עוד סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תענו!

שכטרון

New member
עונה...../images/Emo59.gif

ארץ נהדרת טלנובלה בע"מ [שליטה
] בן בן (נראה לי...) עדי נינט עפר שכטר

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

שנהם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בן בן דון בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעע

עונהה

היכל התרבות או ארץ נהדרת היכל התרבות אין על ציון טלנובלה בע"מ או השיר שלנו השיר שלנו דוגרי היא יותר טובה למרות שראיתי את שניהם רותם או בן בן בןבן מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה) עדי אגם או נינט אגם יהודה לוי או רן דנקר רן דנקרר אךך

Fergie7

New member
עונה P:

היכל התרבות או ארץ נהדרת טלנובלה בע"מ או השיר שלנו- טב"ע רותם או בן בן מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)- עדי. אגם או נינט- נינה. יהודה לוי או רן דנקר- רר קשה!!! שניהם =\

lidorvit

New member
עונה

היכל התרבות או ארץ נהדרת- היכל התרבות טלנובלה בע"מ או השיר שלנו- טב"ע רותם או בן בן-רותם מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)- ברור שדון!!! אגם או נינט-נינה יהודה לוי או רן דנקר- יהודה

O r c h i d

New member
[?]

היכל התרבות או ארץ נהדרת: א"נ טלנובלה בע"מ או השיר שלנו: איכ שתיהן רותם או בן בן: בןבן מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה): לאיודע
אם כבר אז עדי.. אגם או נינט: איכ שתיהן יהודה לוי או רן דנקר: איכ.

עונה

ארץ נהדרת טלנובלה בע''מ רותם ובן בן ביחד אחלה בני אדם ארבעתן יפהייפיות אבל בעדי יש משהו מיוחד שאין באף אחת אגם רוגברג ובקשר ליהודה או רק דנקר אז אני חושב שיש לך טעות כי אתה צריך לעשות עופר עו עפר אז עפר שכטר מתן רק עפר שכטר בסקר הבא תדאג שעפר יהיה כי רק אבל רק עפר שכטר

shira1993

New member
עונה

היכל התרבות או ארץ נהדרת היכל התרבות טלנובלה בע"מ או השיר שלנו טב"ע רותם או בן בן לא סובלת את שנייהם מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה) עדי אגם או נינט אני יודעת שזה לא קשור אבל טלי שרון יהודה לוי או רן דנקר שנייהם מכוערים

עונה

היכל התרבות או ארץ נהדרת- שניהם טלנובלה בע"מ או השיר שלנו- טלנובלה בע"מ רותם או בן בן- רותם מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)-עדי אגם או נינט- נינט יהודה לוי או רן דנקר- רן דנקר

עונה.........

היכל התרבות או ארץ נהדרת-שניהם טלנובלה בע"מ או השיר שלנו-טלנובלה בע"מ רותם או בן בן-בן בן(תובל) הוא איתי בבצפר מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)-אף אחת אגם או נינט-נינט יהודה לוי או רן דנקר-רן

עונה

היכל התרבות או ארץ נהדרת:ארץ נהדרת טלנובלה בע"מ או השיר שלנו:השיר שלנו רותם או בן בן:לא יודע מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה):הילי אגם או נינט:נינט יהודה לוי או רן דנקר:לא יודע

hadarush15

New member
גמני רוצה :)

היכל התרבות או ארץ נהדרת- ברור שארץ נהדרת טלנובלה בע"מ או השיר שלנו- טלנובלה בע"מ רותם או בן בן- רותם מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)- עדי הכי כוסית אבל דוני הכי מותק אגם או נינט- שתיהן :) יהודה לוי או רן דנקר - יהודה לוי

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

עניתי כבר בפורום רוני,אבל השאלות השתנו... היכל התרבות או ארץ נהדרת
בפורום רוני כתבתי "ארץ נהדרת" אבל עכשיו אני לא בדיוק יודעת... טלנובלה בע"מ או השיר שלנו
לקוחת הוט,אבל אני מעדיפה הש"ש
רותם או בן בן
רותם
מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)
מה זאת השאלה הזאת
אגם או נינט
אגם
יהודה לוי או רן דנקר
רן

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

עניתי כבר בפורום רוני,אבל השאלות השתנו... היכל התרבות או ארץ נהדרת
בפורום רוני כתבתי "ארץ נהדרת" אבל עכשיו אני לא בדיוק יודעת... טלנובלה בע"מ או השיר שלנו
לקוחת הוט,אבל אני מעדיפה הש"ש
רותם או בן בן
רותם
מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)
מה זאת השאלה הזאת
אגם או נינט
אגם
יהודה לוי או רן דנקר
רן

raz282

New member
תשובות לסקר../images/Emo27.gif

היכל התרבות או ארץ נהדרת טלנובלה בע"מ או השיר שלנו-טלנובלה בע"מ רותם או בן בן-רותם מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)כולם
אגם או נינט-נינט יהודה לוי או רן דנקר-רן דנקר(דההה)

טבתוש

New member
עונה

היכל התרבות או ארץ נהדרת--->היכל התרבות טלנובלה בע"מ או השיר שלנו--->טלנובלה בע"מ רותם או בן בן--->בן בן מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)--->קשה מידי אגם או נינט--->נינט יהודה לוי או רן דנקר--->רן דנקר

עונה

היכל התרבות או ארץ נהדרת---- היכל התרבות... טלנובלה בע"מ או השיר שלנו------טלנובלה בע"מ רותם או בן בן--- רותם מי הכי כוסית (הילי עדי דון או שירה)---דון לני דבאי אגם או נינט---אגמי מאמי יהודה לוי או רן דנקר---יהודה לוי..

למעלה