עוד סינגל של אליוט ממש כאן יש גרסה אקוסטית של YOU ARE THE ONE, להורדה חינם. תהנו!
S SHTRUDIDI New member 6/3/07 #1 עוד סינגל של אליוט ממש כאן יש גרסה אקוסטית של YOU ARE THE ONE, להורדה חינם. תהנו!
2 2DH New member 6/3/07 #2 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה כל מה שיש לי לומר תודה ! ! !
D darklighter New member 6/3/07 #3 שיר טוב../images/Emo70.gif תודה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif
M MeetLofe New member 6/3/07 #4 ../images/Emo109.gif איזה קול של מלאך ../images/Emo23.gif אני אשכרה מרגיש שהוא מקדיש לי ת'שיר ואיזה קול.אני משתגע!#$@%@# I am the ONE עוד שיר מהמם מהאלבום הלוואי הלוואי הלוואי שיצליח לו כי מגיע לו! .
../images/Emo109.gif איזה קול של מלאך ../images/Emo23.gif אני אשכרה מרגיש שהוא מקדיש לי ת'שיר ואיזה קול.אני משתגע!#$@%@# I am the ONE עוד שיר מהמם מהאלבום הלוואי הלוואי הלוואי שיצליח לו כי מגיע לו! .
S SHTRUDIDI New member 8/3/07 #6 זה פשוט מקסים איזה שיר יפה, והקול שלו נשמע כל כך טוב. וואלה התרגשתי.מקסים.
A A N I g M A New member 9/3/07 #7 ואוו../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif אני מתחתנת איתו עכשיו לא שמעתי עליו (לא ממש צפיתי בעונות הקודמות ) אבל וואו. איזה יופי
ואוו../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif אני מתחתנת איתו עכשיו לא שמעתי עליו (לא ממש צפיתי בעונות הקודמות ) אבל וואו. איזה יופי
ק ק ו ר ט י New member 11/3/07 #8 מהמם! You are the One הוא אחד השירים הכי יפים ששמעתי! איזה קול מדהים יש לו!