עוד סיפור מהחיים.

ice 007

New member
אנטישמי יקר אנטישמי חביב

עכשיו אני יודע למה הורים שלי עלו לכאן בגלל לברוח מאנשים כמוך...אך מה לעשות מהגויים לא ניתן לברוח כי הגויים ירדפונו בכל מקום,בגלל אנשים כמוך לעולים מרוסיה קוראים רוסים ולא יהודים ,בגלל אנשים כמוך כינו את היהודים בברה"מ בשמות גנאי. ואני אגיד לך משפט אחד אני יהודי ואני גאה בכך...מאנשים כמוך עמנו צריך להזהר אנשים שמכרסמים את האומה היהודית מבפנים ועושים לה רצח אופי ושנאת חינם...

suesskind

New member
ממני לא צריך לברוח

אני אדם שמגן על זכויות האדם, ומתנגד לכל מה שסותר אותן. מי שקורא לעולים מרוסיה רוסים ולא יהודים אלו היהודים ההלכתיים שטוענים שהיהודים מרוסיה אינם כשרים לפי ההלכה. ממש לא אני, אני בעד מתן זכויות שוות לכל אדם הנותן אותם לכל אדם אחר. אני עצוב על כך שאתה גאה ביהדותך, שאינך אפילו מכירה, אבל העיקר גאה בה.

suesskind

New member
אינני יודע מדוע מכנה אתה אותי כך

מאחר שאנטישמי הוא זה ששונא יהודים על בסיס גזעי, ואילו אני בעד שיוויון מלא לכל האנשים באשר הם, בתנאי שלא ישללו זכויות אדם שם אחרים, כפי שעושים היהודים, הקתולים והמוסלמים. אינני אנטישמי, אני רק אנטי דתי, אבל אתה מצטייר כשונא אדם לפי תגובותיך.

E K O

New member
כואב לשמוע שעשו דבר כזה

כל הכבוד לילדה על הנחישות למרות הכל.... יותר מזה אין לי מה לומר בנושא....

mrmistory

New member
מדינה טובה אבל זבל של אנשים בה.

את אנשי הכיפה צריך לגרש שבנוסף לכך לא נותנים להתחתן בשקט.

suesskind

New member
מה שצריך לעשות הוא

להוציא את היהדות ההלכתית אל מחוץ לחוק, ולאכוף את החוק. למעשה במדינה דמוקרטית, בה זכויות האדם עומדות במרכז, רבים מהפולחנים היהודיים הנהוגים כיום אינם חוקיים, אך המדינה מעלימה עין ואיננה פועלת נגדם. באופן כללי, המטרה של כל היהודים ההלכתיים היא להפוך את המדינה למדינת הלכה, ואז ינהיגו בה גם את שאר המצוות של רצח האפיקורסים שזה אנחנו וכו'. אני תובע שיהרסו לאלתר את כל בתי הכנסת במדינה, יפרקו את הכותל ואת כל קברי ה"צדיקים", כדי שלא ישמשו מוקד עליה לרגל למנשקי אבנים לא מוסריים, וכן יבטלו תמיכת המדינה בכל מוסדות הדת, רבנות ראשית ועירונית, בתי דין רבניים, ישיבות ותלמידי ישיבה, וכן במשפחות מרובות ילדים.

ice 007

New member
אותך צריך לגרש!!!!

אנשי הכיפה (דתים ציונים מתנחילים וכדומהלא חרדים) שומרים על הארץ גם רוחנית וגם מתגייסים לצבא נמצאים בתפקידים הכי מובחרים ורובם הגדול ממשיך ונהיים קצינים ומובילים את הצבא שמגן עליך!!! בזכותם אתה פה... אם אתה לא מאמין במורשת היהודית(ואתה לא חייב לשמור עליה מספיק רק שתכבד) אז אתה גם לא מאמין בזכותו של העם היהודי להיות פה ולכן...אני מעדיף לחיות איתם פה לצידי ולא אם אנשים כמוך!

suesskind

New member
אנשי הכיפה הסרוגה

הם ההזויים ביותר. הם מאמינים במשנתו של הרב קוק שכפר בעיקר. הם מאמינים שהתיישבות בכל חלקי ארץ ישראל ההיסטורית תקרב את ביאת המשיח, מה שנקרא קידוש האדמה, שהוא מצווה מוסלמית ולא יהודית. הדבר גורם לשפיכות דמים עצומה, ולבזבוז של עשרות מליארדי דולרים מהמיסים שלנו כדי לממן את תשתית ההתנחלויות וההגנה עליהן, במקום לממן את מערכת הבריאות, החינוך והרווחה לכלל תושבי המדינה. זה שהם משרתים בצבא על בסיס אמונת שקר לא מוסרית, זה ברור. הם מאמינים שמה שהם מאמינים בו זה אמת, וזה נותן להם מוטיבציה. אבל זה לא הופך אותם למוסריים.

ice 007

New member
וואלה זה אתה...מר פילוסוף

הכי חכם זה להתפלסף על גבם של אחרים אבל תכל'ס מי שבזכותו אתה חי בבטחון במדינתינו הם חיילי צבא ההגנה לישראל שבניגוד לחבריך החילונים "המוסריי"ם חובשי הכיפה הסרוגה אינם משתמטים ונותנים את חייהם בשביל שאנשים חסרי מוסר והערכה כמוך יחיו פה.

suesskind

New member
אתה מסלף את האמת

המשפחה שלי איננה דתית כבר מסוף המאה ה19, וכולם שירתו בהגנה, בצבא והיו קצינים גבוהים עד לדרגת תת אלוף. סבא שלי נפצע במלחמת השחרור בקרב על ירושלים. אני אדם יותר מוסרי מכל יהודי בוודאי. מאחר שהיהודים אינם מוסריים, הם אלה שגורמים לרמיסת זכויות האדם ולשפיכות דמים, מה שעשו במשך כל ההיסטוריה. וכן יצרו את דת האיסלאם שעיקרון הגי'האד שבה הוא מצווה יהודית. משה רבנו, כשירד מההר, ציווה להרוג את כל הכופרים, מלחמת אחים. ביהדות צריך להרוג כל יהודי כמוך שאינו שומר שבת, וכן את כל הגויים שהם עובדי עבודה זרה ולא קיבלו את כל מצוות בני נוח.

ice 007

New member
אין טעם להכנס לויכוח

כי אתה מקובע בדעות שלך וממש לא בא לי לענות לך... התווכחתי רבות עם אנשים כמוך אך ללא הועיל. וזו ההודעה האחרונה שאני עונה לך.

suesskind

New member
אלו לא דעות, אני מציין רק עובדות

זו לא דעתי שהיהדות איננה מוסרית, זו עובדה המתבססת על כל המקורות היהודיים. חבל שאתה מתפתה ומכבד את היהדות.

למעלה