עוד סקר לסופ"ש...

עוד סקר לסופ"ש...

תגידו מרגישים שמשעמם לי? אז לכל אוהבי החורף, הנה מה שקורה לי כשבאסה לצאת מהבית...טתם צריכים לסבול אותי ואת השאלות שלי!!!! אז יאללה להתחלה.... זה שאלון שגנבתי מפורום אחר, והוא נקרא השאלון של ברנר פיבו (אין לי מושג מי הוא....) מה היא המילה האהובה עליך? מה היא המילה השנואה עליך? מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? מה דוחה אותך? מהי הקללה האהובה עליך? מהו הצליל האהוב עליך? מהו הצליל השנוא עליך? באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו?

veredmp

New member
ברנרד פיבו הוא עיתונאי ומראיין צרפתי

http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Pivot והשאלון הזה הוא אותו שאלון שג'יימס ליפטון שואל את המרואיינים שלו בכל תכנית של Inside the Actors Studio

עונה

(אני תוהה עד כמה אני משועממת אם אני עונה על שאלות כזה בשעה כזו כשמחר אני צריכה לקום ב6 בבוקר...) מה היא המילה האהובה עליך? הזוי מה היא המילה השנואה עליך? כפרה... אין לי שום בעיה על "כפרעליה", "כפרעליך", "כפרעליו" אבל סתם כפרה, תלושה מהמציאות בלי שום קישור לא נשמע לי טוב מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? מוזיקה טובה מה דוחה אותך? אנשים שלועסים מסטיק כמו בהמות מהי הקללה האהובה עליך? שיחנק מהו הצליל האהוב עליך? צליל של גשם ממש ממש ממש ממש חזק כשאני בבית מתחת לשמיחה מהו הצליל השנוא עליך? ציפצוף צורם שיכול לשגע אותי באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? כרגע אני תלמידה אז נראה לי שהייתי בחורת בכל מקצוע אחר חוץ מתלמידה אבל בגדול הכיוון שלי הוא מוזיקה איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? לא חשבתי על זה אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? מחר יש הופעה של קרן פלס... תבואי

yaharoola

New member
יאאלה גם אני רוצה..

מה היא המילה האהובה עליך? releishansheep...גאאד כמה טעויות.. קיצר מערכת יחסית באנגלית..מילה יפה מה היא המילה השנואה עליך? טבור.. מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? שמשקיעים בהופעה.. מה דוחה אותך? שאוכלים בפה פתוח... לידי, כאילו משתפים אותי בארוחה..
מהי הקללה האהובה עליך? כושילאראבק, חולירע חח הכי מצחיק מהו הצליל האהוב עליך? צלצול בפלא שהוא מזהה שיחה נכנסת מהחבר מהו הצליל השנוא עליך? שעון מעורר של אח שלי באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? או קיי.. בתור... רופאה.. עורכך דין.. שופטת ועוד כל מיני שלא טרחתי לדווח עליהם אני בוחרת ב... סתם נו העתיד לפניי.. איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? פועלת בניין? מנקה וכאלה.. אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? ואאלה מותק טוב שהגעת כולם מחכים רק לך..

אהיה נחמדה ואענה

מה היא המילה האהובה עליך? צ'יוואוואה (מתה על המילה הזאת) מה היא המילה השנואה עליך? לא מוצאת כזאת כרגע אבל בטוח יש מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? מה דוחה אותך? שוקולד עם גבינה צהובה (אני לא אשכח את היום שאח שלי החליט לעשות לי כריך כזה לבית הספר...חשבתי אני מתה) מהי הקללה האהובה עליך? זבבבבל מהו הצליל האהוב עליך? הצליל של הגשם מהו הצליל השנוא עליך? השעון המעורר של ההורם שלי. את המתים הוא יכול להעיר! באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? תלמידה זה מקצוע? אם כן בכיף הייתי מוותרת עליו.. לא יודעת לטובת מה איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? כל דבר שכולל בתוכו חישובים מתמטיים...סבל! אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? "יש כרטיס מועדון???" הייתי נקרעת מצחוק

TTתמרTT

New member
עונה

מה היא המילה האהובה עליך? להייייייט מה היא המילה השנואה עליך? טחול מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? בנים שמנגנים מה דוחה אותך? בנים מלוקקים [אני מקווה שהתכוונת פה מבחינת בנים חחח] מהי הקללה האהובה עליך?סעמקקק מהו הצליל האהוב עליך? מכירים תמנגינה של BLACKBIRD? אז זה מהו הצליל השנוא עליך? כשחול מתחכך עם רצפה באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך?בייביסיטר זה המקצוע הנוכחי שלי? אממ הייתי רוצה לעבוד במוסיקה, אבל לא בקדמת הבמה משהו מאחורי הקלעים.או להיות יחצ''נית או מנהלת משהו כזה נשמע לי מגניב ממש איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? זונה אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? שלום תמר, המיטה מוכנה את מוזמנת ללכת לישון

Red Daniel

New member
../images/Emo3.gif

מה היא המילה האהובה עליך? שַד מה היא המילה השנואה עליך? מלא מילים של פלצנים צפונים מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? מחזיר אותנו למילה האהובה מה דוחה אותך? מחסור במילה האהובה מהי הקללה האהובה עליך? שטוחה מהו הצליל האהוב עליך? השריקה של גליה בפיקה מהו הצליל השנוא עליך? הצלצול של היסודי ליד הבית שלי שמעיר אותי כל צהריים באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? טייס או מנתח פלסטי נראה לי איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? מורה בבית ספר, לא בראש שלי לעבוד על 5 שקל לשעה אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? הבופה מצד שמאל, אוסף הסרטים והמגזינים בחדר שלך, והחדר של אנה ניקול סמית (יישמור אותה השם) מצד ימין

ady18

Well-known member
עונה

מה היא המילה האהובה עליך? סבבה מה היא המילה השנואה עליך? ביקורת מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? מוזיקה טובה מה דוחה אותך? אנשים מסריחים מזיעה ושאנשים דוחפים מהי הקללה האהובה עליך? בן זונה מהו הצליל האהוב עליך? הצצלצול שלי בפלאפון+שעון המעורר מהו הצליל השנוא עליך? הפתיח של החדשות באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו?ברוך הבא מן הסתם

למעלה