עוד סיפור נחמד...

big bad g

New member
עוד סיפור נחמד...

הסיפור הזה כמו הקודם שלי גם הוא לא קרה בארץ... יש לי קרובת משפחה בחו"ל שהיא קוראת בקלפים אז פעם אחת שהיינו אצלה דיברתי על רוחות רפאים, ושאלתי אותה אם זה קיים בכלל, אז היא סיפרה לי סיפור שקרה לה פעם.... היא ובעלה היו בדרך לחופשה אז הם עצרו עם האוטו ליד איזה בנק כי היא הייתה צריכה למשוך כסף, הם עצרו היא ירדה מהאוטו וניכנסה לבנק, שהיא ניכנסה היא ראתה שבכל הבנק היה פקיד אחד והיא בן-אדם נוסף שעמד בקצה של הבנק אשר היה לבוש בחליפה אפורה והיה עם כובע. היא ביקשה מהפקיד שיוציא לה כסף, כאשר היא לקחה את הכסף היא הסתובבה בשביל לצאת מהבנק ופתאום היא ראתה שהבן אדם שעמד בקצה של הבנק פתאום נעלם, היא שאלה את הפקיד לאן נעלם הבן-אדם שעמד שם, אז הוא אמר לה אני לא יודע על מה את מדברת לא עמד שם אף אחד, אז היא התחילה לתאר לו איך הוא היה ניראה ומה הוא לבש בדיוק, כאשר הפקיד שמע את זה הוא ממש התחיל לרעוד מרוב התרגשות היא לא הבינה מה קרה לו, ואז הוא סיפר לה שהבן-אדם שהיא מתארת זה דוד שלו שנפטר לפני מספר חודשים, והחליפה והכובע שהיא אמרה שהיא ראתה שהוא לבש שוכבים אצלו בבית כרגע....

סתם שאלה הדוד הנפטר היה שחור?

מעניין...
לינוי

סתם שאלה..

בלי קשר לגזענות חלילה פשוט כשקראתי אתהסיפור עלתה לי בראש תמונה של אדם מבוגר עם כובע וכל תמונת הסיפור והדוד הנפטר היה שחור אז עיניין אותי אם יש קשר בין מה שראיתי לסיפור עצמו... אשמח אם יהיה אפשר לברר זאת
לינוי

למעלה