עוד סקר

Gretchen

New member
עוד סקר

אני לא בטוחה איך בלינק הולכים לקרוא לאלבום שלהם ואני מאוד מקווה שזה לא יהיה בלינק 182.. איך אתם הייתם קוראים לדיסק הזה?

אני הייתי קורא לו

THE PUNK RAISE או..... אמממ..........בוא ניראה....... TAKE OF YOUR BRA AND PENNYS חחחחחחחח מה אתם????

Gretchen

New member
לא

זה שם שהלהקות המתחילות נותנות לדיסקים שלהם כשאין להם רעיון והם רוצים שהשם שלהם יקלט. לבלינק כבר יש הרבה דיסקים עם שמות נחמדים מאוד והם צריכים להמציא שם נחמד גם לזה!

כן התכוונתי

שנכון תורידי מכנסיין והגקט? אז יעשו כאילו המשך.... תורידי חזייתך ותחתונייך TAKE OFF YOUR PANTS & JACKET ואז שהאלבום החדש יהיה כאילו המשך כזה TAKE OFF YOUR BRA AND PENTIS ׂPENNYSׁ PENTIHOSE איך שכותבים תחתוניי אישה.....בעעעעע

carousel182

New member
אתה יודע בכלל מה הקטע עם השם

take off your pants & jacket ?? זה לא סתם תוריד את המכנסיים והג'קט

michalas

New member
הם אמרו שזה יהיה סלף טייטלד נכון../images/Emo35.gif

חח...הם יכולים להפתיע ולבוא עם השם "self titled" דווקא נראה לי נחמד.... ו..אממ...הייתי פה פעם...לא יודעת אם אתם זוכרים...שיהיה...

ALMIGHTY

New member
CAROUSEL182 צודק

זה לא סתם. take off your pants and jack it (jacket). jack-לתקוע it- את "זה" (זין). תוריד את המכנסיים ותקע את זה.

ש ו ק ה

New member
חחחחחחחחחח לא היה לי מושג...

אחרי שם כזה הם הורסים עם "בלינק 182"????? סלף טייטלד יותר טוב...

ALMIGHTY

New member
עההההה??????

"בלינק 182" זה גרוע וסלף טייטלד זה טוב? אוקיי הבהרה! self titled זה שם של אלבום הנקרא על שמו של המבצע. במקרה הזה לשם האלבום החדש יקראו :Blink 182". ברור?

michalas

New member
חחח...אני לא טיפשה...הבנתי....

טוב כבר מישהו פה הסביר למה התכוונתי.... אני יודעת שסלף טייטלד ובלינק 182 זה אותו דבר!! התכוונתי שלדיסק עצמו יקראו "self titled" בשביל הצחוקים...אתם יודעים....בלינק...בחורים מצחיקים.... עעע...עזבו..

למעלה