עוד סקר חמוד...

עוד סקר חמוד...

שלקוח צפורום רוק ישראלי..:) תהנו:))))))))))))
שמות אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? שי: נובלמן, להב או גבסו? שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? מאיה: דוניץ, וקסמן (איגי) או בוסקילה? מאיר: בנאי או אריאל? חיים: רודנר, לרוז או אוליאל? יובל: בנאי או מנדלסון? יוני: רכטר או בלוך? שרון: רוטר או הולצמן? ערן: צור, מיטלמן או וייז? אריק: איינשטיין, סיני או לביא? הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$ רן: שם-טוב או אלמליח? (ישנה גם אפשרות שלישית ששמורה ליחידי סגולה)
הכל נשאר במשפחה י. סובול: האב הבן? י. בנאי: האב הבן? משפחת גד(ג'): שלום או אביב? משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? משפחת גפן: אביב או יהונתן? ארצי: שלמה או בן? משפחת קלפטר: יצחק או ורד? משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??)
להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? יובל בנאי או שלומי ברכה? חמי רודנר או ירמי קפלן? אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? יוצאי כוורת? (תחשבו לבד) חמי רודנר או איגי וקסמן? ירמי קפלן או דנה ברגר? ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל? אביב גדג' או גבריאל בלחסן? חמי רודנר או אסף שריג? רונה קינן או טל גורדון? שילה פרבר או דניאל סלומון? דן תורן או מאור כהן? ז'אן פול זימבריס או כרובי? אורן לוטנברג או גידי רז? יוסי חממי או אלדד גואטה? שלום גד או יוסי בבליקי? אריק איינשטיין או שלום חנוך? מוקי או פילוני? סאבלימינל או הצל??????????
שונות כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור? זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון?

אני../images/Emo70.gif

שמות אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גפן.. אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? בנאי עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון?לב אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? אמדורסקי שי: נובלמן, להב או גבסו? גבסו כפרע עליו שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? שבת הכי קרוב לנורמה.. מאיה: דוניץ, וקסמן (איגי) או בוסקילה? וקסמן...בוסקילה
מאיר: בנאי או אריאל? בנאי חיים: רודנר, לרוז או אוליאל?
יובל: בנאי או מנדלסון? כאילו לא ברור שזה מנדלסוןןןןן
יוני: רכטר או בלוך? בלוך שרון: רוטר או הולצמן? הולצמןןןןן כאילו ברוררררר
ערן: צור, מיטלמן או וייז? ערן מטלמן
אריק: איינשטיין, סיני או לביא?לביא הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$ ממממ סקעת רן: שם-טוב או אלמליח? (ישנה גם אפשרות שלישית ששמורה ליחידי סגולה)אלימלך הכל נשאר במשפחה י. סובול: האב הבן? הבן י. בנאי: האב הבן? הבן משפחת גד(ג'): שלום או אביב?
משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר משפחת גפן: אביב או יהונתן?אביב ארצי: שלמה או בן? שלמה משפחת קלפטר: יצחק או ורד?
משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??):שרונה להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יובל בנאי או שלומי ברכה? יובל חמי רודנר או ירמי קפלן? ירמי אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? אסף אמדורסקי יוצאי כוורת? (תחשבו לבד): ממממ לא יודעת.. חמי רודנר או איגי וקסמן? איגי ירמי קפלן או דנה ברגר? דנה ברגר ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל? ערן צור אביב גדג' או גבריאל בלחסן?מממ לא יודעת... חמי רודנר או אסף שריג? חמי רודנר רונה קינן או טל גורדון? רונה קינן.. שילה פרבר או דניאל סלומון?דניאל סולמון דן תורן או מאור כהן?מאור כהן.. ז'אן פול זימבריס או כרובי?
אורן לוטנברג או גידי רז?
יוסי חממי או אלדד גואטה?אפחד
שלום גד או יוסי בבליקי?מי אלו? אריק איינשטיין או שלום חנוך?ממ שלום חנוך.. מוקי או פילוני? מוקי שולט
סאבלימינל או הצל??????????:אפחד... שניהם מוזרים*מבט גועלי כמו שעדי אוהבת*
שונות כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור? ערן מיטלמן (תעשה לי ילד מקריח
זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון? יובל, מזיין את השכל אבל חתיך
|שולט|

t h u m p e r

New member
עוד אחד??

שמות: אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גפן. אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? מסיקה. יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? בנאי. אני תוהה אם יוסי עדן הוא הזמר שרותי שרה את שירו המלבב?!
עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? לב. אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? אמדורסקי. שי: נובלמן, להב או גבסו? גבצו- אין פה שגיאה!
שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? שבן. מאיה: דוניץ, וקסמן (איגי) או בוסקילה? וקסמן. מאיר: בנאי או אריאל? בנאי. חיים: רודנר, לרוז או אוליאל? רודנר. יובל: בנאי או מנדלסון? מנדלסון. יוני: רכטר או בלוך? רכטר. שרון: רוטר או הולצמן? הולצמן. ערן: צור, מיטלמן או וייז? צור... הופעה משעשעת
. אריק: איינשטיין, סיני או לביא? אינשטיין. הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$ סקעת. רן: שם-טוב או אלמליח? (ישנה גם אפשרות שלישית ששמורה ליחידי סגולה): לא מכירה אותם.
הכל נשאר במשפחה: משפחת גד(ג'): שו?
שלום או אביב? משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר. משפחת גפן: אביב או יהונתן? אביב. ארצי: שלמה או בן? בן. משפחת קלפטר: יצחק או ורד? שו?
משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??) שרונה.
להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור? יהלי. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי. יובל בנאי או שלומי ברכה? יובל. חמי רודנר או ירמי קפלן? חמי רודנר (מלנכוליה
) אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? ירמי קפלן. יוצאי כוורת? (תחשבו לבד) גידי גוב
חמי רודנר או איגי וקסמן? חמי רודנר. ירמי קפלן או דנה ברגר? דנה ברגר. ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל? ערן צור. אביב גדג' או גבריאל בלחסן? שו??
חמי רודנר או אסף שריג? חמי. רונה קינן או טל גורדון? רונה קינן. שילה פרבר או דניאל סלומון? דניאל סלומון. דן תורן או מאור כהן? מאור כהן. ז'אן פול זימבריס או כרובי? שו?
אורן לוטנברג או גידי רז? אורן. יוסי חממי או אלדד גואטה? שו?
שלום גד או יוסי בבליקי? שו?
אריק איינשטיין או שלום חנוך? אריק אינשטיין. מוקי או פילוני? פילוני- הוא כזה מתווווק. סאבלימינל או הצל?????????? סאבלימינל והצל (גל אוחובסקי סטייל)
שונות: כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור? ניר מנצור. זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון? יובל מנדלסון.

חח../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

סאבלימינל או הצל?????????? סאבלימינל והצל (גל אוחובסקי סטייל)
חח משעשע

t h u m p e r

New member
א-מא...../images/Emo6.gif

וואי, תודה עדי, נשמה, כפרעלייך- יד שמאלית שלי.. (המבין יבין
). נטע- לא ברור לי למה את שמה סקר על מוזיקה כשאין לך מושג (וגם לנו
), על חצי מהאומנים..לא ברור
.

חחחחחחחחחחח../images/Emo15.gif

א-מאאאאא
אכן לא ברור ובגלל זה אני בחרתי שלא לענות על הסקר לעת עתה

inbal145

New member
מי לאב שאלונים../images/Emo187.gif

אף פעם לא נמאס
רוק ישראלי
אבל הפעם סיננתי שאלות לא רצויות
(כל שאלה הכוללת את מאיה בוסקילה וההראלים לא רצויה)
שמות אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גפן אבי: בללי, ביטר, מסיקה או סטרול? מסיקה :$ יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? אף אחד מהם XD עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? בניון אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? בע :$ שי: נובלמן, להב או גבסו? גבסו איייייייייייייייייכ ;[ שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה? NONE יובל: בנאי או מנדלסון? מנדלסוןןןןןןןןןןןן
יוני: רכטר או בלוך? בלוךךךךךךךךךך
שרון: רוטר או הולצמן? רוטר
ערן: צור, מיטלמן או וייז? מיטלמן XD רן: שם-טוב או אלמליח? (ישנה גם אפשרות שלישית ששמורה ליחידי סגולה) אני אבחר באפשרות השלישית
הכל נשאר במשפחה י. סובול: האב הבן? לוידעת |: י. בנאי: האב הבן? הבן משפחת גד(ג'): שלום או אביב? עביב משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר? אביתר משפחת גפן: אביב או יהונתן? אביב ארצי: שלמה או בן? בן משפחת קלפטר: יצחק או ורד? אמממ אין לי שמץ |: משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??) צביקה תעשה לי כבשה
להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור? שחר אבן-צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף ^^ יובל בנאי או שלומי ברכה? יובל בנאי :$ חמי רודנר או ירמי קפלן? חמי רודנר (מה שעובר עליי
) אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו? נראה לי ירמי קפלן :$ חמי רודנר או איגי וקסמן? חמי רודנר ירמי קפלן או דנה ברגר? דנה ברגר אביב גדג' או גבריאל בלחסן? NONE חמי רודנר או אסף שריג? חמי רודנר רונה קינן או טל גורדון? NONE שילה פרבר או דניאל סלומון? דניאל סלומון זה הילד?
מוקי או פילוני? ביחד זה שילוב מנצח אבל שיהיה מוקי סאבלימינל או הצל?????????? סאב
שונות כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור? כוכב נולד
זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון? אז ככה-
יובל מנדלסון

אם כבר נעדרתי שנים על גבי... ../images/Emo54.gif

שמות אביב: גדג', גפן, ברק או מארק? גפן יוסי: בבליקי, בנאי או עדן? בנאי עמיר: לב, רוסיאנו (ג'נגו) או בניון? בניון, ורק עקב אילוצים....
אסף: אמדורסקי, ארליך או שריג? השאלון מדרדר.... שי: נובלמן, להב או גבסו?חוץ מגבסו אין לי מושג מי השאר, אבל לא גבסו
שלומי: שבן, שבת, ברכה, כרובי או סרנגה?שבן מאיה: דוניץ, וקסמן (איגי) או בוסקילה? וקסמן מאיר: בנאי או אריאל?בנאי חיים: רודנר, לרוז או אוליאל?רודנר יובל: בנאי או מנדלסון?שוב בנאי?!?! יוני: רכטר או בלוך?יא, אני אוהבת את שניהם, אבל בלוך. שרון: רוטר או הולצמן?לא נראה לי. ערן: צור, מיטלמן או וייז?צור אריק: איינשטיין, סיני או לביא?איינשטיין הראל: מויאל או סקעת????????????????????!#!@#$לא לא ולאאאאאאאאא הכל נשאר במשפחה י. סובול: האב הבן?מי? י. בנאי: האב הבן?הבן משפחת גד(ג'): שלום או אביב?אביב משפחת בנאי (המצומצמת): מאיר או אביתר?אביתר משפחת גפן: אביב או יהונתן?יהונתן ארצי: שלמה או בן?שלמה משפחת קלפטר: יצחק או ורד?מי? משפחת פיק: שרונה או דניאלה??????????? (או אולי צביקה??)או אולי אף אחד?!?! להקות, צמדים וסתם זוגות: יהלי סובול או שחר אבן-צור?אבן צור! רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי! יובל בנאי או שלומי ברכה?בנאי חמי רודנר או ירמי קפלן?קשה.....חמי אסף אמדורסקי, ירמי קפלן או ג'נג'ו?עכשיו ירמי קפלן! יוצאי כוורת? (תחשבו לבד) חמי רודנר או איגי וקסמן?חמי ירמי קפלן או דנה ברגר?ירמי ערן צור, יובל מסנר או אלונה דניאל?צור אביב גדג' או גבריאל בלחסן?אביב חמי רודנר או אסף שריג?חמי רונה קינן או טל גורדון?לא שילה פרבר או דניאל סלומון?לא דן תורן או מאור כהן?לא! ז'אן פול זימבריס או כרובי?מה מה מה? אורן לוטנברג או גידי רז?די כבר. יוסי חממי או אלדד גואטה?..... שלום גד או יוסי בבליקי?___________-- אריק איינשטיין או שלום חנוך?אריק מוקי או פילוני?מוקי סאבלימינל או הצל??????????איכס.......... שונות כוכב נולד: ערן מיטלמן או ניר מנצור?כוכב נופל זיוני שכל: גלעד כהנא או יובל מנדלסון?השאלון הזה.

למעלה