עוד סקר!
!תענו!

popit

New member
עוד סקר!../images/Emo13.gif!תענו!

אוקיי עוד סקר תענו אם בא לכם... את מי מהשחקנים הכי הייתם רוצים לפגוש במציאות? אני הכי הייתי רוצה לפגוש את מילה קוניס (ג'קי)...

אני הכי הייתי רוצה לפגוש את

מ ר י ל י ן מ נ ס ו ן!!!!!!!!!!!!!! חחח טוב חזרה לסקר: את אשטון! והסיבה: להוכיח לכולם מה שאני חושב ויודע וזה נכון... בעעעעעעעעעעעעעעע

PlAyBoY gIrL

New member
הייתי רוצה לפגוש את.....

דני מסטרסון(הייד) כי הוא כזה..... אוי!!! אין לי מילים לתאר! אם הוא סטלן כזה גם במציאות אז בכלל!!!

מתוקה777

New member
הייד כמובן../images/Emo99.gif

אי הייתי רוצה לפגוש את הייד...... הוא כזה מגניב שאני לא יודעת לתאר בהתחלה שנאתי אותו עכשיו אני מזה אוהבת אותו!

S

sunshineBK

Guest
אני הייתי רוצה לפגושש....

את אשטון קוצ'ר..!!!

HoNeY14

New member
איזה שאלה../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

ברור שאת דני מסטרסון{הייד
}

popit

New member
כן גם את הייד אבל...

אתם יודעים מה? אני לא הייתי בטוחה ממקודם אבל עכשיו אני יודעת שאני רוצה גם את מילה וגם את דני (ג'קי והייד)... אז זאת התוצאה הסופית שלי!

איזה סקר קל...

יש שלושה שהכי הייתי רוצה לפגוש, והם: 1. דני מסטרסון המדהים. אין צורך בהסבר. 2. אשטון קוצ'ר. כי מעניין אותי לראות איך הוא במציאות, אחרי כל מה שאמרו עליו (שהוא טיפש, סיסי, חרמן, מתלהב ומה לא). 3. מילה קוניס. כי היא נראית לי אחלה בחורה שבעולם.

Magi¢ Girl

New member
אשטון... דפנטלי...

כי הוא נראה כזה טיפוס חם ואוהב, לא דעת להסביר. ואני אסגור אותו בחדר ואעשה בו מעשים..
*אהמ צליל ויולי*

aYaLoLy

New member
*אהמ* ../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני דווקא רוצה לפגוש את דנייייי כי הא כזה יאמייייי ואשטון נראה לי שאני אתאכזב אם אני אראה אותו.. מבחינה פנימית דווקא...

i love feli

New member
קלסוווווווווווווווווווווווווווווווו

מושלםםםםםםםם שליייייי

למעלה