עוד סקר

Summer Spirit

New member
עוד סקר ../images/Emo163.gif

מי מכל הדמויות שעדיין משחקות או ששיחקו הכי הכי מתאים לג´ואי? אתם כמובן יודעים (כנראה...) יודעים שבשבילי דוסון הכי מתאים לג´ואי

רינת4

New member
בשבילי-

פייסי הכי מתאים לה. מה לעשות? אני עדיין מקווה. הם כל כך חמודים יחד!

לאנה

New member
אני חצי מסכימה איתך.......

זה נכון שג´ואי ופייסוש מתאימים אבל... היא הרסה אותו לגמרי!!! היא הפכה אותו לבכיין (כמו שהיא אוהבת) ורק בפרקים האחרונים הוא מתחיל לחזור לעצמו! אני מקווה שז לא יקרה גם ל.....
למטה! אני מקווה שזה לא יקרה לצ´ארלי!!!

LillipooT

New member
ברור ש...

פייסי !!! הם היו פשוט מושלמים ביחד!! כל כך מתוקים! אני לא מבינה את האנשים שאומרים שהיא הרסה אותו..על מה לעזאזל אתם מדברים?! איך בדיוק היא הרסה אותו?!?!?! הם מושלמים - נקודה. לי.

Angel Of Tears

New member
ג´ואי..

דבר ראשון בעיני היא דיי מקרה אבוד! היא ודוסון כל כך לא מתאימים. אני אומרת שהיא צריכה למצוא מישהו חדש, שלא יהיה קשור בכלל לכל החבורה הזאת, כי אף אחד שם לא מתאים לה והיא חייבת להתנתק משם, זו דעתי.
ANGEL

לאנה

New member
והיא באמת תמצא מישהו לא מהחבורה....

למי שלא יודע שלא יקרא למטה -
ג´ואי יקירתנו הבכיינית תיהיה בת זוגתו של........ צ´ארלי המתוק!!!

לאנה

New member
אני יסביר לך איך היא הרסה את המתוקי

בהתחלה, הוא היה חופשי, שם פס על כולם, משוחרר כזה, חי בלי לחץ, ואז, פתאום ג´ואי נוחתת עליו עם כל התיסבוכים העצמיים שלה,והפכה אותו לתינוק מגודל שכל מה שהוא עושה זה לבכות!, אז עם כל הכבוד לג´ואי, כדאי שהיא תיהיה עם דוסון, ככה היא לא תהרוס את פייסי (או כל אחד אחר.....) ודוסון התינוק, לא יהרוס את ג´ן (או כל אחת אחרת......, בעצם, על מה אני מדברת?!, מי תרצה להיות עם דוסון?) בכל מקרה, ?Did I made myself clear

למעלה