עוד סקר

dog5

New member
תשובות

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?באוניסרסיטה, לומדת לתואר. לאן לא היית חוזר לעולם?לא יודעת איפה לעולם לא היית גר? בביוב תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: -שאני יהיה בארון קבורה שלי, בלוויה שלי, תהפכו אותי שאני ישכב על הבטן וכך כל מי ששנא אותי יוכל לנשק לי ת'תחת!!! -בלוויה שלי תלבשו ורוד, כי זה צבע מגעיל שעושה לי בחילה, וזה בא במקום שחור, ושחור זה-1 מ-3 הצבעים האהובים עלי!! מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: ללכת לבצפר! לעבוד! לעשות עבודת-בית! לעשות שיעורים! מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?אומרת למישהו/מישהי לגרד לי בגב אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש:עם אנשים שאני במרכז הענינים. לבד כשאני עצובהאני רוצה להיות לבד אתה עצוב שמח ובאמצע בנות:מה השאלה הזאת לעזעזל?אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך:לך להזדיין/קפוץ לי מה נותן לך כוח?לחשוב על אבריל לאבין או/ו על ג'סיקה אלבמה המלכה מ"מלאך שחלור". מה יכול לעשות לך את היום?שיחת טלפון מאבריל לאבין/ג'סיקה אלבמה/או לפגוש אותה/לקבל הזמנה לייצד רשת בגדים ולהיות שם דוגמנית הבית מה יכול להרוס לך את היום?אח שלי המפגר. כלבות זונות פרחות פקצות איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מסטיק-סוקריה שקוראים לו- זום!! טעם לימון! יש לך דמות לחיקוי? כן מי היא? ג'סיקה אלבמה מ"מלאך שחור" או לפחות הדמות שלה שם מה הדבר האחרון שאכלת?שוקולד מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כי היא כלבה זונה משועממת שאין לה מה לעשות אז היא לובשת פג'מה וכדי שאנשים דפוקים יוכלו לשיר: "מדוע, ולמה ...." (לקום מפורום עברי לידר)מה????

דנטל

New member
ישששששששששש עוד סקר

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? פה לאן לא היית חוזר לעולם? פריז איפה לעולם לא היית גר? חו"ל תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: הלוואי שכל מי שאני שונאת ימות בעינויים מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: חלק מהעבודה שלי מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מבקשת ממישהו שיגרד לי, אבל מגיע לכל מקום בגב אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע? עם אנשים בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)? לא בנים: אתם עונדים תכשיטים (בנות - תענו גם)? כן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: בא לי לפוצץ אותו מה נותן לך כוח? החברים שלי מה יכול לעשות לך את היום? סקרים ושאלונים, אבל הכי הכי סאבלימינל מה יכול להרוס לך את היום? לפספס פגישה עם סאבלימינל איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? לא לועסת מסטיקים בדרך כלל יש לך דמות לחיקוי? מי היא? ונסה וורוויק שהגישה פעם את תוכנית הרוק הכבד ב- MTV מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט בולגרית וביצה מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי זה מה שהיה באפסנאות

NiKi†a

New member
_______

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? לאדעת נו, תנו קודם לסיים ת'תיכון! לאן לא היית חוזר לעולם? לאוטובוס של הערסים
. איפה לעולם לא היית גר? בני ברק P: תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: אני לא אתאבד. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקפל כביסה, להוציא כלים מהמדיח
, ללכת לביצפר. מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מבקשת ממישו. אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע עצובה- עם חברה שלי..לא עם כל העולם. שמחה- עם חברים שלי :] באמצע? מזתומרת? שיהיו אנשים..לא אכפת לי. בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...): לא בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: ת'חנק. מה נותן לך כוח? אין לי מושג מה יכול לעשות לך את היום? מילה טובה שמישו אמר לי, דבר שממש רציתי לקבל או...טלפון ממישו
, אבל זה לא יקרה. מה יכול להרוס לך את היום? מבחן. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מנגו-אפרסק. יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין מה הדבר האחרון שאכלת? לחם עם גבינה ועגבניה. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא עייפה, כפרע P:

EROTOMANIA

New member
like i be actin crazy

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? נוסעת בבוגאטי שלי עם לודקריס ברקע
לאן לא היית חוזר לעולם? לשדה תעופה בירדן, איכס איפה לעולם לא היית גר? ירדן אם כבר תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: מי אמר שאני מתאבדת? מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לשטוף כלים מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? יש לי מקל מיוחד בשביל זה אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע: אני אוהבת להיות עם אנשים כל הזמן בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) ברגליים. בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כה, יש לי פטיש עגילים איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: וואט דה פאק? מה נותן לך כוח? אוכל מה יכול לעשות לך את היום? לקבל חיבוק מאנטוני מה יכול להרוס לך את היום? לא לקבל חיבוק מאנטוני איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? של טרידנט יש לך דמות לחיקוי? מי היא? בריטני ספירס?
מה הדבר האחרון שאכלת? הממ, איזה פאי עם גבינה.. משהו דוחה מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא רוצה שקל

jaqui

New member
זהוווו

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? נשואה עם ילד, עובדת במשהו מעניין לאן לא היית חוזר לעולם? לבית ספר בשביל ללמוד איפה לעולם לא היית גר? בבמדבר בלי אף אחד תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: אני לא רוצה להתאבד ולא יהיה מכתב מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו:לקום בבוקר לעבודה מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? לוקחת מקל או מבקשת ממישהו אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע- עצובה- לבד, שמחה ובאמצע- עם אנשים בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לפעמים בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: כוסססס אמק מה נותן לך כוח? אנשים שמעודדים אותי מה יכול לעשות לך את היום? יציאה עם מישהו קרוב למקום אהוב עליי מה יכול להרוס לך את היום? לא יודעת איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מאסט או אורביט בלי סוכר יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אף אחד מה הדבר האחרון שאכלת? מרק מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? זה לא פיג'מה ותפסיקו להיות גזענים

gargamich

New member
עוד תשובות ../images/Emo3.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? לקראת סיום צבא... לאן לא היית חוזר לעולם? חדר אחות
איפה לעולם לא היית גר? בשטחים...
תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: "הנה לכם ההוכחה" מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: שיעורי בית מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? "אמא, תגרדי לי"
אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע: עצוב- עם אנשים, שמח- עם אנשים, נייטרלי- לבד.
בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) אני שם
זה יפה
בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) בר"כ לא... איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: חחח, אתם אולי עצבנתם אותי אבל אתם גם תמותו...
מה נותן לך כוח? מה שלא הורג מחשל...
מה יכול לעשות לך את היום? מחמאה, מוזיקה מה יכול להרוס לך את היום? גלעדוס איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מאסט יש לך דמות לחיקוי? מי היא? לא בדיוק מה הדבר האחרון שאכלת? מלון

לימור1977

New member
עונה

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? נשואה עם ילדים ועובדת בעבודה מסודרת. לאן לא היית חוזר לעולם? לרחם של אמא שלי. איפה לעולם לא היית גר? באיגלו. תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: החיים יפים. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקום מוקדם בבוקר. מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מצמיד את הגב לכיסא ומשפשפת את מקום הגירוד. אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח: עם אנשים. ובאמצע בנות: אתן שמות לק: כשמתחשק לי. (בנים אתם יכולים גם לענות...) בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם): כן. איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: כוס סודה עם גזוז. מה נותן לך כוח? האהבה של המשפחה והחברים. מה יכול לעשות לך את היום? שיר טוב, פידבק חיובי. מה יכול להרוס לך את היום? בשורות רעות, ריב. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? בזוקה. יש לך דמות לחיקוי? כן. מי היא? ההורים שלי. מה הדבר האחרון שאכלת? קציצות בשר. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא עירקית.

ני ני ני

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? באיזה אי בודד,אני והגיטרה שלי(ועוד כמה) לאן לא היית חוזר לעולם?לפה,אבל קודם תנו לעזוב. איפה לעולם לא היית גר?ממ. . .לאדעת תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך:I want to die peacefully in my sleep like my grandfather. Not screaming in terror like his passengers. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לצאת עם הכלב שלי לטיול
מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?אין דבר כזה שאני לא יכולה להגיע אליו,נו ב'מת ככה 'תם מכירים 'תי? אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע שאני לבד.. בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)-כן תמיד.. בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) לפעמים טבעת.. איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: הממ יש לי הרבה קבלו אחד חדשחדש -יבננה טרופית באמצע פקק תנועה..גדול גדול
מה נותן לך כוח?לא מגלה
מה יכול לעשות לך את היום?הרבה דברים. מה יכול להרוס לך את היום?גם הרבה דברים. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? המסטיקים של דינה
יש לך דמות לחיקוי? מי היא? מה הדבר האחרון שאכלת?עוגה מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי אמא שלה אמרה לה גברתי חמדתי שלי אם לא תלבשי פיג'מה אני אכפכף תתחת שלך בואנה שאני לא אכנס בך תלבשי תפיג'מה כבר כוסעמעמעמק שאני לא א(י)עלה עליך! ומאז,הזברה לובשת פיג'מה

רם פם פם. P:

- איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? ממ. בתחילת התואר השני במקצוע שיש בו גם מן הריאליות וגם עם ההומניות. - לאן לא היית חוזר לעולם? בלגיה[?]. - איפה לעולם לא היית גר? נתיבות. - תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: "יש לנו חברה שמבוססת ברובה על ערכים טיפשיים ולרוב על חומרניות, וזה לא התאים לי." או משהו. - מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לשטוף את הבית, סעמק. - מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מוצאת קורבן. - אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: [אתה עצוב שמח ובאמצע?] - שמחה. למרות שבד"כ יורד לי המצברוח באופן פלאי. - בנות: אתן שמות לק[בנים אתם יכולים גם לענות...] - כן. - בנים:אתם עונדים תכשיטים[בנות- תענו גם] = יש לי ניטים שאני שמה פעם ב.. חוץ מהם אני לא עונדת כלום. - איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: תלוי מי. אני לא נוהגת לקלל כשמישהו מנסה לרדת עליי, אני פשוט מוציאה אותו אידיוט. - מה נותן לך כוח? כתיבה. - מה יכול לעשות לך את היום? המורה למתמטיקה שלי איתי ב..
לא משנה. P: - מה יכול להרוס לך את היום? משהו שאומרים לי. - איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? האורביט הכתום[כמו עכשיו.] יש לך דמות לחיקוי? מי היא? מישהו שהצליח. - מה הדבר האחרון שאכלת? מסטיק נחשב ? אם לא - קוראסון. - מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי בבוקר יום א' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה לבשה מן הסתם מכנסיים וחולצה אך מיד היא הרגישה שאין היא מרוצה מיהרה ולבשה פיג'מה בבוקר יום ב' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה לבשה בשמחה את בגדי ההתעמלות אך אוי דבקה בה מחלת העצלות מיהרה ולבשה פיג'מה בבוקר יום ג' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה טרחה וטרחה ומדדה לה סרבל אך היה זה בגד חם ומסורבל מיהרה ולבשה פיג'מה בבוקר יום ד' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה לבשה בשמחה בגד ים אך אוי ואבוי היא קיבלה מחלת ים מיהרה ולבשה פיג'מה בבוקר יום ה' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה עמדה ומדדה לה שמלת מלמללה אך מיד ובטרם בטרם התרגלה לה מיהרה ולבשה פיג'מה בערב שבת הזברה קמה אך בטרם פשטה את הפיג'מה ישבה וחשבה אם כדאי ליום אחד בלבד לטרוח וללבוש את שמלת השבת ישבה וחשבה וחשבה וחשבה וחשבה עד מוצאי שבת ומאז מי שלא שואל מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה...

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? הייתי רוצה שבעוד עשר שנים כבר תהיה לי חוות סוסים (במונטנה
), אבל כנראה שאני אהיה באיזשהו מקום בארץ
.
לאן לא היית חוזר לעולם? לבית חולים
.
איפה לעולם לא היית גר? אממ... במקום שלא הייתה לי אפשרות להחזיק חיות
.
תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: לא חשבתי על זה אף פעם
מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקום בבוקר מהמיטה
.
מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? לוקחת כל דבר שנמצא קרוב אליי ומנסה להגיע לנקודה שמגרדת בעזרתו
.
אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע בשמחה אני מעדיפה ברוב המקרים להיות עם חברות, באמצע זה לא משנה לי, וכשאני עצובה אני ברוב המקרים מעדיפה להיות לבד.
בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) מידי פעם. לא באופן קבוע
.
בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כנ"ל.
איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: ארג/דאמט...
מה נותן לך כוח? החיות שלי והחברות.
מה יכול לעשות לך את היום? חיבוק מחברה.
מה יכול להרוס לך את היום? מתמטיקה?
.
איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? לא לועסת.
יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין לי ממש.
מה הדבר האחרון שאכלת? מרק, אתמול בערב.
מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא לא הצליחה להשיג בגדים אחרים במכירת חיסול בקניונים
.

1Shir

New member
תשובות

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? בבית משלי לאן לא היית חוזר לעולם? לבגרות בהיסטוריה איפה לעולם לא היית גר? רחוק מהמרכז תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: לא אהבתם אותי מספיק מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: ללכת לשירותים מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מבקשת מאמא אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע כשאני שמחה אני מעדיפה להיות עם אנשים כשאני עצובה אני מעדיפה להיות לבד כשאני באמצע אז... באמצע בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לא בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: שיט מה נותן לך כוח? מוזיקה מה יכול לעשות לך את היום? טלפון מחברה מה יכול להרוס לך את היום? משימה שמוטלת עלי איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מאסט יש לך דמות לחיקוי? מי היא? סקאלי-קצת מה הדבר האחרון שאכלת? במבה כוכב

angel 71

New member
זה לקוח מהפורום של הבקסטריט בויז...

שהפורום של עברי לידר העתיק!!!!

../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? חיה עם אסף בניו יורק לאן לא היית חוזר לעולם? לאתמול איפה לעולם לא היית גר? עזה תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: זה לא אתם..זאת אני ! מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לחיות עם אבא שלי מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מבקשת מימשהו שיגרד לי... אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע עצוב: עם בנאדם שאני אוהבת שמחה: עם כולם באמצע: לא יודעת.. בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) כן....כשאני עושה ציפורניים.... בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כן....שבא לי... איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: סעמק ! מה נותן לך כוח? אסף!!! מה יכול לעשות לך את היום? להיות עם אסף כול היום ! מה יכול להרוס לך את היום? לריב עם אסף! איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מאסט ירוק /כחול יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין לי דמות לחיקוי... מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי זה נוח

מסטולית

New member
אנייייייייייייי

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? סטודנטית למשפטים שמנהלת חנות דיסקים מהצד
לאן לא היית חוזר לעולם? לגור עם אמא ואבא אחרי שכבר עזבתי איפה לעולם לא היית גר? בירושלים תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: "שלום לך חדר קטן, יותר אני לא מתחבא פה..." מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: ללמוד? מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מתאמצת
אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע? שמחה או שבאמצע בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) כן, שקוף או שחור בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כה איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: "נו כוסאמק!!!!" מה נותן לך כוח? אמא, מוזיקה ואהבה מה יכול לעשות לך את היום? מישהו שישמח אותי :] מה יכול להרוס לך את היום? ריבים עם אנשים שאני אוהבת איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? אורביט כחול יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אמא! מה הדבר האחרון שאכלת? כריות
מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי... בבוקר יום א' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה ולחבשה בשמחה מכנסיים וחולצה... אף אוי ואבוי היא איננה מרוצה, מיהרה ולבשה.... פיג'מה! פיג'מה מה פיג'מה מה פיג'ה פיג'ה פיג'ה מה מה...

פליפוט

New member
עוגיפלצת

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? נשואה פלוס אחד בטח.. לאן לא היית חוזר לעולם? לוידת איפה לעולם לא היית גר? תורכיה תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: זה לא אתם, זו אני מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקום בבוקר מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? יש לי כזו יד שקניתי בפולין.. אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע - כשאני עצובה - לבד, באמצע - תלוי לאן זה נוטה, שמחה - לעיתים לבד, לעיתים עם אנשים. בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) - לפעמים בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) - לא איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: אוף מה נותן לך כוח? שאומרים לי שאוהבים אותי מה יכול לעשות לך את היום? כנ"ל מה יכול להרוס לך את היום? שלחבר יש יחס אדיש, עוין משהו איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? בזוקה בטעם קולה יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין מה הדבר האחרון שאכלת? מגנום שוקולד לבן מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי חרף

תשובות

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?בבריטניה לאן לא היית חוזר לעולם? ליסודי שלי איפה לעולם לא היית גר? בעזה תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: למה לי להתאבד?... טוב: "יאללה זזתי, להת'" מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקום בבוקר לבי"ס
מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? כלום
אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע: שמח בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...): לק שקוף בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) : כן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך:FUCK/ יופי/ בסדר מה נותן לך כוח? ה' מה יכול לעשות לך את היום? ציון טוב במבחן מה יכול להרוס לך את היום? אנשים מפגרים איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? אורביט יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין מה הדבר האחרון שאכלת? מרק מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי בא לה

Yali 17

New member
מי אני ? ../images/Emo153.gif

בעוד 10 שנים אני ב- ( אין לי מושג, הכל פתוח ) לא הייתי חוזרת ל -כיתה א' לעולם לא הייתי גרה - במקום מבודד, שכונת פשע, או בסוף העולם שמאלה... אל תשכחו אותי... לקום בבוקר מבקשת שיגרדו לי כשאני שמחה אני רוצה להיות מוקפת בחברה, וכשאני עצובה אני חייבת פרטנר שיקשיב לי לא שמה לק, אבל עונדת תכישיטים ( לא מזהב ) che cazzo, איזה זין החברים והמשפחה נותנים לי כוח..... לעשות עם חברים משהו מיוחד, להיות ביחד עם אהוב לבי מריבה עם חברים או עם בני משפחה, או " לקום על צד שמאל " orbit ירוק אני דמות החיקוי של עצמי מרצפן גרמני כי המיתון הגיעה גם אליה "דור הולך ודור בא והארץ לעולם נשארת "

ד ס ו ש

New member
....

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? בצבא בקבע אחרי שאני אסיים עתודה (הלוואי) לאן לא היית חוזר לעולם? אין כזה מקום איפה לעולם לא היית גר? שדרות תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: סליחה שנולדתי מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקום בבוקר לבצפר מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מתעוותת עד שאני מצליחה להגיע אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע לרוב כן בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) כן בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: כוס אמק / חרא מה נותן לך כוח? קפה מה יכול לעשות לך את היום? ציון טוב, חיוך, מחמאה מה יכול להרוס לך את היום? ציון גרוע, אנשים מגעילים איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? אורביט כחול יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין לי מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיות מלוחות מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי זה פריט לבוש אדיר וכייפי

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? יפן:\ לאן לא היית חוזר לעולם? בית ספר:\ איפה לעולם לא היית גר? למה בזמן עבר?|: מה אנחנו אנגלית?|:
עדיין. מ. ארצות אנטישמיות[?] תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: אני רוצה שכוווולם יקראו את זה[?] מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: הכל מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מנסה להגיע עד שהיד נשברת כמובן אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע. אוקי, מה? כשאני עצובה גם וגם (כי בכל זאת אנשים מספקים רחמים מ) כשאני שמחה עם אנשים באמצע........ המ לבד בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) ??? נובאדי בוסז מי אראונד!|מרימגבה| איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: סססעמק פאקינג שיט מה נותן לך כוח? שגעון מה יכול לעשות לך את היום? מחמאה, משהו שנורא רציתי לראות/לקרוא/שיהיה לי... מה יכול להרוס לך את היום? אחי, בעיות עם המחשב איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מה שיש יש לך דמות לחיקוי? מי היא? לא ממש. אני בונה לעצמי את הדמויות שלי לחיקוי, בעקרון. מה הדבר האחרון שאכלת? לחמניה מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי ככה הטבע יצר אותה;[

tuty fruty

New member
תשובות

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?מקווה שנשואה עם תאומים וילד בעל חמוד וכלב לאן לא היית חוזר לעולם?לכיתה יא' איפה לעולם לא היית גר?לא יודעת תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך:החיים יפים אבל לא בשבילי אבל אני לא רוצה להתאבד זה סתם המצאה מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו:ללכת לביצפר מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?מבקשת מחברה אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע: תמיד עם אנשים ושעצוב אולי לבד! בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)כבר לא פעם כן בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם)כן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך:פאק מה נותן לך כוח?עידוד מאמא או מחברים! מה יכול לעשות לך את היום?משהו שהלך לי טוב מה יכול להרוס לך את היום?אנשים חארות איזה מסטיק אתה לועס בד"כ?must יש לך דמות לחיקוי? מי היא?אמא שלי מה הדבר האחרון שאכלת?מרק מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?"כי בבוקר יום א.."

למעלה