עוד סיפור אחד של אהבה

בונבונת

New member
יש לי עדין בעיה להגיע...

האמת שעם אוטובוס זה קצת בעייתי כי אני לא מכירה את יהוד בכלל ולא בא לי להתחיל להתברבר עם עצמי בחושך...וגם האוטובוס יוצא פעם בשעה ומפסיק לעבוד מתישהו...אין לי ממש את האוטו (לא שציפיתי שיהיה ...) אבל יכול להיות שאני אבוא עם מרין ועזרא (אם לא אכפת לו שגם אני אצטרף) אבל הבעיתיות פה היא שאני לא יודעת איך שניהם ניראים וזה קצת יהיה קשה לאתר אותם בתחנה המרכזית בת"א...אני אדבר איתם וניראה כבר... אני רוצה לבוא אז נשתדל שזה יצא! ועוד משהו קטנטן-כנראה שיאשפזו את סבתא שלי בבי"ח אמא שלי צריכה להודיע לי מה קורה,אז יכול להיות שאני לא אוכל להגיע בלי שום קשר לתחבורה... אני מקוה שסבתא תרגיש טוב...אחותה נפטרה ביום שישי האחרון וזה ניראה כאילו היא לקחה לסבתא שלי את כל הכוח שעוד היה לה בגיל 94!!! אבל בכל אופן-שיהיה יום טוב לכוווווווווווולם!!!

ניקולי

New member
מה יותר נחמד מ...

לאחל החלמה מהירה לסבתא שלך.. עד 100 כ- 20
. חוץ מזה אם כבר תוכלי להגיע.. אין זו אגדה..ואם את מגיעה מת"א בכלל אין בעיה עזרא אמר שיוכל לקחת אותך....

golem

New member
בובונת ../images/Emo24.gif

קודם כל שסבתא שלך תרגיש רק טוב ומהר !!! תאחלי לה בריאות !! עכשיו לגבי היום....אני גם לא מכיר את מרין - ככה שזה יהיה משולש של אנשים שלא מכירים
אבל שטיויות - יש פלאפונים אז נסתדר...זו בטח לא תהיה הבעייה - ולגבי החזרה . בעזרת השם אני יוכל להחזיר אותך לאיפה שתרצי... אז תגידי לי אם כן - אני ישאיר לך אח"כ את המס´ שלי בפרטי - ונדבר.. יום טוב שיהיה לך חמודה עזרא

mariana

New member
היי בונבונת.

מה שלומך? נו מה את מתכוונת לעשות היום? אני גם לא מכירה את עזרא ולא מכירה אותך בגלל זה יש פלאפונים. אז השארתי לך את המספר שלי באישי את יכולה להיתקשר אליי, או מקסימום להשאיר לי את שלך. גם אני לא יודעת איזה אוטובוסים מגיעים ליהוד ואני לא מכירה את העיר. אז אל תדאגי ניסתדר. אוהבת מרין

נופר30

New member
ידעתי שזה מוכר ( הכינוי)

היי חמודה אבד לי הטלפון שלך ויש לי מלא מה לספר לך מתגעגעת המון תהנו במפגש

ניקולי

New member
נופר 30 זו אתתתתתתתתת????

לא אני לא מאמינה זו את באמת??? רגע...(משפשפת את עיניי..) לא להאמין.. נשמה זו באמת את??? תגידי לי איפה נעלמת לי?? מה קורה לך?? לא מתקשרת ולא כלוםםםםם!! את לא חושבת שתגעגעתי אלייך?? חוץ מזה את חייבת לי ביקור.. אולי תבואי גם בערב?? יהיה כיףףףףף. שיוווו בחיי מה זה התגעגעתי אלייך שמעתי מגיע לך מזל טוב.. זה נכון?? תגידי לי שכןןןןןן חולה עלייך ומתגעגעת המוןןן שלך ניקול*

mariana

New member
בוקר טוב לך...../images/Emo6.gif

מה שלומך ניקול? יוו הסיפור ממש יפה אבל עצוב מאוד. זה מה שמראה שמגורל אי אפשר לברוח, מה שכתוב למעלה זה מה שיהיה. הזוג שצריך להיות ביחד בסופו של דבר יהיו ביחד. ניקול אני כל כך מתרגשת לקראת היום אבל אמא שלי עושה לי קצת בעיות אבל יעבור לה. היא מפחדת שיקרה משהו, את יודעת היא לא יודעת מה אינטרנט יש לה רק זכרונות רעים מזה. יהיה איתך בקשר יותר מאוחר. אוהבת מרין אגב יש לי המשך של הסיפור אני אשרשר את זה למעלה.

ניקולי

New member
תגידי לה..

שגם היא מוזמנת אולי ככה היא לא תעשה לך בעיות
... וואלה אם היא רוצה שתתקשר אליי אני כבר ארגיע אותה.. מה את אומרת?? גם אני מחכה לערב בכליון עיניים.. מתרגשת... אמממ.. אולי קצת לא הרבה כי אני רגילה למפגשים את זה כבר אמרתי ובכן נתראה בערב שלך ניקול*

~מעיין~

New member
לניקולוששששש

אויש.. ניקולי הסיפור כל כך יפה גרם לי להמון מחשבה ולפי דעתי אפשר לראות מהסיפור הזה את המשפט שתמיד מוביל אותי והוא.. אהבה תמיד מנצחת אז לכל האלה המאוכזבים והלא מרוצים תמיד תדעו שאהבה היא זאת שמנצחת תמיד וכמה שתנסו להלחם על מישהו תמיד תזכרו שאם נועדתם להיות אחד עם השני לעולם לא יצליחו להפריד בינכם אהבה תמיד מנצחת.. תזכרו את זה

למעלה