עוד סקררר :p

מעיינהXD

New member
עוד סקררר :p

איזה שיער של היילי אתם מעדיפים ? 1. האדום
2. הכתום צהוב
3. הבלונדיני
כוווווווווווווווווווולם הצבעה חובה ! התוצאות נאספות עוד שבוע אז מי שלא מצביע לא משפיע :]

נסטי XD

New member
חחחחח טוב :)

בד"כ אומרים מי שמצביע-משפיע....למה ללכת בהפוך??? חחחח סתם, הפוך זה סטייל P: וברררררררררררווווווווווווווווווררררררררררר שאדום, היא נולדה ג'ינג'ית וזה הכי יפה לה :)

מעיינהXD

New member
היא נולדה ג'ינג'ית =\

יש תמונות שלה מגיל צעיר משהו כמו 11 עם שיער ג'ינג'י :p

MeshiShay

New member
היילי בעצמה אמרה

היא בעצמה אמרה שהיא נולדה בלונדינית. בגיל 10 אולי היה לה כתום אבל היא נולדה בלונדינית\צבע דבש.

Gossipgirl17

New member
ברור שאדום...אבל יש כמה סוגים

של אדום... זה ג'ינג'י אדום....שמאוד מתאים לה

Gossipgirl17

New member
וזה..שזה אדום אדום

וראיתם את הוידיאו שלה עם רוברט פטינסון? (ואגב הריאיון הזה קורע מצחוקקקק!! רוברט פטינסון פשוט מקסים) אז בזה השיער שלה נראה מאווווד יפה

2MayaN2

New member
זה שלמעלה יותר יפה:) ../images/Emo221.gif

איזה וידיאו?
יש מצב את מעלה?

Gossipgirl17

New member
כן ברור...הוידיאו כול כך מצחיק !

http://www.youtube.com/watch?v=JFBodj48k3E ואגב תשימו לב שהם נראים ממש מפלרטטים.....היילי נראית מתביישת ונבוכה ובאמת נראה שהיא מוקסמת ממנו... אבל רק לפני כמה חודשים הם ניגנו אקוסטית באיזה תכנית ושאלו אותם על הסרט השני ועל רוברט פטינסון והיא ענתה- אני דווקא בכלל לא חושבת שהוא חתיך...לא יודעת... אבל נראה לי שהיא העירה את זה כי כשהעלו את הוידיאו של שניהם, כול התגובות אמרו שהם נראים כאילו הם בדייט ונראים מאוד חמודים יחד ואפילו קראתי איפשהוא שהיילי מצטערת שהיא בכלל עשתה את הריאיון בגלל החבר שלה... אז חשבתי לעצמי שאולי בגלל זה היא העירה את ההערה הזאת....:/ או שהיא היתה כנה..:)

מעיינהXD

New member
3>

היילי כזו חמודה ורוברט כזה מושייייייייייייייייי 33> אני מתה עליוווווו ועל המבטא הבריטי שלו ^.^ שימו לב לאיך שרוברט אומר גארדן בורגר :) ואיך שהם צחקו על ה- here שלה ב- decode חחחחח XD

2MayaN2

New member
חחח חמודים../images/Emo23.gif ../images/Emo221.gif

אהבתי את הקטע עם הHERE
אבל זה לא נראה כיאלו בדייט..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני אוהבת את זה :)

וככה אני גם צובעת כל חודשיים כבר מלא זמן ^^ היו גם תקופות שחזרתי לחום אבל אין על שיער אדום D:

למעלה