עוד סיפור...

merav555

New member
עוד סיפור...

בס"ד היי, קוראים לי מירב והייתי רוצה לספר לכם על המפגש שלי עם סינרגיה... אני בחורה דתיה בת 16 וחצי, ואני שומרת נגיעה (למי שלא יודע- זה אומר שבנים לא מורשים לגעת בי מסיבות הלכתיות). הייתי בהופעה של סינרגיה בהרצליה בתור צוות מד"א, והשומרים הנחמדים ראו אותי ואת חברה שלי עם המדים והסכימו להכניס אותנו אל מאחוריי הקלעים... אחרי ההופעה חבריי הלהקה ירדו לרכב, ואני כמובן הלכתי לצלם אותם... ראיתי את רון וביקשתי ממנו שיצטלם איתי. מכיוון שהיה המון רעש לקח לי זמן לתפוס את תשומת ליבו, וכשהצלחתי, רון ישר הסתובב ושם עליי את היד... חברה שלי החזיקה את המצלמה אבל ביקשתי ממנה שלא תצלם עדיין. ניסיתי להסביר לרון שאני שומרת נגיעה ואני רוצה תמונה בלי היד שלו עליי... אבל הוא לא ממש הבין מה אני רוצה ממנו ולא ממש שמע בגלל הרעש, ובשלב מסויים השומרים כבר התחילו להעיף אנשים, הורדתי את היד שלו ולא הצטלמתי איתו בסוף... הייתי בבאסה איזה שבוע, אבל אני גאה בעצמי... זהו, זה הסיפור שלי... תמשיכו להעריץ אותם, הם נשמות והם יודעים לעשות מוסיקה!... סינרגיה----- אוהבת אותכם!!!!!!!!!

שלומיתת

New member
חח איזו חמודה.

ת'אמת קצת בעייתי להסביר דבר כזה ברעש ובבלאגן.. זו לא הזדמנות טובה.. אבל לונורא

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכל הכבוד לך!!

זה קצת מבאס אבל באמת כל הכבוד!! גם אני דתיה אבל לא שומרת נגיעה.. חח קשה.. אז כשאני מכירה בנות ששומרות זה ממש וואוו בשבילי..חחח אני נשמעת מפגרת אז כאן אני אעצור!!
-נועה-

adida12

New member
כל הכבוד =]

שהצלחת לשמור נגיעה מסינרגיה =] ובאמת.. חח..יפה שהצלחת =]

avitalina

New member
גם דתיה, לא שומרת נגיעה

, יצא לי חרוז... אני לא חושבת ששמירת נגיעה הייתה אמורה למנוע ממך להצטלם איתו.גם אם הוא שם עלייך יד.. כי זה בעצם לא משנה לעניין של שמירת נגיעה...

שלומיתת

New member
תקשיבי

כששומרים נגיעה,שומרים נגיעה עד הסוף. זה כן מפריע לעניין של משירת נגיעה.

הטולי26

New member
צריך הרבה כוח רצון...

אני לא דתיה אבל אם הייתי אני לא יודעת אם הייתי מצליחה לשמור על שמירת נגיעה (ככה אומרים?), מילא להתנשק וכאלה אבל גם ללחוץ יד בצורה ידידותית? לי בתור חילונית זה קצת התעללות, אבל כמו שאמרו לפניי, כל אחד והבחירה שלו, וכל הכבוד לך, כי אני יודעת מה זה להעריץ וזה בטח קשה. אני בהופעה בחולון התחבקתי עם רון ולא רציתי שהרגע הזה יגמר (כולה 20 שניות....)

N o y 1 6

New member
ממ..כל הכבוד ../images/Emo9.gif

יפה שאת שומרת על העקרונות שלך..

דורה17

New member
וואו באמת כל הכבוד!

אני לא דתיה אבל אחותי כן (היא חוזרת בתשובה) ואני רואה כמה זה קשה לה אז כל הכבוד.. ועוד להוריד את היד של הופמן??? וואו חחחחח צריך עקרונות מברזל בשביל זה... כל הכבוד! קבלי ח"ח

שלומיתת

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי../images/Emo6.gif

להוריד את היד של הופמן באמת קשה..

דורה17

New member
חחחחח מה דוגרי תחשבי על זה...

מלא בנות רק מנסות ומקוות שהופמן או גפן או כל אחד אחר מהלהקה ישים עליהן יד (או בכלל שידבר איתן) והיא מורידה לו את היד?? חחחחח על זה באמת מגיע לה כל הכבוד...

למעלה