עוד סקר....אם כבר אז כבר!

עוד סקר....אם כבר אז כבר!

מה אתם חושבים יהיה על פייטר במצעד הבילבורד???? 1. יהיה מקום ראשון במצעד! 2. יהיה לפחות בחמשת הגדולים! 3. יהיה ב-10 הגדולים. 4. לא יצליח כל כך. 5. לא יצליח בכלל.

לדעתי....

2- הוא יהיה בחמשת הגדולים......אבל אני מקווה לו את -1...מקום ראשון!!!!

mystic man

New member
לדעתי 1..

הוא יהיה מקום ראשון בעיקר בגלל שהשיר ממש יפה אבל גם בגלל שהקליפ ממש מושקע!!!! שלחתי את הקליפ לכמה חברים שלי שלא כ"כ אוהבים את כריסטינה והם ממש נדלקו על הקליפ

גם חברים שלי אהבו את הקליפ....

וחלק אפילו התלהבו שזה לא דבר רגיל שמדובר בכריסטי..... קיצר תענו על הסקר ותתעוררו כבר!!!!!

mystic man

New member
לדעתי 1..

הוא יהיה מקום ראשון בעיקר בגלל שהשיר ממש יפה אבל גם בגלל שהקליפ ממש מושקע!!!! שלחתי את הקליפ לכמה חברים שלי שלא כ"כ אוהבים את כריסטינה והם ממש נדלקו על הקליפ

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifלדעתי...

הוא יהיה בין 5 הגדולים... דרך אגב... זאת אני celeste cid rulz עזבתי את הפורום לכמה ימים כי היה לי בעיות במחשב ועכשיו חזרתי עם כינוי חדש... אני רואה שהסתדרתם יפה בלעדיי... אם יש חדשות על כריסטינה שאני לא יודעת אז אני אשמח אם תעדכנו אותי...

אני אישית מאוד התגעגעתי אלייך!!!

לא הבנתי לאן נעלמת לי תמיד היית מגיבה על הדברים שהייתי כותב!!!! חחחחח קיצר יש הרבה שהתעדכן את יכולה ללכת 2 דפים ככה אחורה ולראות כי אני לא זוכר בדיוק.......

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif באמת התגעגעת אליי../images/Emo35.gif

איזה חמוד
תודה
לא חשבתי שמישהו יתגעגע אליי... אני רואה שאתה ודירטי השתלטתם על הפורום...חחח...

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif היא גנבה לי את הכינוי!

מה, כשהכנסת MANDY לשם חדש, ראית שהוא תפוס, והחלטת לשים סימנים בצדדים כדי לקחת אותו בכל זאת?! זה ממש לא בסדר מצידך!

ממש לא!!!!

ככה זה מופיע לי בניק ניים של האיי סי קיו אז העתקתי את זה לתפוז!!! וכבר רשמתי לך תגובה בפורום ספרדית...

NiKi†a

New member
נראה לי בחמשת הראשונים ../images/Emo8.gif

אם לא במקום הראשון.זה שיר מהמם!!! אחד הטובים בדיסק...אמן והוא יהיה מקום ראשון.

למעלה