עוד סקופ אדיר!!

ALON KING1

New member
עוד סקופ אדיר!!

וגם ההורים של המשפה באור הקיבע נמצאים מאחורי הקלעים

Hen m

New member
ואווווווווווווווווווווו אתה רציני?

חבל שלא אמרו לי קודם...

MoWz

New member
יש לי שאלה

שרית ישנה שם כל הזמן??.. או שהיא באה רק לימי צילום?..וההורים בעצם בבית תמיד וזה.. אם כן אז איזה מבאסס..

נסיכת pop

New member
תן לי סיבה אחת

להאמין למידע שלך

אני רוצה אני רוצה אני רוצה

אני אתן לך סיבה להאמיןץ אחרי כל החרטות שהאכילו אותנו זה הגיוני. כבר הביאו פה מלאנתאלפים דברים לא הגיוניים מהתכנית , למה שזה לא יהיה גם הגיוני ?! וכשאני חושב על חלי המפונקת ועל הקריזות שלה , זה הכי הגיוני בעולם שההורים גם שם. מה גם שאף אחד לא אתר לנו שההורים עזבו לחופש. אפילו הילדים לא מדברים על ההורים ועל איפה הם עכשיו ולאן הם נסעו וכו'. כך שזה מאוד הגיוני שהם שם.

וגם וגם וגם

אני מכיר אחד מהפורום של ytv שהוא מכיר רקדנית של שרית חדד והיא סיפרה לו את זה.

נסיכת pop

New member
ממממ...

אני גם בטוחה במליון אחוז שהכול מבוים אבל דווקא נראה לי שהקטע עם ההורים זה שקר,הרגשה שלי.

נסיכת pop

New member
של ה"סקופ"../images/Emo6.gif

צריך לברר את העינין הזה לעומק
הקטע שההורים שם זה כבר ממש מוגזם.

הבנתי הבנתי הבנתי

ולדעתי זה לא סקופ , אבל זה נכון שההורים שם. לא הובטחה לנו תכנית ראלטי בכלל , מי הבטיח ראלטי ? מישהו אמר לנו שזה יהיה ראלטי ? הבטיחו ששרית תעשה ביביסיטר , הביבי היא רק חלי במקרה הטוב , בכלל לא מדברים על ההורים. זה מוגזם ? אולי , אבל הם רק מנסים להצחיק אותנו ולא יותר מזה. ובטוח שלא ריאלטי , סתם תכנית קלילה ומצחיקה.

נסיכה נסיכה נסיכה

זה לא שווה בירור וחקירה , לדעתי. עוד מעט תגמר התכנית , אישית אני מחייך וצוחק מהתכנית ולא מצפה מהם לכלום. הכל באיזי , אף אחד מהטיפוסים ששם לא מעניין , ועוד כמה ימים אני שוכח מכולם.

שטויות!

זה שחלי מפונקת זאת לא סיבה וכל שאר הדברים שאמרת סתם בולשיט! אני בטוחה שעוזרים לשרית אבל ההורים לא שם!

למעלה