עוד סקר.

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
עוד סקר.

ותודה לווקשלק על הרעיון (מהפורום בסקאיסקרייפרסיטי).
לדעתכם, איזה ג"ש בין 90 ל- 100 מטר הוא היפה ביותר? -כיכר הרמב"ם 1 (100), באר שבע. -גן העיר (100), תל אביב. -מגדל פלטינום (96), תל אביב. -מגדל טויוטה (94), תל אביב. -מגדל אלרוב (93), תל אביב. -מגדל דיזינגוף (93), תל אביב. -מגדל מילניום (92), תל אביב. -מגדל דימול (91), רמת גן. -מגדל האופרה (91), תל אביב. -המגדל/מגדל "ראק" (90) , תל אביב. -מגדל ניפ (90), תל אביב.

wakshlak

New member
כפי שעניתי בסקר: מגדל פלטיניום

מבין ה - 11, אותו אני הכי אוהב.

fireman

New member
תאמין לי שאני מתבייש שאתה

מכניס את ככר הרמב"ם 1 לתוך סקר כזה, אחד הבניינים היותר מכוערים שנבנו אי פעם.

wakshlak

New member
האם ערן משמיץ מגדל מבאר שבע?

ציפיתי שזה יקרה רק כשהגנהום יקפא. בכל מקרה רשמתי את כל המגדלים המוכרים שבין 90-100 מטר.

ומה עם מגדל הורד?

גם הוא בין 90-100 מטר וגם הוא מפורסם לא פחות משאר המגדלים שקייל הציג.

הידעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

2 עובדות מעניינות על הסיטי גייט: הידעת שהבור של אתר הבנייה של ה"ארובה" הגיע לעומק של 16 מטר מתחת לפני האדמה? הידעת שלחפירת הבור של ה"ארובה" נדרשו 16 דחפורים?

fireman

New member
העומק של הבור הוא 16 מטר

אבל עצרת לחשוב לאיזה עומק מגיעים הקלונסים שלו?

fireman

New member
זה רק מראה ומוכיח

שאני נותן דעה אובייקטיבית ולא שופט על פי מיקום המגדל כמו שליאור חושב שאני עושה. לגעתי מגדל ככר הרמבם מס'1 פשוט מזעזע, מגדל מספר 2 מפצה על הבעיה הזו מאחר והוא גבוה ממנו באופן משמעותי מה שהופך את היחס בין הגובה לרוחב שלו לנתפס יותר טוב בעין, מגדל מספר 1 פשוט מכוער, אותו דבר גם לגבי מגדל שיאים ואחיו הקטן מגדל אלמוג שבנייתו הושלמה בשבועות האחרונים, פשוט בניינים מכוערים. אגב, הבנייה של מגדל מספר 1 בפרוייקט מגדל השקם החלה לפני כשבועיים ובימים אלו מבוצעת היציקה של העמודים שלו, המרכז המסחרי שלמרגלותיו ייפתח בשבועות הקרובים לאחר שיושלמו עבודות ה"קוסמטיקה"

למעלה