עוד סקר... תתמודדו!

who is this

New member
עוד סקר... תתמודדו!

שם: מין: גיל: ארץ לידה: מבנה גוף: צבע שיער: צבע עיניים: גובה (בערך): מוצא (ולא להתבייש): מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: איזה מוזיקה שומע: איפה אתה רוצה לשרת בצבא: כישורים: תחביב מעודף: סרט או ספר: קשר רציני או סקס ללא מחויבות: מה מעצבן אותך: מה גורם לך הנאה (חוץ מסקס כמובן חחח..): מה הפנטזיה שלך: איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: שיר אהוב: סרט אהוב: ספר אהוב: אם אתה חורש בטלפון: משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: צבע מעודף: משהו על ההורים: את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ מאוהד): את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ מאוהד חח.. סתם): נכון שאני חמוד: לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי חתולות מחיריה יאכלו אותכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: לא נמאס מכל הסקרים שהם אותו דבר: הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: נדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: משהו שקרה ותזכור לכל החיים: אתה בכלל קורא את השאלות: מה אתה חושב על כוכב נולד: נכון שהתלהבו מזה: מי לדעתך יותר חרמן זכר או נקבה: את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: מידת חזיה: מידה בנעל: מספר כרטיס אשראי: מספר כרטיס אשראי של ההורים: מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: הסרט הכי מצחיק שראית: ותודה לפורום אב"ה ממנו הושאל הסקר... (איזה כיף שאפשר להעתיק סקרים?)

אני אני אני

שם: סבטה ברבי מין: נקבה גיל: 15 וחצי ארץ לידה: רוסיה מבנה גוף: אני שמנה אבל אומרים שאני רזה צבע שיער: בלונדה אמיתית צבע עיניים: ירוק גובה (בערך): 172 מוצא (ולא להתבייש): רוסיה ורומניה מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: להיות עם אהובי איזה מוזיקה שומע: רוסית איפה אתה רוצה לשרת בצבא: לא מזיז לי כישורים: ????? אה???? תחביב מעודף: להיות עם אהובי סרט או ספר: לא רק בלונדינית קשר רציני או סקס ללא מחויבות: קשר רציני מה מעצבן אותך: כמה יצורות שלא נזכיר את השם שלהן מה גורם לך הנאה (חוץ מסקס כמובן חחח..): איזה סקס? אני בת 15!!!!!!!!!!!! וכל מיני דברים גורמים להנאה אני אוהבת לצאת לקניות מה הפנטזיה שלך: אני לא מפנטזת אני מקיימת איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: לא מעדיפה, יש לי כבר שיר אהוב: roxette-it must have been love סרט אהוב:לא רק בלונדינית 1,2 ספר אהוב: לא רק בלונדינית (באנגלית) אם אתה חורש בטלפון: לא יש איי סי קיו משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון:
אני ישתוק... בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: כלום צבע מעודף: ורוד כאילו דדדדדהההההההההההה משהו על ההורים:
את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ מאוהד): את עצמי... חח סתם לא יודעת את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ מאוהד חח.. סתם): תטמבל המפולפל של טל נכון שאני חמוד: מי מכיר אותך ?
לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי חתולות מחיריה יאכלו אותכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: לא כתובת בשבילכם כותבת בשביל להפיג את השעמום לא נמאס מכל הסקרים שהם אותו דבר: כן אבל אני משועממת הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: חבר שלי נולד נדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: לא יודעת עשיתי הרבה דברים נחמדים משהו שקרה ותזכור לכל החיים: משהו שאמרו עליי אתה בכלל קורא את השאלות: יס מה אתה חושב על כוכב נולד: לא רואה נכון שהתלהבו מזה: אה????????? מי לדעתך יותר חרמן זכר או נקבה: נקבה את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: אף אחד מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: אין דבר כזה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: בנג'י מידת חזיה: פחחחחחחחח עוד משהו? מידה בנעל: 42
מספר כרטיס אשראי: נכון מספר כרטיס אשראי של ההורים: נכון מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: קונה האודי טי טי
הסרט הכי מצחיק שראית: החיים בטכני

who is this

New member
אני אענה..

שם: עומר מין: מתי שיוצא גיל: 16 ארץ לידה: ישראל מבנה גוף: חתיכי ביותר צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור גובה (בערך): 170 ס"מ מוצא (ולא להתבייש): אשכנזי מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: ביד איזה מוזיקה שומע: רוק איפה אתה רוצה לשרת בצבא: טייס, או פקיד אפרורי כישורים: כתיבת שירים, ספורט תחביב מעודף: להציק לחבריי לחדר (חבל שזה כבר לא יהיה יותר...) סרט או ספר: שניהם קשר רציני או סקס ללא מחויבות: מה שבא מה מעצבן אותך: הכל אבל בעיקר אי צדק וערבים מה גורם לך הנאה (חוץ מסקס כמובן חחח..): להתאמן בזה מה הפנטזיה שלך: לא כדאי שתדעו איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: שילוב של יב"ז(מבחינת הגוף) ושל מישהי חכמה שיר אהוב: מלכת היופי של עצמי סרט אהוב: כל סרט שהגיבור מת בסוף ספר אהוב: מי הזיז את הגבינה שלי אם אתה חורש בטלפון: לא כל כך משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: חתמתי קלירנס! בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: אין על הצבא צבע מעודף: כחול משהו על ההורים: דה בסט את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ מיוני): את *.* את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ מיוני חח.. סתם): יוני! אה ואת המפגר של טל נכון שאני חמוד: חחח כמה שאני אוהב את עצמי לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי חתולות מחיריה יאכלו אותכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: לא לא נמאס מכל הסקרים שהם אותו דבר: נמאס מהסקרים שאחרים עושים.. לא משלי הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: הביאו לי שיעור טיסה הדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: לא יודע.. משהו שקרה ותזכור לכל החיים: הטסתי מטוס קל אתה בכלל קורא את השאלות: אם יוצא לי מה אתה חושב על כוכב נולד: חרא תוכנית שהורסת את המוזיקה בארץ! נכון שהתלהבו מזה: לא מבין למה. מי לדעתך יותר חרמן זכר או נקבה: נקבה את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: שניהם מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: אין חיה כזו הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: כלום מידת חזיה: לא משתמש מידה בנעל: 45 מספר כרטיס אשראי: אין מספר כרטיס אשראי של ההורים: מאיפה לי? מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: חוסך, ואז קונה אי, ושם שם את כל הערבים הסרט הכי מצחיק שראית: כל סרט ישראלי... (ולא בגלל בעלילה או התסריט, בגלל בהמשחק המזעזע שגורם לי לצחוק)

Lifes Music

New member
../images/Emo26.gif אתם חייבים לקרוא זה ענק../images/Emo79.gif

שם: בן מין: ז גיל: 15 ארץ לידה: ארה"ב מבנה גוף: צר צבע שיער: חום צבע עיניים: חום גובה (בערך): 1.57 מוצא (ולא להתבייש): לבנוני-צבר מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: הרבה איזה מוזיקה שומע: רוק ישראלי אבל במיוחד שייגעצ אהובי איפה אתה רוצה לשרת בצבא: איפה אני יכול? ח"א כישורים: יודע לדפוק ת'ראש בקיר ולשבור קלקר על הראש תחביב מעודף: שייגעצ
סרט או ספר: סרט קשר רציני או סקס ללא מחויבות: תלוי
מה מעצבן אותך: הסקרים האלה ואנשים מעצבנים מה גורם לך הנאה (חוץ מסקס כמובן חחח..): שייגעצ
מה הפנטזיה שלך: לפגוש את שייגעצ ולהיות איתם שבוע בחו"ל
איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: WTF?! שיר אהוב: כל השירים של שייגעצ
סרט אהוב: אין(כי אין סרט עם יובל מנדלסון
) ספר אהוב: אין אם אתה חורש בטלפון: כן אבל יובל הביא לי ניתוק לפנים היום משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: ראיתי את שייגעצ
בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: בי"ס+צבא צבע מעודף: ורוד עם שחור(שייגעצ
) משהו על ההורים: לא אוהבים את שייגעצ את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ מאוהד): לא יודע את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ מאוהד חח.. סתם): את אהוד דווקא סתם לא הוא אוהב את שייגעצ נכון שאני חמוד: כן כי אתה אוהב את שייגעצ לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי חתולות מחיריה יאכלו אותכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו: לא אבל את יובל כן לא נמאס מכל הסקרים שהם אותו דבר: כן הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: שייגעצ נדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: השמעתי לו את שייגעצ משהו שקרה ותזכור לכל החיים: שייגעצ אתה בכלל קורא את השאלות: שייגעצ מה אתה חושב על כוכב נולד: איכס רק שייגעצ נכון שהתלהבו מזה: כן אני אוהב את שייגעצ מי לדעתך יותר חרמן זכר או נקבה: שייגעצ את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: שייגעצ מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: יובל מנדלסון הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: שייגעצ מידת חזיה: שייגעצ מידה בנעל: 41-2 מספר כרטיס אשראי: ש-י-י-ג-ע-צ מספר כרטיס אשראי של ההורים: ל-א-ש-י-י-ג-ע-צ מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: שייגעצ לוקח אותם לחול הסרט הכי מצחיק שראית: אין רק שייגעצ

יהללל

New member
עומר

בפורום הזה אף אחד לא יודע מי זה אוהד
אז אולי כדי למחוק את השם שלו מכל שאלה שלישית בסקר שגנבת

who is this

New member
חחחחח טעות שלי...

הייתי אמור לכתוב יוני במקום אוהד... זה מה שקורה שמעתיקים סקרים..

kamikazaa1

New member
תשובות....

שם: אריק מין:בן גיל:17 ארץ לידה: מולדובה מבנה גוף: מלא... צבע שיער:שטני צבע עיניים:כחולות גובה (בערך):1.86 מוצא (ולא להתבייש):רוסי... מה אוהב לעשות בשעות הפנאי:כשאני יכול אני יוצא איזה מוזיקה שומע:רוק איפה אתה רוצה לשרת בצבא:נשק מונחה כישורים:לדבר תחביב מעודף:טלויזיה... סרט או ספר:סרט קשר רציני או סקס ללא מחויבות:קשר רציני מה מעצבן אותך:ילד אחד מהכיתה לא אגיד את שמו מה גורם לך הנאה (חוץ מסקס כמובן חחח..):מחמאות מאנשים מה הפנטזיה שלך:אהבה איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: שיצחק מהבדיחות שלי שיר אהוב:אני אוהב הכל אבל האחרון:linkin park- the morning after סרט אהוב:הרבה אבל האחרון:שאיפות ספר אהוב:לא קורא ספרים אם אתה חורש בטלפון:מנסה שלא... משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון:קעקוע חדש(בנוסף ל2 שהיו לי)עגיל בגבה... בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: בית ספר צבאי(אם השאלה התכוונה לאיפה אני) צבע מעודף:אני מגווון משהו על ההורים:אמא חולת נקיון.. את מי אתה הכי אוהב בפורם (חוץ מאוהד):לא מכיר את האנשים פה את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ מאוהד חח.. סתם):לללא מכיר תאנשים נכון שאני חמוד:אני באמת חמוד נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו:חח ממש לא לא נמאס מכל הסקרים שהם אותו דבר:כן הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים:וואלה עוד לא עשו משהו כזה חמוד... נדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו:אני תמיד מעודד אנשים אז.. משהו שקרה ותזכור לכל החיים:וואלה לא יודע... אתה בכלל קורא את השאלות:כה מה אתה חושב על כוכב נולד:חרתה נכון שהתלהבו מזה:כה מי לדעתך יותר חרמן זכר או נקבה:זכר את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא:אמא מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה:למטמטיקה כי הוא אחלה גבר הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך:קעקוע?סתם לא יודע... מידת חזיה:אני לא עד כדי כך שמן מידה בנעל:45 מספר כרטיס אשראי:אה הא מספר כרטיס אשראי של ההורים:אה הא מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר:נותן חצי להורים ורבע לסבתא וסבא... הסרט הכי מצחיק שראית:מת לצעוק אחד היה ממש קורע בזמנו....

תשובותתת

שם:שניר מין:בן גיל:16 ארץ לידה:ישראל מבנה גוף:רזה צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום גובה (בערך):170?! מוצא (ולא להתבייש):מרוקאי!!!! מה אוהב לעשות בשעות הפנאי:מחשב...או סרטים... איזה מוזיקה שומע:ישראלית, מזרחית ודיכאון לייט וטיפה באנגלית איפה אתה רוצה לשרת בצבא:תל נוף כישורים:מחשבים ומכוניות תחביב מעודף:מכוניות סרט או ספר:סרט קשר רציני או סקס ללא מחויבות:קשר רציני מה מעצבן אותך:כל דבר שאני לא מצליח בו מה גורם לך הנאה (חוץ מסקס כמובן חחח..):דווקא לא סקס? אז הצלחה במה שאני עושה... מה הפנטזיה שלך:רותם איזה בן/בת זוג אתה מעדיף:כמו רותם(יותר טוב רותם בעצמה) שיר אהוב:אהבה בעינייך- שר-אל סרט אהוב:שישי הפוך ספר אהוב:התנ"ך אם אתה חורש בטלפון:בערך... משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון:בניו יורק..אצל הבן דוד.. בית ספר/צבא/מכללה/עבודה: ביצפר צבאי הטכני... צבע מעודף:כחול בייבי משהו על ההורים:חולי סדר וניקיון את מי אתה הכי אוהב בפורום (חוץ מאוהד):או יוני או יהל... את מי אתה הכי שונא בפורם (חוץ מאוהד חח.. סתם):את רז....
נכון שאני חמוד:לא יודע לכל אלה שרשמו לא.. הלוואי חתולות מחיריה יאכלו אותכם.. נראה לך שהתשובות שלך מענינות מישהו:לא יודע אני עושה את זה משעמום לא נמאס מכל הסקרים שהם אותו דבר:נמאס אבל משעמם הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים:לא יודע אני לא ממש בפוקוס עכשיו נדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו:יום הולדת של האקסית שלי... משהו שקרה ותזכור לכל החיים:התאונה שהייתה לי אתה בכלל קורא את השאלות:אני לא עונה בעצימת עיניים.... מה אתה חושב על כוכב נולד:תוכנית שלא מעניינת אותי בכלל נכון שהתלהבו מזה:אז?! מי לדעתך יותר חרמן זכר או נקבה:נקבה אבל הן יודעות להשתלט על עצמן את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא:אבא מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה:אורלי, כי היא נשמה טובה! הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך:הלכתי לטכני. מידת חזיה:לא ניסית ללבוש אחת.. מידה בנעל:44 מספר כרטיס אשראי:פחחחחח מספר כרטיס אשראי של ההורים:אמ...רגע... מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר:קונה אאודי RS6 מן הסתם... הסרט הכי מצחיק שראית:מיסטר דידס, אולי...

למעלה