עוד סיפור של כיכר

דן צ

New member
עוד סיפור של כיכר

אתם נוסעים מכיוון המתנ"ס מאירהוף לרמת בית שמש עוברים את הכניסה לנרקיס, יורדים את הירידה לכיוון היככר של הרמה ומביטים לצד ימין. אין שם בתים, אין שם רחובות, אין שם עצים, אין שם אפילו כביש, אבל מה יש שם?? נכון, כיכר!!! בא הקבלן ואמר לעצמו " פה אני אבנה שכונה לתפארת, פה אני אבנה מקום מגורים בעל רמת חיים אחרת, ואיך להתחיל? כמובן! נעשה כיכר ואחר כך נבנה מה שנבנה, שדרך אגב כבר שנה עומדת הכיכר ככה בודדה ושוממה , אבל היא קיימת בגאון ובהדר!

SavageGirl1

New member
../images/Emo6.gif

הכיכרות האלה...הן העיקר בבית שמש... קודם כיכר, אח"כ עיר... (דן התגעגענו אליך...
)

ברוך השב דן, ובית שמש היא כיכר אחת

גדולה ... אם עושים צילום לוויני של בית שמש, רואים כיכר ענקית, מלאה כיכרות קטנים !

Dark faith

New member
חחחח....דן, שמעעעעעעעעעעעע

לקבלן יש אובססיה לכיכרות, ניסו איתו תוכנית גמילה לא הצליחו. תאמין יל אף אחד לא יצליח איתו.

shiroosh999

New member
כן.... ../images/Emo135.gif

בית שמש ידועה בכיכרות שלה...... ןגם עשינו על זה מחנ"ק פעם, מי זוכר? (כיכר השן הרקובה, עוד כיכר עם "פרחים" ומזרקה...)

רייצל87

New member
כן../images/Emo70.gif

זה היה מחנ"ק על בית שמש.. היה ממש גדול!!!! ובאמת עשינו שם איזה 2 או 3 כיכרות..

אַמִיר

New member
מחנה קיץ של הצופים....

כל קיץ הצופים יוצאים למחנה קיץ, וכל שבט בוחר נושא, ובונה את כל המבנים בהקשר של הנושא הזה... אז לפני שנתיים הנושא של שבט שורק היה "בית שמש" והקמנו כל מיני מבנם שיש בבית שמש!

MikeY fReAk

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

יש לכם יותר מידי כיכרות שם בבית שמש, תמיד אמרתי.

מה הלחץ?

חוץ מכיכר אחת בבית שמש (זו מול החטיבה של שייבר) אני חושבת שרוב הכיכרות הכרחיות, וזה גורם לי הנאה מרובה לסוע ככה. כי נגיד, בערים הגדולות והמזוהמות (תורידו ת'שיר) אתה נוסע בעליות ובירידות ולכל כיוון בעצם, אבל אף פעם לא לאן שאתה רוצה. ובבית שמש, אי אפשר ללכת לאיבוד, וגם אם כן, מגיעים לכיכר הבאה ועושים פרסה. בכל מקרה, אז תכננו כיכר לפי שבנו את הכביש כדי שלא יצטרכו לבנות כביש, להרוס ואז לבנות כיכר, זה לא כזה טראגי יש דברים הרבה יותר חמורים כמו זה שאלפי אנשים מקבלים מכתבי פיטורין כל יום, אבל רק לשר אלון יש את הזכות להתחבא (!!!) מפניהם. להתחבא! לאן הגענו?!

MS6

New member
השר אלון עשה צעד גדול!

ולדעתי הוא שיכנע עוד כמה אלפי בוחרי ליכוד לערוק לאיחוד הלאומי. הליכוד ומפלגות השמאל מפרשות את העם כאילו העם משמאיל, כשמה שקורה בשטח זה שאנשים מאמצים דיעות יותר נציות לכן לדעתי בבחירות הבאות אנו ניווכח לחיזוק רציני באיחוד הלאומי ול"נקיון" הליכוד מכל אותם אופורטוניסטים שרוצים להפוך את המפלגה של ז'בוטינסקי למפלגה אדומה סוג ב'! כי תרצו או לא תרצו שמאלנים יקרים, הליכוד קיבל מנדט לא על עקירת יישובים אלא על לחימה מאסיבית בניסיונות הפלסטינים להבריח אותנו מארץ ישראל. אם הציבור היה רוצה להתנתק מעזה הוא היה מצביע למצנע.. ועובדה שמצנע נכשל בגדול בבחירות.

למעלה