עוד סקר

OPERATi0N_iVY

New member
טוב....

אני רואה פה כל כך הרבה תגובות על ההודעה שלי.... אני אוהב את המילים שלהם כי זה יותר מדבר אליי מכל הבכיינות הזאת של קורט קוביין "איי הייט מיסלף..." או "איים סו אגלי בלה בלה בלה"... תראו לי עוד שיר שלוקח נושא וכותב עליו שיר כזה קצר ולעניין בלי זיוני שכל (אפיטף - אל תמחק את ההודעה רק בגלל זה...מזמן לא קיללתי פה) מיותרים...

חולוני

New member
חה חה חה

אלוהים, בנאדם אתה פאתטי. פרט שולי ? ספר את הבדיחה במקום אחר. אני אומר לך בפירוש, הם הלהקה הכי גרועה בעולם. יש להם רמת כתיבה של ילדים בני 5, בושה שיש להקות כמוהם בארץ, מוציאים שם רע למוזיקה. אם אתה חושב שיש להם טקסטים נורמלים, סלח לי, אבל יש לך בעיה נפשית חמורה. ושלא נדבר על ה MP3 שלהם..שמעתי 2 חוץ מלצרוח "אוי אוי אוי" לא שומעים כלום. אני לא מאמין שיש בנאדם אחד בעולם שחושב שהלהקה הזאת טובה, בטח אתה חבר בלהקה או חבר שלהם. ד"א חבר שלי מכיר אותם, ואנחנו צוחקים עליהם בבית ספר, פעם הוא הביא אותם במיני דיסק ואז השמעו לכולם וכל הבית ספר התופצץ מצחוק, עליהם.
מדהים כמה שלהקה יכולה להיות גרועה. הם צריכים להתבגר, ומהר.

MetaL-HooD

New member
אתה צוחק עליהם...והם צוחקים על

וונביז כמוך שיושבים עכשיו ומחפשים תמונות של קורן באינטרנט...

חולוני

New member
הוונאבי היחיד פה זה אתה.

ולא, אני לא שומע קורן ומעולם לא שמעתי גם מתי שהייתי קטן יותר. אבל אני כן צוחק עליך שאתה חושב שהם "אמנים".

MetaL-HooD

New member
לא אמרתי שהם אומנים...

אמרתי שהם לא פחות אומנים מקורט קוביין...הכוונה שקורט קוביין גם לא ממש אומן...

למה קורט קוביין לא אמן לעזאזל??????

עם אתה חושב שהוא לא אמן אז יש לי חדשות בישבילך הוא כן ובגדול יש יותר ממנו אבל הוא בהחלט אמן כי הוא כתבה שרים על לירקים אדירים כמו סמלס ולאונג אקט והיה סמל של דור סלם באמריקה אז מי אתה תגיד שהוא לא אמן

MetaL HooD

New member
אדירים?

HELLO HELLO HOW A LOW שחוזר על עצמו חצי מהשיר... I´M SO GLY... THIS IS OUT OF RANGE THIS IS OUT OF RANGE ITS GONE... אלה דוגמאות לליריקס ממ אדירים ואינטלגנטיים...או שלא... אומן זה מישהו שמה שהוא עושה נקרא אומנות..כשהוא רוצה לכתוב על איך חברה שלו עזבה אותו הוא לא כותב I´M A SAD A I WANT TO DIE שאחר כך כל הפריקים יתלהבו מהפשט הזה...למשל אני מכיר להקת מטאל שכתבו שיר על מה קורה אחרי המוות ולאן הנשמה של הבן אדם הולכת ויש בזה מסר מוסתר שהחיים לפני המוות זה החיים עם אישתו של הזה שכתב ומה שקורה באמצע כל הדאגה לאן תלך עכשיו זאת מטאפורה למה שהוא הרגיש כשהיא עזבה אותו ואחר כך כשהוא מגיע לגן עדן למקום טוב והוא לא דואג הכוונה שהוא כבר שכח אותה והמשיך בחיו...לזה אני קורא אומן...וליריקס "אדירים"...ואין בכלל להשוות נירוונה לזה...הם לא מתקרבים להיות אומנים...

MetaL HooD

New member
ובקשר ל"דור שלם"...

גם בריטני היא סמל של חצי מהעולם ויש לה מלא מעריצים...וגם אמינם...וגם לימפ ביזקיט...מי אתה שתגיד להם שהם לא אומנים? ואם אתה חושב שגם הם אומנים אז המצב שלך באמת גרוע...

Bodom-child

New member
הם להקה צעירה

שעושה את המוסיקה רק בשביל הכיף מבלי להעביר מסרים יותר מידי רציניים... יש לי מקורות לדעת שזה באמת כך. הם לא מתיימרים להעביר מסרים אלא פשוט לנגן ביחד בשביל הכיף

ed547

New member
דווקא כתיבה היא לא הצד החזק של..

טול לדעתי.. למיינרד יש מוח חולני. המוסיקה שלהם היא שמעבירה את כל המסר וזה מה שעושה אותם טובים.

הדר.א.

New member
ללא ספק

דנה ברגר. גם כותבת מדהים, גם מופיעה מדהים, וגם האדם הכי מקסים ומתוק עליי אדמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodom-child

New member
נאלץ לחלוק עליך

בכל ההופעות שלה שנקלעתי אליהן, היא נתנה פשוט הופעה גרועה. קודם כל היא מזייפת לחלוטין, וכן אני יודע שבהופעות זה לא אמור להשמע כמו במקור אבל היא לגמרי סוטה מהקו של השיר. חוץ מזה היא מתחנחנת יותר מידי לקהל ללא שום מטרה.

המורה לשעבר שלי לתופים....

הוא המתופף שלה אז ניכנסתי למלא הופעות שלה בבארבי גם בחינם אבל אני מאוד שנוא אותה יש לה שירים פופיניקים ולא יפים והיא זייפנית

הדר.א.

New member
אני אעזוב לרגע

את ההשמצות המגעילות שלך כדי לשאול אותך מי לימד אותך לתופף??.. עודד כפרי???? או המתופף הקודם שלה?.

הדר.א.

New member
היה המתופף שלה מתי??.

לפני מיליון שנה בערך???? בטח היית בהופעות הישנות שלה כשהיא עוד לא התפתחה לדבר המקסים שהיא היום

למעלה