תודה, ענת, (שמת לב כמה ענתיות יש?)../images/Emo3.gif
בכל מקרה, אנחנו חוזרים עכשיו מהפרופ´ המקסים, והוא הזכיר את נושא התרומה, כאופציה אחרונה. על הפרק הזרעה שלישית ואח"כ IVF, שיתן אינדיקציה די ברורה לגבי טיב הביציות ומכאן - הסיכויים. אנחנו, בכל מקרה, לא הולכים לוותר; אנחנו נלחם עד אחרונת ביציותי, ובינתיים נעמוד בתור הארוך. מקסימום - לא נצטרך להשתמש בתורנו, ונעביר אותו לבאים אחרינו, בתקווה שגם הם לא יצטרכו להשתמש בשלהם, ויעבירו לאלה שאחריהם וחוזר חלילה, עד שלא יהיה תור ארוך, ובכלל החוק יעבור וכל מי שצריכה ביציות תקבל בלי לחכות שנים (שיהיה פשוט כמו בנק הזרע). אני מבינה שפנית לפונדקאות, וזה קסום בעיני, כי יש לך את האפשרות לגדל ילד שישא את הגנים שלך ושל בן זוגך. וזה צו טבע, הרי, להעביר את הגנים לדור הבא ולשמור על שרידות "הגזע". מאחר והגנים שלי כבר בדור הבא (יש לי ילד בן 20 מנישואים קודמים) - כאילו "עשיתי את שלי", אבל בן זוגי החדש והמתוק טרם הספיק להעביר את שלו, אז אני "משתפת פעולה". סתאאם, אני רוצה ילד איתו. פונדקאות לא רלוונטית במצבי, למרות שהייתי שמחה. אני רכושנית בנושא גנים...לבן זוגי זה לא ממש חשוב, ובמחשבה שניה, אני מאמצת חתולים מהרחוב ואוהבת אותם בכל ליבי, אז מה שחשוב זו האמהות/הורות ולא הגנים, נכון? אם עושים את זה טוב, תמיד עושים את זה טוב, וזה מה שחשוב. בכל מקרה, זה נושא למחשבה. אני הולכת עכשיו להתקלח ולהרגע, לעשות אהבה בלי להתחשב בתאריך, ולחלום על חתולים, ביציות וילדים ברזילאיים שרוצים שאהיה אמא שלהם. ...ואת צודקת, גמרתי את כוס היין השניה. לילה טוב ענת לילה טוב פורום חמוד ענת הולכת לישון (סוף-סוף)