עוד סרטון נחמד

עוד סרטון נחמד

טוב תבינו אני כבר שבועיים עם שפעת , לא יוצאת מהבית רק מבשלת מכבסת ומקפלת לפחות את הכלים שוטף הבן זוג. בקיצור משעמם לי ואני מעסיקה את עצמי בלחפש לכם דברים מעניינים אז סליחה שאני מפגיזה את הפורום אבל כמה אפשר להיות בבית ?!! ונעמה סליחה שלא חזרתי אלייך .

muesli

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo101.gif../images/Emo193.gif בדרך אליך

על מה סליחה? על מה?! אנחנו רק נהנות מהכל. תרגישי טוב, ושיעבור לך מהר!

טלי12345

New member
../images/Emo207.gifמה עושים עם עיניים אדומות???

אתמול ניסיתי איפור חדש והבוקר קמתי עם עיניים אדומות שורפות אש!! למישהי זה קרה? מה עושים? טיפים יתקבלו בברכה.....

שירה59

New member
כמה עצות וגם רופא

1. האם זה רק איפור חדש או גם דברים חדשים אחרים כמו קרם פנים, סביבה חדשה, בגדים חדשים וכיוצ'. 2. כדי להעביר את האדמויות אפשר להשתמש בסטילה (טיפות כחולות ללאמרשם) אבל זה רק אם אין לך עדשות כי אלו טיפות שאסור להשתמש עם עדשות 3. אם זה ממשיך כדאי ללכת לרופא ולקבל טיפות נגד אלרגיה. 4. בינתיים את יכולה לשים קומפרסים קרים (מים קרים - לא קרח) כדי להעביר את השריפה ולכווץ קצת את כלי הדם. פשוט לטבול צמר גפן או גזה במים קרים ולהניח על העיניים הסגורות לדקה, לטבול שוב במים ושוב להניח כך כמה פעמים (הקומפרס פשוט מתחמם מהחום של העיניים)

חנבץ2

New member
פתרון מוצלח לעיניים אדומות ורגישות

היי לכולם אני משתמשת במוצר של OFRA שנקרא מים כחולים זה מי פנים לקומפרסים נגד כהויות ואדמומיות בעיניים זה ממש מרגיע גם ללקוחות ואפילו גיליתי שבוע שעבר שזה עוזר להעביר שעורה בעין אז למי שסובל זה אחלה פיתרון.

טלי12345

New member
תודה על העצות!

רק איפור חדש, צלליות לעיניים. מעולם לא היה לי כזה גירוי בעיין מאיפור... בינתיים שמתי תה קמומיל על העיניים וטיפות שהיו לי בבית

למעלה