דניאל ולא אחרת
New member
עוד סיפור ../images/Emo13.gif
האמת שאני מכירה אותו כבר כמה שנים, אבל סוףסוף הוא הציע שנצא כזוג... (בקטעים האלה אני קצת מיושנת, אני לא אתחיל עם גבר שאני מכירה ורוצה בחיים... ההפסד כולו שלי
) הוא בא לאסוף אותי ברבע לתשע אמרתי לו שימתין חמש דקות – בד"כ אני מדייקת אבל עם כל ההכנות קצת גלשתי... ירדתי למטה, הוא הסתכל עלי קצת מופתע... רואה אותי כל יום אבל בד"כ זה הג´ינס והגופיה והיום... השמלה השחורה והחזה שלי מציץ ממנה החוץ... נכנסתי לאוטו, נשיקה על הלחי כמו תמיד, דיברנו קצת – כמובן שהפעם זו היתה שיחה קצת מתוחה ותוך 10 דקות הגענו למסעדה במרינה בהרצליה. המקום הוזמן על שמו לשעה תשע כך שהמארחת מיד הכניסה אותנו. בחרתי לי כיסא ושלחתי אותו לשבת מולי, שניה לפני שהוא התיישב אמרתי "רק רציתי לציין שאני גם בלי תחתונים היום...." הוא הסתכל עלי נתקע בזוית של חצי ישיבה בעודי מתרווחת בכסא שלי ומחייכת, הפה שלו נפתח ונסגר והוא לא ממש ידע איך לאכול את זה... (קיוויתי שעם שאר המנות הוא יסתדר
) ישבנו לאכול, מנה ראשונה, כוס יין, התחלנו את המנה העיקרית – הוא מבולבל ומשחק אותה שומע מה שאני מספרת לו ובעצם אני קולטת שהוא במחשבות אחרות לגמרי, אז הייתי חייבת להוסיף "הכי כיף כשהכוס מגולח והשמלה מתחכחת בו קצת..." את זה הוא שמע וכמעט נחנק. על המנות האחרונות כבר ויתרנו... בדרך חזרה לאוטו, פתאם הוא שולח יד לכיוון התחת שלי לבדוק שבאמת אין שם תחתונים, הזזתי לו את היד והמשכתי ללכת מעט לפניו מזיזה את התחת קצת יותר מהרגיל... נכנסנו לאוטו הוא התניע ושלך יד לכיוון הירך שלי.. הזזתי אותה ואמרתי "בוא ניסע לדירה שלך" הצצתי וראיתי את הזקפה שלו בתוך המכנסיים, הוא התחיל לנהוג ואני הכנסתי את כף ידי מתחת לשמלה בלי שהוא יראה מה בדיוק קורה שם... כשנכנסו לדירה הוא חיבק אותי, מישש את ישבני, והתחיל נשק אותי בתאווה על הצוואר – כבר לא התנגדתי.הוא פתח את רוכסן שימלתי ושיחרר לאויר את פיטמותי הזקורות, הוא תפס את שדי והחל למצוץ אותם, פתחתי את מכנסו כדי שישתחרר מעט ונתתי לו לשחק בי קצת... הוא נישק את הבטן שלי ושלח יד מתחת לשמלה שהפכה לחצאית וליטף את הכוס החלק שלי... זזתי קצת ונכנסתי לחדר השינה שלו...הוא השכיב אותי על המיטה, התפשט לגמרי ואז הסיר את השמלה ממני. הוא התחיל נשק אותי למטה, על הירכיים ועל הכוס היפה שלי... ואז פתח את שפתי התחתונות והתחיל ללקק מלמטה לכיוון הדגדגן, הוא התמקד באיזור הדגדגן ליקק ומצץ ואני הרגשתי את גלי החום בגוף שלי מתחזקים, התחלתי להתנשף בכבדות והתפתלתי מעט תחת לשונו המדהימה. הוא לא נתן לי לגמור, הפך אותי על הבטן ונכנס לתוכי. הרגשתי את הזין המדהים שלו מתחכך בי ואחרי שלוש תנועות קצרות וחזקות גמרתי. הוא לא החזיק עוד הרבה זמן מעמד, הגביר את הקצב מעט וגמר. נישכבתי מעליו, ליטפתי את חזהו ונרדמנו... אח... הוא עוד לא יודע מה מחכה לו
האמת שאני מכירה אותו כבר כמה שנים, אבל סוףסוף הוא הציע שנצא כזוג... (בקטעים האלה אני קצת מיושנת, אני לא אתחיל עם גבר שאני מכירה ורוצה בחיים... ההפסד כולו שלי