עוד סקר!

magenta73

New member
עוד סקר!

האם אתם חושבים שהעולם הוירטואלי של היום, בו האפשרות לפגוש אנשים מבלי אפילו לצאת מהבית משפיע על זכות הבחירה של בני זוג? ואני אסביר. פורומים, אתרי היכרויות, עולם שלם של אנשים שמנסים להכיר. האם אתם מוצאים את עצמכם ביקורתיים יותר לנוכח ההיצע? האם אתם באמת נותנים צ'אנס לאנשים, להיכרות עמוקה יותר, או האם אתם עוברים מהר יותר (או מידי) לאדם (או ההודעה) הבאה? האם אתם אכן מאמינים שתוכלו למצוא בעולם הוירטואלי אהבה? ואם כן, מה אתם עושים בנדון?

נימשון

New member
כשאני יוצאת עם מישהו

אני נותנת לו את כל ההזדמנויות שאני רק יכולה כדי לבדוק אם יכול לצאת קשר וזוגיות אמיתית מההכירות בנינו. אני מודה שקל יותר לפסול ולהיות ביקורתיים בוירטואל אבל אני לא חושבת שאני פוסלת וירטואלית על משהו שלא הייתי פוסלת אם הייתי פוגשת את אותו בחור בפאב.

magenta73

New member
זאת לא הכוונה, בדיוק.

הכוונה היתה איך משפיע ההיצע, על הביקוש... וזה האמת נכון גם לפאבים למיניהם. אני מריגשה שהיום, הכל פתוח והרשות נתונה ולכן אנחנו הרבה יותר ביקורתיים מהדורות שהיו לפנינו.

לגבי הבקורתיות

חושב שרובנו סובלים מתסמונת המנטליות הישראלית והיא: עודף בררנות יתר, בימינו אנו נעשים בררניים מידי ונוטים מהר מידי לפסול על הסף מהר מאד בשל השלכות עבר וכו'. לא נותנים צ'אנסים ממהרים לדלג אבל אח"כ לאחר שעוברים כברת דרך מסויימת חושבים אולי לא ידעתי חבל שלא נתתי הזדמנות נוספת וכו'. לגבי העולם הוירטואלי אין ספק שהמראה החיצוני שלך הוא כרטיס הביקור שלך וכניסתך לעולם. בעידן של סורקים ותמונות דיגיטליות אתה בעצם מציב רף ענק בביקורתיות"אם את לא שולחת תמונה אין מצב". כאן בעצם קברת את הבליינד דייט. העולם הוירטואלי פותח בפניך ערוצי תקשורת ובאמצעותו אם יודעים להשתמש בו נכון אתה מרחיב את מעגל האנשים הנשים במקרה שלי שלא היית זוכה להכירן באמצעות פאב כזה או אחר. מה יותר פשוט מלשבת מול מחשב מאשר להתלבש ולהתכונן ערב שלם כאשר את כל זאת הינך יכול לבצע כבהינף יד.

../images/Emo122.gifהכרות וירטואלית

כשהתחלתי עם האתרים הייתי תמימה, האמנתי לתמונות ולתכנים בכרטיסים. אחרי כמה פגישות כושלות (לא מעט) תשובתי היא כן!!! ההציע הגדול גורם לסנן, וגם אחרי סינון יש נפילות... כרגע מסננת את כולם אלא אם יש משהו ממש מעניין. הפסקה בזירת הבליינדייטים.

לצערי יש אמת באמירה

שאנחנו הופכים לבררנים יותר בדרך הורטואלית. אנשים נפסלים עפ"י תמונה במקרה הנורמטיבי יותר. או נפסלים עפ"י מילה/משפט לא מתאימים שנאמרים. מאמינה שכדיי להיכנס לעולם הזה צריכים להכיר את חוקיו. ויחד עם זה, מתקשה להשתמש ב"שקרים הלבנים" הנהוגים, בכדי ל"עבור מסך".. אם אני ביקורתית יותר? כן, לצערי. ועדיין זה תלוי הסיטואציה שגרמה לי להיכנס לאתר באותו היום. הכרות עמוקה- כל זמן שנמצאים עדיין בשלבים הוורטואלים, אין אופציה בכלל. אחרי דייט ראשון מוצלח, הכוונות שלי הינן רציניות, והדרך להתקשרות עמוקה היא בהתאם למוכנות להתקרבות... אמונה במציאת אהבה- בטח שמאמינה אחרת לא הייתי משיכה לנסות. חוויתי על בשרי אהבה אינטרנטית. מכירה זוגות מאוד קרובים ואהובים עליי שהכירו דרך האתרים . איזו סיבה יש לי לא להאמין?

MaYcHuK

New member
כאחת שיצאה עם בחור במשך שנה

בחור שהכרתי דרך העולם הוירטואלי ועוד בחור איתו יצאתי 3 חודשים ועוד בחור שיצאנו אומנם רק שבועיים בקיצור כאחת שהכירה אנשים איכותיים ביותר בעולם הוירטואלי, ויצרנו מערכת יחסים ממושכת אני אכן מאמינה שניתן למצוא אהבה בעולם הוירטואלי. אני אגב עושה הכול אני חושבת - רשומה לאתרי הכרויות, צאטים, פורומים, נפגשת עם אנשים שפונים אלי , לא עם כולם כמובן יש המון סינונים, נותנת צאנסים ומדברת בטלפון לפני פגישה ע"מ שלא אסנן סתם ובנוסף יוצאת לפאבים - לא הרבה אבל זה קיים כלומר מנסה למצוא את אהבתי לא רק בוירטואלי. אני אישית גם לא מושכת זמן כשאשר נוצר קשר עם מישהו - טלפון פגישה לא מתמרחת בטלפון ומושכת זמן עד שניפגש. לגבי עניין הביקורת: כן אני אישית יותר ביקורתית פה בוירטואליה. בדר"כ לא מוותרת על תמונה, או מצלמה, בטל שלא טלפון וכל זה לפני הפגישה ואם אפשר גם שיחה במסן אחת או שתיים. ברגע שאני חשה שהבחור לא ברמה שלי - ויש כאלה - או סנוב, או נופל בקטעים קטנים אצלי שאולי אם הייתי מכירה אותו במקום אחר לא הייתי שמה לב אליהם אני מסננת ועוברת הלאה. בוירטואליה יש פלוס אחד גדול : ניתן לשוחח לפני שנפגשים וזה כלי סינון מאוד גדול. ניתן להכיר מעט לפני שניגשים לקטע של פגישה ואז להחליט האם בלי שום קשר למראה זה בחור שיעניין אותי להכיר אותו.

מה שבעצם את רוצה לומר מאי

אם הבנתי אותך נכון שיש לנו בעצם יתרון עצום שהעולם הוירטואלי קיים אבל לכל הבררנות הייתי מוסיף גם את הזהירות שבעניין הלא כן?

MaYcHuK

New member
ברור

חייבים לחשוב זהיר ולפני שנפגשים להתכתב, וקצת בטלפון ולראות תמונה ועדיף מצלמה וגם כשנפגשים צריך מקום עם אנשים בקיצור צריך לחשוב על הכול לא להתנהג פזיז לשים דגש על התנהגות מוזרה וכו' הסכנה היום נמצאת בקרבנו היא כבר לא רחוקה מאיתנו

למצוא אפשר בכל מקום

כרגע לא עושה יותר מידי בנדון.. ולגבי הביקורתיות אצלי אישית זה עובד לשני הצדדים יש דברים שבהם אני מוצאת את עצמי ביקורתית יותר בחוץ ופחות בוירטואלי ויש כאלו שבדיוק ההיפך

למעלה