עוד סקר

ג´ף באקלי?

הוא באמת היה כישרון אדיר, אבל הוא לא היה כל כך טוב עם מילים... בשירים שלו יש המון רגישות, אבל גם קיטשיות... ת´ום יורק דגול. וכמובן, כמו שכבר אמרו, גם רוג´ר ווטרס, אני לא יכולה להחליט מי יותר.

איתי..

New member
קשה לבחור את ההכי

כי יש המון [שנראה לי שכבר אמרתם]- רוג´ר ווטרס, ג´ון לנון, בוב דילן, קורט קוביין [אהבתי יותר את הלחנים מאשר המילים אבל גם אלה טובים מאוד], אביב גפן.. ועצוב שאף אחד לא הזכיר את סטיבן ווילסון

Mobius

New member
king crimson

אני חושב שהכותב העיקרי שלהם הוא פטר סינפילד (על השרוול של אין דה קורט כתוב מילים והארה...)... בכל מקרה - אני אוהב פנטסיה, והטקסטים שלהם הם ממש סיפורים. כל מי ששמע את האלבום או חלקים ממנו יודה בזה... ומי שלא מכיר - תנסו את השיר הנושא את שם האלבום (the court of the crimson king)טוב, בערך, ואת I talk 2 the wind... כתבתי רק על אלבום אחד שלהם, כי רק אותו יש לי על תקליט, אבל יש עוד רבים וטובים, חלק יש לי על mp3

epitaph

New member
נכון...המילים שלו מאוד מרגשות

רציתי להגיד אותו אבל אני משוחד.

Frame

New member
דעתי האישית

אני בעיקרון חושב שלפי דעתי יש שני כותבים שכותבים מלים פשוט לא מהעולם הזה. הראשון זה : Les Claypool מ Primus במיוחד בתקליטים: Sailing in the seas of cheese Frezle Fry והשני : Tom Waits בתקליט: Swordfishandtrombones שניהם פשוט גאונים

לס קלייפול זה גם התשובה שלי

את רוב המילים בסיילינג דה סיז אוף צ´יז עוד לא יצא לי לקרוא ברצינות, אבל אם תקראו את המילים של פריזל פריי, תבינו שהבן אדם פשוט גאון...

histeria

New member
!!!

לדעתי הכותבים הטובים ביותר אי פעם הם : ג´ורג´ האריסון ורינגו סטאר מהביטלס ! למרות שהם לא הכותבים הראשיים ! לדוגמא: ג´ורג´ האריסון - something,here comes the sun... רינגו סטאר - octopuses gurden ,(מקווה שראשמתי נכון )

HadesK

New member
רינגו סטאר

לא כתב את אוקטופוס´ס גארדן (אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית..) פול כתב את ורינגו רק שר את , לרינגו יש איזה שניים שלושה שירים שהוא כתב והם לא משו.... הכותבים הבאמת גדולים בביטלס לדעתי הם ג´ורג´ האריסון וג´ון לנון , וכמובן פול , אבל פחות כי תראו מה קרה אחרי הביטלס... Hades

dod_basim

New member
דעתי היא: אנטוני קיידס מרד הוט....

בעיקר בדיסקים: Blood suger... one hot mintue..... Califor.... כתיבה מאד עשירה ובגם יש לו קול מעולה! BetaRace

funkbass

New member
הרבה שמות טובים נכתבו פה אבל.....

אל לנו לשכוח רבים טובים אחרים!! :) (קיבלתי 80 בלשון) כמו: maynard james שהוא הזמר של tool וגם של a perfect circle שירים מומלצים tool - prison sex aperfect circle - orestes יש גם את mike patton מ faith no more ו mr bungle שקשה מאוד לבחור רק שיר אחד .... אבל בטח כולם (או הרוב) פה מכירים.. לא לצחוק .... אבל אני אוהב את המילים של suicidal tendencies ןinfectious grooves שכמובן כותב המילים הוא mike muir שלא מצחכם יותר מידי .... אבל מוציא את העצבים טוב טוב last but not least henry rolind ......need i say more

Bodom-child

New member
????

פרט שולי כותבי טקסטים טובים ? הטקסטים שלהם חסרים כל משמעות חוץ מלרדת על קבוצות שונות ולהתלהב מעצמם אתם יודעים מה, תשפטו בעצמכם.

MetaL-HooD

New member
דווקא אחלה ליריקס...

הם מתארים את כל קבוצת האנשים המתלהבים וכל הוונביז שיש...ואני מתחבר למילים שלהם יותר ממה שאני מתחבר לנירוונה ולהקות גרועות אחרות שכותבות שירים על איך הם עצובים בגלל שהדלת של המקרר נתקעה...

ed547

New member
אם ככה הם לא יותר טובים מאמינם..

כי זה בדיוק מה שהוא עושה.. לרדת על אנשים אחרים ולהתלהב מכמה שהוא קול. קשה לי להאמין שאתה יכול להתחבר להעלבות נטו. אפילו הכתיבה של נירוונה שאני לא מתלהב ממנה והיא אפסית לעומת כתיבה של אמנים איכותיים יותר כמו פארל ג´ם וחושב שקורט קוביין חרא של בנאדם היא ברמה הרבה יותר גבוהה מזה. איך שהדלת של המקרר נתקעה? קראת בכלל את הליריקה של נירוונה שאתה מדבר?

MetaL-HooD

New member
קראתי...

והמקרר זה בציניות..כי פשוט אומני (אם אפשר לקרוא לזה אומן בכלל) רוק אוהבים לשיר על חיים אישיים ולי ממש לא איכפת מחברות שלהם שעזבו אותן ודברים כאלה...

MetaL-HooD

New member
אמ...

עד כמה שהם לא רציניים ועושים הכל בצחוק הם לא פחות "אומנים" מקורט קוביין...

למעלה