עוד סיפור מהחיים.

חלאס!! כמה אפשר לסבול את היחס הזה??

כולם כבר יודעים שהרבה דברים במדינה שלנו מסריחים! אבל למה אתה חושב למה? שיש לך את הזכות להשוות דברים כאלו לשואת העם היהודי?! למה אתה חושב שאתה תחליט לגבי המדינה, אמנם זאת טעות לסלק את האם אבל את המניעים אפשר בהחלט להבין, אנחנו חייבים לשמור על רוב יהודי בארץ ישראל.

נראה איך כולנו נרגיש

כשלא יהיה פה רוב יהודי ויגרשו את כולנו! יגרשו אותנו לים!

Janem

New member
אל תגזים יגרשו...

יש מצב שישחטו... אבל לא יגרשו... D:

אנטוליו

New member
מה אתה אומר!

תתחיל לקרוא תגובות, כ-400 במספר, של האספסוף הגזעני היהודי המוסת ע"י הדתיים שדורש לגרש, לשרוף ולהטביע בים את יהודי רוסיה שלא כשרים דיים בעיני ההלכה הגזענית!

אתה מתכוון שאתה

קורא תגובות של ילדים בני 10-17 שספק אם הם יודעים על מה הם מדברים כי מי שכותב תגובות כאלה יש לו בעיה איפשהו בשכל. חוצמזה שמהכלל אלה שכן מתכוונים מתכוונים ללא יהודים..ואני אישית מכיר תופעה שהולכת וגוברת בקרב עולים לא יהודים שהוריהם העלו אותם ארצה בניגוד לרצונם והם מתוסכלים מן העובדה ומתחילים במשא של שנאה שהופך לניאו-נאציזם

אנטוליו

New member
אל תהיה תמים!

הם לא בני 17, והם מתכוונים לכלל יהודי רוסיה! ואלה הודעות שעברו צנזורה של האתר. תתאר לך מה יש בתגובות שלא עברו אותה!

ice 007

New member
עם כל הכבוד!

לדעתי עולים מרוסיה שאינם יהודים אין להם מה לחפש כאן...

ice 007

New member
"ההלכה הגזענית"

שמרה עלינו כעם היהודי ולא אנו היום מתבוללים ולא היה פה עם יהודי... אני בטוח גם שאותם אנשים לא עלו לפה כי הם מרגישין זיקה לארץ או למולדת להיסטוריה או לתרבות אלא כי פשוט היה רע להם שם וזו הדרך בה הם מצאו לברוח לפה...ומה הם עושים פה...מתעבים אץ המקום וחיים באותו אורח חיים שהם חיים שם(ואני לא מדבר על אותם חיילים לא יהודים שמשרתים ביחידות לוחמות כי כל הכבוד להם ומצדי מגיע להם לחיות פה כי הם הוכיחו זאת!). אני לא אדם דתי אבל אני מאמין שבזכות הבדלנות והשמירה של הזרע היהודי אנו נמצאים כאן היום והעם היהודי שרד יותר מאלפיים שנה!!!

suesskind

New member
עוד בזכות ה"הלכה הגזענית"

העם היהודי הוא העם הנרדף ביותר בהיסטוריה האנושית בגלל ההלכה היהודית. כל היהודים היו צריכים להתיוון אחרי חרבן בית שני, או לכל המאוחר אחרי כשלון מרד בר כוכבא בשנת 135 לספירה. במקום זאת, רוב היהודים התבוללו אמנם, אבל נשארו יהודים והם ניסחו את המשנה. התורה וההלכה היהודית ששתיהן שקריות, אכזריות ואנטי הומאניות יצרו רק אסונות לעם היהודי ולשאר העמים שהושפעו ממנו, כמו העמים שקיבלו את הנצרות, האיסלאם וכדומה. הרדיפות של הנצרות וכן הג'יהאד של האיסלאם מקורן במצוות יהודיות להרוג את הכופרים, האפיקורסים, עובדי עבודה זרה, הבאים על הזכרים ועוד. הרמב"ם אף פסק בספר ההלכה "משנה תורה", שהתקבל בכל העולם היהודי, כי יהודי נער או מבוגר האונס ילדה גויה קטנה חייב להורגה, היות שדומה היא לבהמה בכך שהכשילה אותו וגרמה לו לאונסה, ומסתמך בכך על התורה! נו בטח, גם גויה, גם אישה. הרי מי שאינו גבר יהודי שומר מצוות אינו ראוי ביהדות לזכויות אדם בסיסיות.

ice 007

New member
טוב שאת/ה מסתכלת על הצד השלילי

נק הבסיס שממנה צריך לצאת שבזכות הלכה זו נשמרנו כעם לעומת עמים אחרים שנכחדו... חשבת פעם למה אתה חי במדינה הזו? למה אתה שייך לעם היהודי? בכל אופן גם אני לא מסכים במקרים רבות עם ההלכה ולא תמיד היא נכונה ... אבל ככה זה גם עם חוקים שבני אדם יצרו ואם הרבה דברים אחרים. הנקודה הסופית היא שבזכות האנשים שלא התבוללו לעם היהודי היתה זיקה לחזור לישראל,ולהקים אותה מחדש (וההתבדלות שנבעה מההלכה היהודית אנו חיביםלה )

אנטוליו

New member
את חיבורי הבא קראת?

הפרדוקס היהודי. "יש משהו מוזר, פרדוקסאלי, בתמיכה של יהודים, אפילו החילוניים שבהם, באמונה מוזרה שיש להם ברית דמיונית ובלעדית עם בורא העולם. לכן, הם בזים ומתנשאים מעל לעמים אחרים, אשר נחשבים לנחותים בעיניהם ואף משולים לבהמות, ובהתאם לכך הם מתנהגים זה מאות בשנים, כולל בזמן הזה, באזורינו. בגלל זה הם היו שנואים, נרדפו וסבלו בשל כך, אך הם מעדיפים, באופן תמוה, כל זאת: להתבדל, להסתגר, להיות שנואים, לסבול ואף למות על "קידוש השם", רק לא לשנות, ולו במקצת, את אמונתם ואת דרכם." . הדת האורתודוקסית היא עתיקה מדי ומאובנת, אין לה קשר וחיבור למציאות מודרנית, היא לא נותנת לנו להתקדם ומושכת אותנו לאחור. ציונות - זו כניעה לדת, סיבוב של גלגלי היסטוריה לאחור: לחזור לאזור נחשל ומיובש זה הייתה טעות היסטורית ואנו משלמים ועוד נשלם על כך ביוקר. הכול מתרחש בעולם הזה על פי חוקי הטבע, כל דבר גשמי הוא גם חולף: מיצור קטן ביותר, דרך בני אדם, עמים ודתות וכלה בגרמי השמיים וגלקסיות שלמות: הכול נולד, מתקיים פרק זמן מסוים ובא לקצו, על מנת לפנות את מקום לצורות חיים חדשות יותר. יהדות משום מה שוללת את חוקי הטבע, היא לא מאמינה באבולוציה אלא ב"נצח ישראל" וברית בין הבתרים הדמיונית. תתארו לכם מה היה קורה לו בני אדם לא היו מתים והיינו נאלצים לחיות עם הזקנים חולי אלצהיימר ופרקינסון לנצח? כך גם עם עמים שלמים: כל עם עתיק ממצה את עצמו תוך זמן מסוים וחייב לפנות את מקומו על במת העולם לעם חדש, צעיר ורענן יותר- המשחק חייב להמשך. כמו אדם בן מאה, אשר אינו שולט על סוגריו, מתחיל להימאס על הקרובים שלו, כך אנו מתחילים להימאס על עצמנו ועל עמים אחרים. אנו האיש החולה של העולם. איפה שאנו נמצאים-שם יש מתח ופורענות. בגלל דתנו הגזענית והמתנשאת אנו לא מסוגלים להסתדר בשום מקום בעולם, לחיות ולתת לחיות. והרי הדת היא מילה נרדפת למוסר, רק שבמקום לנסות ולהשפיע על מוסריותו של המאמין לטובה, הדת שלנו נוטעת בנו שנאה, חשדנות ופחד מפני ה"גויים", בעלי הפרעה נפשית דמיונית שנקראת אנטישמיות בפי היהודים. כל ביקורת, ולו הקטנה ביותר כלפיהם, מיד מתורגמת ל"אנטישמיות". הדת הזאת יודעת טוב מאוד איך לסכסך, לתקוע תריס בין מאמיניה ושאר אומות העולם, להביא למצוקה נפשית וכלכלית (עידוד הילודה והימנעות מעבודה יצרנית), על מנת שנזדקק, נהיה תלויים בלעדית במוסדותיה ונפרנס את רבניה, שוחטיה, משגיחי הכשרות שלה . בטענתה היומרנית שרק אנו בעלי הברית הבלעדית עם ה', "עם נבחר, סגולה וקדוש", היא מעמידה אותנו בקונפליקט נצחי עם העולם. ואם כבר הקמנו כאן את המדינה מחדש, למה אי אפשר היה להקים מדינה מתוקנת?ליצור עם חדש, ישראלי, לפי שם המדינה, ללא אזכור המילה הלא פופולארית, בעלת קונוטציות שליליות בעולם הרחב - "יהודי" (בשפת האם שלי, לדוגמה, היא מהווה מילה נרדפת לניצול, בוגדנות, חמדנות ותאוות הבצע), מורכב מכל תושבי הארץ, ללא הבדלי של הדת והגזע, בעלי זכויות וחובות שווים, מדינה לכל אזרחיה, כמקובל בכל העולם? תחת זאת הקמנו כאן מדינה דתית- גזענית, מהסוג שכבר לא קיים בעולם, ליהודים בלבד, עם אדוני הארץ, ש"חזר" למולדתו ההיסטורית, תוך נפנוף סהרורי בתנ"ך, ליבוי שנאה הבין עדתית, אתנית ודתית, נישול, דיכוי ואף גירוש של עם אחר, אפליה ואפרטהייד, איום טוטלי על שלום העולם כולו. ולמרות כל הקרבנות האלה אנו מרגישים כאן הרבה פחות בטוחים, והרבה יותר שנואים מאשר אלה מהיהודים שהיה להם השכל והמזל להגר בזמנו לארצות האנגלו-סקסיות, למשל. אז שלא נבכה: מי שזורע רוח-קוצר סערה. לנצח נאכל חרב.

ice 007

New member
קראתי ועצוב לי....

באמת שאני לא רוצה להשוות אותך לאף אחד אבל דעותיך מזכירות לי את הדעות שהיו להוגי דעות (אם אפשר לכנותם כך) מסויימים בשנות השלושים והארבעים. היסוד שלך ממש מוטעה כי אם אתה רוצה שמדינתינו תהיה כשאר מדינות אירופה אז לא היה טעם להקמתה. ואין לי טעם להתווכח איתך כי אני יודע שאפילו לא אביא בפניך זווית ראיה חדשה אבל עצוב לי שבינינו יש אנשים ששונאים את עצמנו ומביאים לגיטמציה לדעות כאלו על יהודים.

אנטוליו

New member
אם כבר הזכרת אנשים מסוימים של שנות

30 ו40, אז תתפלא לדעת שיש בארץ מוסדות דתיים, כגון הרבנות, שנוהגים עם עולי רוסיה לפי תורת הגזע דאז. הנה חלק מההודעה שפרסמתי בפורומים אחרים: קיים בארץ מצב פרדוכסלי ואבסורדי שחלק מאזרחיה אינם יכולים להינשא בארצם הם, דבר שאין לא תקדים בהיסטוריה חוץ מגרמניה שנות השלושים, שגם שם היה נהוג לדרוש מאזרחיה מועמדי לנישואין מסמך המאשר את טוהר מוצאם הארי, בהתאם לחוקי הגזע של נירנברג, שדומים כשתי טיפות מים לחוקי ההלכה הגזענית בדאגתה על שמירת "טוהר העם”. יתרה מזאת, יהודי רוסיה מושפלים כאן במיוחד ע"י הרבנות הגזענית המאובנת שמטילה ספק בטוהר מוצאם היהודי. לאן הגענו, הם אפילו דורשים מהאדם להוריד מכנסיים להציג את אבר מינו בפני הרבנים הסקרניים על מנת להוכיח את יהדותו! הרי בדיוק כך נהגו גם ציידי היהודים בזמנו! היהודים ערים מאוד לזכויותיהם בארצות אחרות, אך כאן בבית הם מרשים לעצמם דברים שבא לי להקיא עליהם. אין גבול לצביעות האנושית!

suesskind

New member
אין שום חשיבות לכך ששרד העם

העם היהודי הביא יחד עם דתו רק צרות לעצמו ולאנושות, ומוטב היה לאנושות לו היה נעלם כמה שיותר מוקדם מעל במת ההיסטוריה. אילו היה נעלם, הייתי היום צאצא של אנשים בעלי השקפת עולם הרבה יותר מוסרית מהתורה, או שלא הייתי, אבל לא שמרו על התורה כדי שאני ספציפית אוולד.

ice 007

New member
אתה לא רצוי גם!

אני מצטער שחיילים נהרגים בשביל אנשים שפלים כמוך יוכלו לחיות פה,מקומך לא פה אתה אנטשימי מובהק אני בספק אם אתה יהודי ,ואם כן אז בשבילי אתה לא... אני בז לך ולצערי לא ישן בלילות על מנת לשמור על אנשים שלא מסכימים לקיומינו . אמנם אני לא איש מאמין אבל התורה ברעיון האוניברסלי שלה ולא בפירושים שנלקחו ממנה היא הדבר הכי מוסרי בעולם!

suesskind

New member
אתה חוצפן ושפל

אני אדם יותר מוסרי מכל היהודים. היהודים הרסו את זכויות האדם. בפשט של התורה, לא בהלכה, מצווה להרוג כל הבא על הזכרים, כל מי שעובד אלוהים אחרים, כל מי שלוקח אישה לא יהודיה ועוד - וכל זאת בלי משפט! ע"י קנאים יהודיים. התורה זה ספר שראוי להיכנס לפח הזבל של ההיסטוריה. אני אדם שכל חייו עשה למען הזולת, ילדים נפגעי פעולות טרור, ילדים נכים ועיוורים. אתה תחנך אותי? חתיכת אפס חלאה יהודי. אתה יודע שאדם חרש למשל או נכה אסור לו לקחת חלק במנין, אסור לעלות לתורה ומקבל כתובה סוג ב' כמו תת אדם? ככה זה היהדות המוסרית. מה הקשר, החיילים מגינים על המדינה ולא על התורה? אתה מערבב דבר בשאינו דברו. אני לא יהודי, אני אמנם ממוצא יהודי, משפחתי עלתה הנה בעליה השניה ברובה, וכפי הידוע לך זה אנשים לא דתיים, אז אני כבר דור חמישי לאנשים לא דתיים.

למעלה