עוד סקר

AndreaCorr ©

New member
~~~>

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מקווה שבמקום טוב. לאן לא היית חוזר לעולם? ליסודי. בלעאעה. איפה לעולם לא היית גר? עירק. תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: תהיו חופשיים. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: ללמוד. מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מבקשת ממישהו. אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע? תלוי. לפעמים יותר כיף להיות לבד כשעצובים, ואנשים אחרים סתם תקועים. בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)? פעם בשנה אולי. בקושי. בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם)? הנזם שלי, לפעמים עגילים ולפעמים שרשרת. איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: ראבק. מה נותן לך כוח? חברים שלי. מה יכול לעשות לך את היום? חברים שלי. מה יכול להרוס לך את היום? ההורים שלי. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? אורביטירוקארוך. יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין. מה הדבר האחרון שאכלת? מרק ירקות. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי... ב... בוקר יום א', הזברה קמה, פשטה את הפיג'מה...

תשובותתת

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? לא יודעת. לאן לא היית חוזר לעולם? לעבר. איפה לעולם לא היית גר? אם הייתה לי בחירה - פה. תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: "נגמרו לי הכוחות" מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לדבר. מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? נצמדת לקיר. אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע תמיד - לבד בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) כן, שמה לק. בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) וכן, עונדת תכשיטים. איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: "אם לא תשים לב למי שמפריע לך - זה יפריע לו." מה נותן לך כוח? תקווה (?) מה יכול לעשות לך את היום? שיגידו לי שאני יפה/שיגידו שאוהבים אותי.. מה יכול להרוס לך את היום? כשמציקים לי איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מנטה יש לך דמות לחיקוי? מי היא? לא אני זה אני. מה הדבר האחרון שאכלת? מרקקקקק מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא עצלנית - כמוני

נ מ נ מ

New member
../images/Emo185.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? עם שני ילדים, בעל וכלבה :) וקרירה מוצלחת... יותר טוב מזה? לאן לא היית חוזר לעולם? לירושלים!!! לא הייתי שם כבר יותר מ 10 שנים ואני לא מתכוונת לחזור איפה לעולם לא היית גר? בירושלים תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: שאני רוצה שישימו תשיר "יש חגיגה" של שרית חדד בהלוויה שלי... מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לתלות כביסה מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? הולכת לפינה של הקיר ומתגרדת איתה חח אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע כשאני עצובה, אני מעדיפה לבד אבל היום העדפתי שלהיות עם אנשים... כשאני שמחה ברור שעם אנשים ובאמצע זה תלוי... בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לפעמים בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) יאפ איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: ינעלאבואבו! או יבן זונה מה נותן לך כוח? אושר וחברים מה יכול לעשות לך את היום? כל מיני דברים... בעיקרון אם אני מתחילה תיום בחיוך כל היום שלי טוב מה יכול להרוס לך את היום? צעקות על הבוקר איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מאסט או אורביט יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין מה הדבר האחרון שאכלת? איטריות מוקרמות מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי כותונת לא נוחה לה

DesertRose1

New member
אני גם...../images/Emo9.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? על דפי העיתון. עם חנות בגדים של עציבים שלי. אלא אם כן אני אמות. לאן לא היית חוזר לעולם?לבי"ח. איפה לעולם לא היית גר?בקיבוצים למיניהם. תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך:"המעשה נבע מתוך קושי עצון להמשך החיים..." מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו:ללמוד מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?מבקשת יד ממישהו אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצעכשאני עצובה אני מעדיפה להיות לבד, כשאני שמחה אז אם אנשים, וכשזה באמצע.. גם וגם. בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)לא, בעצם רק שקוף בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם)כן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך:"אוף", "כוסעמק" מה נותן לך כוח?האמנות. מה יכול לעשות לך את היום?ציור טוב. או תמונה טובה. מה יכול להרוס לך את היום?המצב רוח שלי, אנשים. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ?מנטה יש לך דמות לחיקוי? מי היא?לא ממש מה הדבר האחרון שאכלת?קרקר מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? "איש אינו יודע מדוע ולמה..."

lolly1

New member
:|

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? לא פה לאן לא היית חוזר לעולם? אממ לא יודעת איפה לעולם לא היית גר? מדינה ערבית כלזהי
תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: הצלחתי ^^
מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לחיות?
מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? אני יכולה להגיע לכל מקום בגב
אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע: לבד
בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)
בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) יש לי צמיד מחוטים
איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: Fucking!! (נטע הדביקה אותי :|) מה נותן לך כוח? אין לי כוח P: מה יכול לעשות לך את היום? אממ משהו נחמד P: מה יכול להרוס לך את היום? אממ משהו לא נחמד
איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? עטים?
יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? אממ כי..אממ כל הבגדים בכביסה?

ממף..

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? it gets kinda blurry after the army.. I have no idea really לאן לא היית חוזר לעולם? ליסודי איפה לעולם לא היית גר? תל אביב תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: למה מכתב ? קלטת וידאו מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לעשות כסף מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מגרד במקום אחר עד שזה עובר אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב לבד שמח עם אנשים ובאמצע לבד בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לא תודה בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) לא איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: FREL ! בשם האלים ! מה נותן לך כוח? שקע חשמלי ? מה יכול לעשות לך את היום? פשוט שום דבר מה יכול להרוס לך את היום? עייפות איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? טיק טק בלבד , שונא מסטיקים יש לך דמות לחיקוי? לא תודה אני בנאדם עצמאי מי היא? נארף ! מה הדבר האחרון שאכלת? המבורגר כפול מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? לאות הזדהות עם פליטים טושמיקניסטאנים בארצות המזרח (לקוח מפורום עברי לידר) : and I should care bcause ? עשיתי פעם קייטרינג בהופעה שלו , היה נחמד.

קורטי

New member
התשובות שלי../images/Emo122.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
אני מניחה שבעוד עשר שנים אני אהיה עובדת במקום שאני ממש לא אוהבת- קמה כל יום ב-6 וחצי בבוקר על מנת להתקלח ולהגיע בזמן לעבודה, אח"כ הייתי מתעצבנת על אנשים מגעילים שאני אעבוד איתם ואז הייתי מגיעה עייפה הבייתה ולהולכת לישון... בעצם, אולי אני אהיה רוקרית ואני אפציץ את הבמה של פסטיבל וואקן במטאל רועש ופוגואיסטי למדי (אגב מטאל- היום דארק פיונרל מופיעים במועדון הבארבי בתל אביב... והם ישחתו חזירים על הבמה!) לאן לא היית חוזר לעולם?
לחטיבה- סיוט מתמשך.. איפה לעולם לא היית גר?
בעזה תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך:
תבטיחו לי שבלוויה שלי יתנגן השיר "Scarlet ROse" של אדגאי מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו:
ללמוד ולנקות את הבית מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?
אני מבקשת מאיתמרושקה לגרד לי שם, או מכל קורבן אחר שימצא בדרכי.. אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע
אני תמיד מעדיפה להיות עם אנשים אלא אם כן אני בדיכאון עמוק ביותר... בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)
שחור או שקוף בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם)
שרשראות- אחד של כת השטן, אחד של אנרכיה ואחד של דרקון- לכל אחד יש משמעות רגשית בשבילי.. מאחורי כל אחד סיפור משלו.. איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך:
קיבינימאט מה נותן לך כוח?
מוזיקה וסיגריות מה יכול לעשות לך את היום?
מוזיקה ולראות את איתמר מתופף מה יכול להרוס לך את היום?
מחסור מובהק במתופף שלי וחוסר סיגריות... אני יודעת שאני בנאדם שטחי ביותר.. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ?
אורביט יש לך דמות לחיקוי? מי היא?
קורט קוביין מה הדבר האחרון שאכלת?
סלט מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?

ל י א ן 1

New member
אנייייייע

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?נשואה+אחד ובהריון לאן לא היית חוזר לעולם?לא חושבת שיש מקום כזה. בנתיים. איפה לעולם לא היית גר?בשיכון תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך:החיים היו קדשים מידי עבורי...זה לא אתם, זאת אני. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו:ללמוד! מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?מבקש ממישהו שיגרד לי
אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע: כשאני עצובה עם חברה טובה שאני שמחה עם כל העולם ובאצמע לא משנה לי בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)כןןן בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם)כןןןן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך:סעמקק ערס או אינעל דינק מה נותן לך כוח?אהבה מה יכול לעשות לך את היום?לראות את מאור שלי מה יכול להרוס לך את היום?ציון גרוע איזה מסטיק אתה לועס בד"כ?תות כזה יש לך דמות לחיקוי? מי היא?לא בדיוק דמותצ לחיקוי אבל אני מתה על בריטני ספירס והלוואי והיה לי קול וגוף כמו שלה וכישרון הריקוד כמובן אסור לשכוח מה הדבר האחרון שאכלת?שניצל תירס ועכשיו מסטיק מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי אין לה חיים...

dandusha1

New member
עונה :)

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים-אין לי מושג מה אני ייעשה מחר :\ לאן לא היית חוזר לעולם:מממ.. לא יודעת איפה לעולם לא היית גר:בעזה :) תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: אוי , אממ... "מקווה שתזכרו אותי תמיד" מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו-ללכת לבצפר :) חח מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו: לוקחת משהו ארוך ומגרדת איתו :) אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע כשאני עצובה : לפעמים יש אנשים שמעודדים אותי :) שאני שמחה: אוהבת להיות עם אנשים וכשאני באמצע: כנ"ל בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...): כן בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם): כן איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: זה תמיד משתנה :) תלוי .. מה נותן לך כוח: חברות :) מה יכול לעשות לך את היום: חחח יש משהו :) אבל זה קצת חסוי .. ;) מה יכול להרוס לך את היום:ריב עם חברה קרובה איזה מסטיק אתה לועס בד"כ: הובה בובה :) יש לך דמות לחיקוי? מי היא: לא אין לי מה הדבר האחרון שאכלת: מממ.. פופ קורן עם טולי :) מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה: כי היא רוצה לישון

עונה :)

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? לומדת + חבר :) לאן לא היית חוזר לעולם? לביה"ס אחרי שאני יסיים אותו ;] איפה לעולם לא היית גר? רחוק מהמשפחה.. תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: לא יהיה כזה.. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: ללמוד :/ מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מגרדת עם מסרק.. אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע עצוב- לבד
שמח- עם אנשים
באמצע- עם חברה קרובה
בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לק שקוף :) בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כןן..
איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: קללה- בן/בת זונה ומשפט- ואיי איזה עצבים!! מה נותן לך כוח? נס וחברות :) מה יכול לעשות לך את היום? בגדים, ציון טוב וכדומה.. :) מה יכול להרוס לך את היום? ריב עם חברה, ציון גרוע.. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מאסטט.. יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין לי :) מה הדבר האחרון שאכלת? מלווח :) מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? שיר :)

BloodyRose

New member
תורי?

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
לונדון לאן לא היית חוזר לעולם?
פריז? ניצנים? בה"ד 7? איפה לעולם לא היית גר?
פריז, התנחלויות תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך:
I'll take the rain מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו:
ללכת לצבא בבוקר? מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?
מנסה פוזות חדשות על הכיסא/איפה שזה לא יהיה אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע
כשאני עצובה: לבד, או ליד אדם אחד שיוכל להבין ולהקשיב כשאני שמחה: בחברת אנשים שיוכלו להשתתף בשמחתי ולאבד יחד איתי את הראש באמצע: תלוי בסיטואציה, אני מניחה בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)
Nope בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם)
שתי טבעות איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך:
באינטרנט אני מעדיפה לשמור על שפה נקייה, אז אני אשתוק ולא אענה מה נותן לך כוח?
זריקות עידוד מאנשים מה יכול לעשות לך את היום?
שמשהו שעבדתי עליו בצבא עבד בהצלחה מה יכול להרוס לך את היום?
שמשהו שאני עבודת עליו בצבא מתפקשש ויש לחץ מרגיז איזה מסטיק אתה לועס בד"כ?
אני בגמילה יש לך דמות לחיקוי? מי היא?
אמא שלי? מה הדבר האחרון שאכלת?
עוגיות אוריאו מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?
מסתבר שיש יצור יותר עצלן ממני

flowers girl

New member
יאללה../images/Emo9.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? עוד עשר שניייים.. עם קריירה מצליחה..
לאן לא היית חוזר לעולם? מחדש כתה ז' וכל החטיבה הנוראית הזו.. לעבור הכל שוב
{בלי לסדר דברים וזה.. לא לדעת כאילו שהכל חוזר על עצמו}
איפה לעולם לא היית גר? ארצות ערב
תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: "אני ממש ממש אוהבת את כולכם ואני ממש מצטערת"
מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: להזדקן בסופו של דבר
וללכת לבצפר
מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מזלג
סתם לאדעת
אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע עצובה
לבד בעיקר או עם החברה הכי טובה. אחת מהן
שמחה
עם אנשים דהה.. אבל אנשים כיפים
באמצע
עם אנשים
בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לא
בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) עונדת
יא
איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: "כוס אמא שלך אוקיי
"
או "סאמ אמוק" או "לך תזדיין" משו כזה
מה נותן לך כוח? WTF
מה יכול לעשות לך את היום? יואו הרבה דברים
כנסו לבלוג שלי ותראו ברשימות מה אני אוהבת
מה יכול להרוס לך את היום? יואו הרבה דברים
כנסו לבלוג שלי ותראו ברשימות מה אני שונאת
איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מנטה
יש לך דמות לחיקוי? מי היא? כריסטינה אגילרה ואגם רודברג
מה הדבר האחרון שאכלת? פופקורן
מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא עייפה
מה אתם נדחפים לה לבגדים מה
תנו לזברה ללבוש מה שבא לה

figure

New member
:>

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? אני לא. לאן לא היית חוזר לעולם? אקרון, אוהיו. איפה לעולם לא היית גר? סינגפור. תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: מתתי. באסה. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: להכניס כלים למדיח. מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? משתמשת במגב. אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע לבד. תמיד לבד. בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) לא לשניהם. איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: פאקינג שיט! מה נותן לך כוח? קפה. מה יכול לעשות לך את היום? שמישהו אומר עלי משהו טוב מאחורי הגב. מה יכול להרוס לך את היום? מה לא? איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מנטה. יש לך דמות לחיקוי? מי היא? יש לי הרבה... ביניהם הרבה מאוד דמויות אנימה. מה הדבר האחרון שאכלת? סנדוויץ' עם חביטה וחסה וזיתים ועגבניות. משו טעים. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי עכשיו בוקר :)

היי הנה תשובות

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? לא מצליחה לראות את העתיד לאן לא היית חוזר לעולם? איפה לעולם לא היית גר? תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: אל תספידו אותי מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לחיות (?)
מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?חברה שלי קנתה לי מקל עם אצבעות לגרד את הגב אין לי את הבעיה הזאת אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע : תלוי למה השמחה העצב או הבאמצע בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לא בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: @Q#$^$#$%$#@ מה נותן לך כוח? תקווה ואמונה גם אם הן לא הגיוניות מה יכול לעשות לך את היום? לגלות שלמישהו אכפת ממך מה יכול להרוס לך את היום? לגלות שמישהו שחשבת שאכפת לו ממך בכלל לא שם עליך איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? בזוקההההההה יש לך דמות לחיקוי? מי היא? יש לי המון דמויות להערצה לא רק אחד מה הדבר האחרון שאכלת? מרק מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי זה הכי מחמיא לה לגזרה

Dancing mad

New member
תשובותי:

בחו"ל. לשכונת התקווה (ביקור אחד זה די והותר-תודה). ע"ע שאלה קודמת. מכתב התאבדות: חרא שאלה. בתור אחד שדודה שלו התאבדה, נפגעתי.
בי"ס. מבקש מאחותי לגרד. תמיד מעדיף לבד, ככה אני. לא. Fuck off. אמא, אבא, סבתא ושלוש אחיות מקסימות. ביטול של שיעור תנ"ך(ס) שיעור ספורט. שונא מסטיקים. דמויות לחיקוי: אמא, סבא ז"ל. אכלתי המבורגר כפול. כי בא לה.

ady18

Well-known member
תשובות

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?נשואה עם ילד ואין מושג במה עובדת או איפה מתגוררת לאן לא היית חוזר לעולם?אמממ לא יודעת איפה לעולם לא היית גר?מדינות מוסלמיות תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: לא אכתוב מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו:אמממ לסדר כלים וכאלה מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?מעצבן אותי אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע שעצובה תלוי שמחה עם אנשים בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כן מגן דויד איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: אמממ לא זכור לי מה נותן לך כוח? התקווה מה יכול לעשות לך את היום?שיחה עם ידיד ועדוד מה יכול להרוס לך את היום? הרבה איזה מסטיק אתה לועס בד"כ?לא משנה לי במיוחד יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין מה הדבר האחרון שאכלת?חומוס עם שמן זית ומלפוננים מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? (לקום מפורום עברי לידר)

למעלה