עוד עבודה קטנה שלי.

עוד עבודה קטנה שלי.

זה רישום של פיה שתתה רעל?! אני ציירתי ואני בעצמי לא יודעת למה היא נראית כזו מתה... כנראה בגלל הרעל... בכל מקרה ציירתי את זה כי רציתי לעשות קעקוע ושהציור כמובן יהיה שלי... זה מה שיצא אבל בגלל שלא רציתי לאבד פרטים, להשאר בגדר מחיר ה400 ש"ח ולא לצייר על כל הגב בסוף בחרתי דרקון והציור הזה נשאר מיותם- אז קבלו אותו.

untitled

New member
ואי זה ממש יפה

לפי מה ציירת? ודרך אגב, יש לך תמונה של הדרקון שדיברת עליו? נשמח לראות גם אותו

פיגמליונית! ../images/Emo25.gif

שמועה גונבה לאזני שאת רוצה ללכת לבצלאל. יקירתי, אין לי ספק שתתקבלי - את משהו.

איה@

New member
פגמליונית - את מפתיעה מחדש בכל פעם ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

תודה

עם כל הצניעות גם המורה שלי שלעצוב אמר שקבלו אותי...
נעזרתי בחוברת שמלמדת איך לעזות רישומי גוף של "לאונרדו קולקשיין". כי פשוט לא היה לי מודל לציור ומהראש זה לא יצא כל כך טוב. לא אני ציירת את הדרקון שעל הכתף שכמה שלי אז אין לי ציור שלו. אבל אני אצלם אותו ברגע שאוכל או אקבל מצלמה דיגיטלית... כי נראה לי שלסרוק אותו זה יהיה בעייתי. בכל אופן תודה לכולם,
אני עוד אמשיך לטפטף לכם ציורים..

untitled

New member
לאונרדו קולקשין

חוברות מצויינות! יש איזה 20 ומשהו בסדרה חוברות דקות אבל מלאות ציורים, שיש בהן גם שלבים, שמראות איך זה שצייר התחיל מרישום, אחר כף מריחה התחלתית ובסוף הציור המוגמר הרבה אצלנו (איפה שאני מצייר) מציירים מזה לפעימם, גם אני ציררתי כמה, מתוך הlandscape (יש כל מני נושאים: נופים פורטרטים, עירום, חיות, סוסים, אנשים, לא חסר) חוברת ממש מצויינת! מומלץ למי שמחפש דגם או מודל לציור לפיו

black_magic

New member
איפה משיגים חוברות כאלו?

זה נשמע ממש טוב.. וממש מתאים לאחת כמוני שקשה לה לצייר מהדמיון..

אני חושבת שברב חנויות הגרפיקה

והתחביבים (הובי) ניתן למצוא אותן- אני את שלי קניתי בחנות בעיר חנות למוצרי גרפיקה בית ספר והובי.

black_magic

New member
תודה רבה מתוקתי!!

וד"א הציור שלך מ-ה-מ-ם!! זה גורם לי לפקפק ב"כשרון" שלי..

SCaToPHaG

New member
פיגמליונית! ציור מקסים!

חשבת על לצבוע בפוטושופ? יש לזה פוטנציאל ענק, וזה ממש ממש כיף. שווה לנסות. (בהצלחה בחינות שנה הבאה ד"א
)

המממ... לצבוע

חשבתי אבל הייתי הופכת את זה לילדותי מידי ראה תמונה מקושרת של רישום קליל שעבר צביעה, יכול להיות שכבר הצצת בו בעבר בפורום עיצוב גרפי.

שלום וברוך הבא ../images/Emo39.gif

אותך עוד לא ראיתי פה, אבל יופי שהצטרפת מקווה שתהנה
אפרת

למעלה