עוד עדכון בקשר לרוז

עוד עדכון בקשר לרוז

הייתי היום אצל ידידה שלי, סופר אינטיליגנטית. היא טוענת שכבר שראתה את תמונתה הבינה שזו ילדה ממוצא מרוקאי צרפתי ושרצחו אותה. אמרתי לה שלי לא היה ספק שגבר שהתגובה שלו לילד שמתעלף מסטירה זה להכניס למזוודה ולזרוק בירקון היה צריך להיות מזמן מאחורי סורג ובריח - והאמת רק מלראות את הפרצוף שלו הגעתי למסקנה שהיה צריך להכניס אותו לשני מאסרי עולם מצטברים - והיא חידשה לי שגם אימו היא מפלצת שהיכתה את ילדיה ודאגה שיתעללו בהם ובתה הלשינה עליה ובאורח פלא נרצחה סמוך להעלמות הילדה. היא התקשרה למשטרה ואמרה להם לבדוק היכן שהוא כביכול השליך את הציוד מהמזוודה וכרגע הם באמת מחפשים בסביבות בית גולדמינץ. החורים בסיפור של האב-סב כ"כ גדולים שהייתי מתחיל לחפש את הגופה בתוכם.

אביר, לא הבנתי מי עוד נרצחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הפרשה הזו הפכה להיות כלכך סבוכה שאני לא מצליחה כבר לחבר את העלילה. הבנתי שנרצחה אחות של האב-סב יחד עם בעלה הטרי. האם עוד מישהו נרצח? אותה אחות - גם היא היתה רעה כזו? ולדעתי הגופה לא בשום מזוודה ולא בשום ירקון. קברו אותה באיזה מקום מבודד ואף אחד לא ימצא אותה אף פעם. ככה נראה לי.

הבת של ויויאן והאחות של רוני רון

שחזרה בתשובה ונתקה את הקשר עם המשפחה בעקבות ההתעללות בה, סיפרה לפני שלושה חודשים בידיעות חדרה שויויאן מתעללת. שבועיים אחרי היא ובעלה הטרי נרצחו בקדיתא, כביכול בשביל הכסף, והרוצח התאבד יום לפני שהמשטרה הגיעה אליו, כביכול, ויויאן ורוני רון לא נכחו בלוויה.

אביר, בא לך שנכתוב על ספר בכוחות משותפים?

כל אחד יכתוב קטע או פרק ואחר כך נחבר את זה. לפני שנים עשינו ניסיון כזה בפורום אחר והיה מאד מוצלח. מה אתה אומר? אבל קודם כל צריך לעשות איזה סדר בכל העובדות פה. אני כבר לגמרי מבולבלת מי זה מי ומי עשה מה למי ולמה...

למעלה