טלטלונת מתוקונת
New member
עוד סיפור...
מדי פעם יוצא לי להגיע עם ידידים או עם חברות באחד על אחד או סתם בחבר´ה לשיחות, בדרך כלל רוויות אלכוהול, על סקס. בקרב המכרים שלי זה לא סוד גדול שאני בחורה שמאמינה ומגשימה את האמונה שצריך לנסות כל דבר (כמעט) ומה שלא יהרוג אותי בטח יחזק אותי. באיזשהו שלב בכל שיחה כזאת מגיעה השאלה הבלתי נמנעת מהחדש בקבוצה : "תגידי טל, עם כל מה שעשית וזה...מה הסטייה שלך?".אז ככה:לצערי עליי לחשוף פרט מזעזע על עצמי: אני אדם בנאלי, או שהתפיסה הזו שלי את עצמי נובעת מהליברליות הטבעית שלי שגורמת לכל דבר חריג להתפס כאופציה, או שזה ככה. באמת שאני לא חושבת שיש משהו שאני אוהבת במיוחד והוא יכול להתפס כסוטה, אבל לצורך השאלה אני מפשפשת במוחי ומנסה להעלות רעיונות שיטפחו את התדמית ה"מגניבה" שלי (ככה זה כשמתרועעים עם תיכוניסטים אבל אני לא מתלוננת...ומה לעזאזל יש לי עם סוגריים היום?!). אז טוב, אני דו מינית, אני בחורה שאוהבת אנאלי, ניסיתי אורגיות למיניהן ואני מאמינה עדיין שאין כמו אחד על אחד או אחת וכו´..,ועוד דבר קטן שגם הוא נתפס בעיני במובן מאליו הוא שאני אוהבת קהל. מה ז"א קהל? זה לא שאני רואה כל פודיום מזדמן וחייבת למצוא עובר אורח תמים לבצע בו את זממי עליו...זה פשוט שיש משהו שמרגש אותי בזה שאנשים סביבי רואים אותי עושה משהו שלא מקובל להציג קבל עם ועדה. ולסיפור: מעשה באחת מאותן אהבות חורף מקריות שמתחילות במפגש מקרי בפאב רנדומלי. מאותם קטעים שגורמים לך להזכר בעוד חלק צודק מתוך"הקלות הבלתי נסבלת של הקיום".אני ויריב נפגשנו בפאב באחד מהקיבוצים באזור. הברמן חשב שהוא תותח וניסה להחליק את הבירה היישר אל קצה הבר,אליי,רק שהוא היה עקום וגרם לי לנתר לכיוון הבירה המעופפת ולנחות היישר בחיקו של הבחור עם העיניים הכי צוחקות בעולם. נטשנו את חברינו וישבנו ודיברנו פילוסופייה קיומית מתובלת באינספור רמיזות מיניות לאחר מספר שעות נפרדנו לדרכינו. יום לאחר מכן יצאנו והתנשקנו, ויומיים אחרי יצאנו והתחלנו לקלף קצת מהסוודרים, ושלושה ימים אחרי כבר עברנו ללא-סקס לפי הגדרת קלינטון וביום הרביעי כבר שכבנו מתחת לפוך עם רדיוהד מזמרים לנו ברקע. אין כמו סקס של חורף...
בשבוע השני לחברות שלנו, שנעשתה אקסקלוסיבית מעצם העובדה שהיינו ביחד כל יום כל היום, החלטנו ללכת לים כי היה בהיר ונחמד ושנינו חובבי ים שהתחילו להתגעגע. על החוף מפוזרות שמשיות בנויות מעץ הנטועות להן ברצפה. התיישבנו מתחת לאחת מהן, התכרבלנו בנוחיות ובאווירה ובריח ובקול של הים,כל אחד עם מחשבותיו והחיוך הקטן והבלתי מחיק הזה של תחילת אהבה סוחפת וכיפית. ההתכרבלות הפכה לחיבוק מוחץ ובחיפוש אחרי חום חפרנו קצת זה בבגדיו שלו זו כדי לגעת בעור ולשאוב חום מהקירבה. שינינו כיוון ישיבה כך שניצבנו זה מול זו והתחלנו להתנשק, אחרי כמה דקות של נשיקות קטנות של ילדים וכמה נשיקות של ילדים גדולים יותר התיישבנו והתחלנו לדבר כמו תמיד על שטויות ועל מהויות ועל הא ודה ובלה בלה...הכל היה שקט ורגיל עד שפתאום התחיל לרדת עלינו גשם, ויריב, בצעד ג´נטלמני מרשים, משך אותי אליו וכיסה את שנינו במעיל שלו. הגם של היה חזק מדי והחלטנו להשאר עוד קצת בים. כשהוא משך אותי אליו נמצאנו בתנוחה שבה אני יושבת מקופלת על העקבים מול הבטן שלו והוא יושב על הברכיים ומסוכך עליי. אז מה תעשה ילדה טובה כמוני במצב שכזה? מן הסתם תפתח את המכנסיים שמולה ותתחיל למצוץ...כאילו דההה. וזה אכן מה שעשיתי, בזמן שהוא היה טרוד במחשבות ודיבורים על זה שזה לא חכם לבות שמשיות מעץ שבנויות מקורות שיש ביניהן רווחים של חצי מטר אני פתחתי לאט לאט את הריץ´ -רץ´ ואת הכפתור של המכנסיים שלו ומשכתי אותם מעט למטה יחד עם התחתונים, אחזתי בזין שלו וכיוונתי אותו על הפה שלי. רק אז הוא החליט לשים לב למב שקורה דרומה מהראש שלו, הסתכל עליי ושאל מה לעזאזל אני עושה, אז עניתי לו שקצת קשה לי להסביר כי אני לא בן אדם וורבאלי במיוחד אבל אני יכולה להדגים לו שאוראלית אני דווקא כן. אז התחלתיבזה שהכנסתי את כל הזין שלו לפה שלי, הרטבתי אותו ברוק ושפשתי אותו עם השפתיים וכשזה התחיל לשעמם אותי והוא עמד והיה קשה ונתקע לי בגרון כל פעם שהכנסתי אותו התחלתי להתמקד רק בקצה שלו. שאבתי אותו לתוך הפה תוך כדי העברת הלשון עליו, והוצאתי אותו החוצה תוך כדי חיכוך עדין עם השיניים שלי. אחרי עוד כמה זמן, כשהתחיל להמאס לי גם מזה התיישבתי מולו על הברכיים והתחלתי להתפשט בגשם. ישבתי על הברכיים ערומה מולו והפשטתי גם אותו. הוא היה קצת מודאג כי אחרי הכל אנחנו בחוף ציבורי באמצע היום, ולמרות העננים המקום מואר מספיק כדי לראות אותנו בלי בעיה, אבל כנראה אין דבר העומד בפני העומד והוא משך אותי אליו והציב אותי שעונה עם הפנים לעמוד העץ של השמשיה. הוא התקרב אל הגב שלי, פיסק לי את הרגליים מעט טקירב אותי עוד אל העמוד כך שהייתי צמודה אליו וכל אחד מהשדיים שלי נתלה מצד אחר של העמוד. הוא העביר את הידיים שלו על הגב שלי שהיה כולו מצומרר מהקור ומהריגוש שבסיטואציה שנמצאתי בה, הגיע עם הידיים אל התחת שלי וכשהגיע לתחתיתו הרים ופיסק אותו מעט. הוא הכניס אצבע לפה שלי ואחרי שהוציא אותה רטובה וחמה החדיר אותה לאט לאט לתוך פי הטבעת שלי. תוך כדי התנועה הזו הוא התקרב ונצמד אליי כך שהרגשתי את הזין שלו עומד וחם בדיוק בגובה הכוס שלי. הוא התחיל לחכך את הזין בכוס שלי, עובר עליו מן הדגדגן על החור ומרטיב אותו במיצים שלי. הוא העביר לרגע את ידו על הכוס שלי והרטיב גם אותה ואז בתנועה אחת החזיר את הזין שלו אל הכוס שלי ושתי אצבעות יחד את פי הטבעת שלי. הוא החל לנוע בתוך שני החורים שלי בו זמנית וליקק את הצוואר והכתפיים שלי מאחור. אחרי כמה דקות כאלה גמרתי ונשענתי עליו בתנועה שגרמה לחיכוך של הזין בכוס להיות חזק אפילו יותר. הוא נאנח והשעין אותי שוב קדימה והתכונן להחדיר את הזין אל התחת שלי כשפתאום הבחנו בעובדה שאנחנו לא כל כך לבד. מרחוק ראינו קבוצה של אנשים באימוניות המטיילים עם כלביהם על החוף או צועדים כדי לשמור על כושר, סירת מנוע שהייתי מוקדם יותר במים דוממה מנוע והגיעה כמעט עד החוף ומכיוון החנייה נראתה קבוצה תיירים יפניים מתקרבת. הנחתי שעברו עוד מספר אנשים בזמן שהיינו שם עד כה אבל לא ממש שמתי לב אליהם. עכשיו נוצרה סיטואציה מעט מוזרה: היינו מוקפים באנשים מה שחירמן אותי וגרם לי לאחוז בזין שלו ולשפשף אותו על הכוס שלי בזמן שהוא בוהה בשוק בכל האנשים שבאו להרוס לו, מבחינתו, את הסקס. ראיתי שהוא מהסס אבל לא התכוונתי לוותר בכזאת קלות על כזו פנטזיה אז לאחר שהזין שלו היה רטוב הכנסתי שתי אצבעות לפי הטבעת שלי. לאחר שהרחבתי אותו מעט שלחתי את הידיים את התחת של יריב, כיוונתי את הזין שלו לתוכי ומשכתי אותו אליי תוך כדי הצמדות אליו. ברגע שהרגיש את הזין שלו בתוך פי הטבעת שלי נעלמה פתאום הביישנות. הוא נצמד אליי בחוזקה, מצץ את החיבור בין הצוואר לכתף שלי ואז את השדיים שלי בידיו בהצלבה כך שהיינו מחוברים לחלוטין. אני הייתי נעולה בין הגוף שלו שחוסם אותי מאחור והידיים שלו שאוחזות בי מלפנים ומושכות וצובטות את השדיים שלי. הוא התחיל לזיין אותי חזק יותר ומהר יותר והרגשתי את הירכיים שלי נרטבות מהמיצים של עצמי ואת החול שמועף אליהן מהתזוזה המאסיבית של הברכיים של יריב על האדמה. ברגשתי שהוא עומד לגמור וגם אני, האנשים מסביבנו היו כבר די קרובים כדי להבין מה מתרחש והחלו ללכת לאט יותר, חלקם הסתובבו וחלק בהו במרחק מנסים להבין אם הם מדמיינים או סתם מציצנים. ואז באמצע אחד המצבים הכי מדליקים שאי פעם הייתי בהם, כאילו כמו שיפוץ אחרון לתפאורה כמעט מושלמת החל פתאום לרדת גשם זלעפות. הגשם היכה על ראשי, הגוף של יריב היכה על הגב שלי, הידיים שלו מעכו את השדיים שלי, והרגשתי שהזין שלו מכה באיבריי הפנימיים (ולמרות שזה לא נשמע משהו זה תיאור חיובי- לדעתי לפחות). הנבוכים למיניהם נמלטו להם למצוא מחסה מהגשם אבל כל אלו שבהו בנו נשארו נטועים במקומם בלי למצמץ בכלל. הגשם כנראה עורר ביריב השראה והוא החליט לתרום את חלקו ולגמור עמוק בתוך התחת שלי. ישבנו לסיגריה (מתחת למעיל- זה לא חור בעלילה), זרקנו על עצמנו ביגוד סמלי ונסענו הבייתה. אז אם מישהו חושב על סקס בחוץ בגשם כפנטזיה לימים קרים תוסיפו לנוף כמה סקרנים למימוש האקהביציוניזם וחוף עם גלים מתנפצים בשביל לשמור על רמת קיטש בריאה והרי לכם חוויה מגניבה לחלוטין.
מדי פעם יוצא לי להגיע עם ידידים או עם חברות באחד על אחד או סתם בחבר´ה לשיחות, בדרך כלל רוויות אלכוהול, על סקס. בקרב המכרים שלי זה לא סוד גדול שאני בחורה שמאמינה ומגשימה את האמונה שצריך לנסות כל דבר (כמעט) ומה שלא יהרוג אותי בטח יחזק אותי. באיזשהו שלב בכל שיחה כזאת מגיעה השאלה הבלתי נמנעת מהחדש בקבוצה : "תגידי טל, עם כל מה שעשית וזה...מה הסטייה שלך?".אז ככה:לצערי עליי לחשוף פרט מזעזע על עצמי: אני אדם בנאלי, או שהתפיסה הזו שלי את עצמי נובעת מהליברליות הטבעית שלי שגורמת לכל דבר חריג להתפס כאופציה, או שזה ככה. באמת שאני לא חושבת שיש משהו שאני אוהבת במיוחד והוא יכול להתפס כסוטה, אבל לצורך השאלה אני מפשפשת במוחי ומנסה להעלות רעיונות שיטפחו את התדמית ה"מגניבה" שלי (ככה זה כשמתרועעים עם תיכוניסטים אבל אני לא מתלוננת...ומה לעזאזל יש לי עם סוגריים היום?!). אז טוב, אני דו מינית, אני בחורה שאוהבת אנאלי, ניסיתי אורגיות למיניהן ואני מאמינה עדיין שאין כמו אחד על אחד או אחת וכו´..,ועוד דבר קטן שגם הוא נתפס בעיני במובן מאליו הוא שאני אוהבת קהל. מה ז"א קהל? זה לא שאני רואה כל פודיום מזדמן וחייבת למצוא עובר אורח תמים לבצע בו את זממי עליו...זה פשוט שיש משהו שמרגש אותי בזה שאנשים סביבי רואים אותי עושה משהו שלא מקובל להציג קבל עם ועדה. ולסיפור: מעשה באחת מאותן אהבות חורף מקריות שמתחילות במפגש מקרי בפאב רנדומלי. מאותם קטעים שגורמים לך להזכר בעוד חלק צודק מתוך"הקלות הבלתי נסבלת של הקיום".אני ויריב נפגשנו בפאב באחד מהקיבוצים באזור. הברמן חשב שהוא תותח וניסה להחליק את הבירה היישר אל קצה הבר,אליי,רק שהוא היה עקום וגרם לי לנתר לכיוון הבירה המעופפת ולנחות היישר בחיקו של הבחור עם העיניים הכי צוחקות בעולם. נטשנו את חברינו וישבנו ודיברנו פילוסופייה קיומית מתובלת באינספור רמיזות מיניות לאחר מספר שעות נפרדנו לדרכינו. יום לאחר מכן יצאנו והתנשקנו, ויומיים אחרי יצאנו והתחלנו לקלף קצת מהסוודרים, ושלושה ימים אחרי כבר עברנו ללא-סקס לפי הגדרת קלינטון וביום הרביעי כבר שכבנו מתחת לפוך עם רדיוהד מזמרים לנו ברקע. אין כמו סקס של חורף...