עוד סיבוב

רוצהילד

New member
עוד סיבוב../images/Emo10.gif

נו, טוב, גם הפעם לא הלך (זו כמובן ההתייחסות הגברית...
)לעזר כנגדי כנראה קצת יותר קשה עם זה, אבל הפעם היא תיאמה מיד תור לסיבוב הבא, בלי יותר מדי תהיות וספקות על המשך הדרך. אנחנו אחרי סיבוב רביעי, שהפעם כלל בנוסף לאיקקלומין+מטרודין+כוריגון, גם הזרעה. מעניין מה ינסו עלינו הפעם...
אנחנו מטופלים אצל ד"ר גרוס (או בלשוננו - "הסבא"
) בקופ"ח לאומית בר"ג. מישהו מכיר? המלצות" טענות? אולי יש לכם המלצות על רופאים נוספים בלאומית באזור השרון-מרכז (חדרה עד ת"א)?

מיליקי

New member
נורא מצטערת לשמוע

שלא הלך הפעם. טוב שאתם שומרים על אופטימיות וכבר חושבים על הלאה. מה שכן, זה הזמן לפנק קצת את העזר שכנגד (ואולי בעצם, העזר שבעד!). תנסה לברר על ד"ר אדריאן שולמן - נחשב המומחה של לאומית בענייני פוריות באיזור המרכז. מקבל בהרצליה (בימי שני אני חושבת). בהצלחה רבה בהמשך מילי

זוליק

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif

לסיבוב הנוסף והלוואי שזו תהיה הפעם האחרונה חביבה. כל הכבוד על האופטימיות, עם גישה כזו חיובית יש סיכויים גבוהים להצלחה
שיהיה לך יום נפלא ובהצלחה

עמית@

New member
אין כמו להיות שפני ניסוי ../images/Emo4.gif

בסוף ימצאו את הנוסחא המנצחת. בהצלחה בפעם הבאה אני לא בלאומית אז אין לי המלצות אבל יש לוח המלצות על רופאים שווה לבדוק שם. בהצלחה

אפרת12

New member
בהצלחה - והמלצות../images/Emo127.gif

דבר ראשון - שיהיה בהצלחה
בפעם הזו ! עקביות והתמדה ונחישות בודאי שתורמים. לגבי ד"ר גרוס - אני יודעת שהוא טוב וגם סובלני ומסביר. אני עזבתי אותו כי לבעלי משום מה לא היתה כימיה איתו. בנוסף - ד"ר ברקוביץ´ שמקבל בבני-ברק הוא מאוד מומלץ (והוא של לאומית, בנוסף על עוד קופות ופרטי) ושוב - המון בהצלחה
ומחזיקה לכם אצבעות

פפושקי

New member
גם אצלנו עוד סיבוב../images/Emo123.gif

אני אחרי סיבוב של איקקלומין... ועד ליום ה - 31 לא קיבלתי וכבר רצתי לעשות בדיקת דם שיצאה שלילית... אך עדיין לא קיבלתי ועוד קיוותי שאולי אולי יש עוד סיכוי... (אפילו חשבתי על נעם שאמרה שאני בהריון עד שלא הוכח אחרת) אבל - יום למחרת המכשפה הגיעה בגדול ואני "נפלתי" קצת, במיוחד אחרי שבאותו היום הייתה לי בריתה של קרובת משפחה וכולם כמובן איחלו לי "בקרוב אצלך"... בכל אופן, למחרת כבר "אספתי" את עצמי מהרצפה והחלטתי שזו בעצם התחלה של ההריון שלי (הרי סופרים מתחילת הווסת)... ועם האופטימיות הזו אני מתכוונת להמשיך הלאה!!! אני מקווה שגם אתם "תאספו" את עצמכם ותהיו אופטימיים. שיהיה לכולנו שבוע טוב ושנשמע בשורות טובות!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אויש פפושקי ../images/Emo24.gif

איך רציתי להגיד לך א-מ-רתי לך. אכן היום הראשון של הוסת הוא היום הראשון של ההריון. ולמרות שכבר לא קר כל כך על הרצפה, בכל זאת לא נעים להשאר שם למטה. שבי לידנו על הספסל הגדול של הסירה, שנסי מותניים ונחתור כולנו יחד. מוכרחים להמשיך לחתור, כי אי שם מעבר לעיקול הנהר מחכה לנו ילד קטן שרוצה את אמא שלו.
נועם

מיליקי

New member
אוי פפושקי ../images/Emo4.gif

מרגיז ומעציב!!! אני מאחלת לך שכל יום שעובר עכשיו מקצר את הזמן עד להצלחה של הטיפול הבא!!! מילי

anatc

New member
גם אני כנראה מתחילה עוד סיבוב ../images/Emo10.gif

היום על הבוקר - המכשפה החליטה לבאס אותי. אז אני מבואסת, אבל כמו תלמידת פורום שקדנית - מחר על הבוקר אני בבדיקת דם. לא פאתטי (או איך שכותבים את זה)? חשבתי להפתיע את העולם להביא את בשורת שני הפסים אחרי גיל 40 מהזרעה שניה... לא ממש הצליח, כנראה, מחר נדע סופית. בכל מקרה, אם זה "לא" פורמאלי, נתחיל מייד סיבוב שלישי של הזרעה ובדרך נתחיל את כל הטופסולוגיה והבדיקות ל IVF, וכך סוף סוף נדע עד כמה בייציותי הבוגרות שוות...למה זה לא יכול להשתבח עם השנים כמו
?!? וחוץ מזה, אני שואלת אתכן, הרי ה IVF נועד לעקוף חסימות מכניות, נכון? אצלי אין ואצל בנזוגי המתוק הכל נפלא, ושקוף שהבעיה היא הורמונלית/גל מבוגר, אז מה בעצם יעזור לנו IVF? פתאום אני מוטרדת, אולי זה בכלל מיתר וללכת ישר לתרומה/פונדקאות/אימוץ.
מה אתן אומרות? זהו, מקווה להתבדות ענת

anatc

New member
שירשרתי כמו ילדה טובה, להודעה בהקשר

דומה, אבל זה נעלם!!! אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה, כדי לא להעיף אחרות, אז בבקשה תנו לי מנסיונכן העשיר, לפני שאתחיל
PLS ענת

אולה *

New member
הי ענת! ../images/Emo24.gif

מצטערת ששוב התאכזבת. הדרך שלנו לא קלה. לשאלתך לגבי IVF. לא רק בעיות מכניות נפתרות בהפריות. גם "הלא מוסברים" מצליחים. לכן, לא הייתי ממהרת לאימוץ/תרומה. יש עוד אפשרויות שלא נוסו. בהצלחה, ואל תאבדי תקווה.

anatc

New member
תודה, אולה, אבל אנחנו מוסברים לאללה

עם FSH כמו שלי זה די ברור. עשיתי צ.רחם והיסטרוסקופיה, וחוץ מרחם חד קרני שמגביל לעובר אחד בלבד בכל הריון - הכל תקין ופתוח. הזרע של בנזוגי המתוק "על הכיפק", כפי שהתבטא הפרופסור בהערכה גברית
אז נראה לי שהסיפור די ברור, לא? אם יש משהו שאני לא רואה, אני יותר מאשמח אם תראו לי, אני כרגע רואה אדום בעיניים, תרתי משמע. אוף-אוף-אוף! ענת המבואסת

אפרת12

New member
את משתבחת ../images/Emo48.gif

אולי זה לא מספיק במקרה הספציפי, אבל זה בטח עוזר להתמודד ועוזר לעזור לאחרות להתמודד. חשבתי על זה ו-לא! אל תדלגי על האפשרות לילד נוסף מהגנים שלך. יש מספיק זמן - אל תוותרי מראש.

anatc

New member
תודה, חמודה, מה שכתבת מרגש... ../images/Emo140.gif

אז יש לי שליחות ולא ידעתי?
אני מבטיחה לחשוב על זה ולהחליט אחרי סיעור מוחות שיכלול אותך את אורי ואת יוסי. אני הולכת הביתה עכשיו ענת

גיליה

New member
"גם אני, גם אני"../images/Emo7.gif

אם כבר כולם מספרים על המכשפה המגעילה שהגיעה, אז גם אני אשתף אתכם בהופעתה של המכשפה אתמול. היה נורא, נשברתי לרסיסים. בעלי ואמי ניחמו אותי בסגנון של: "זה ממש לא נורא, זו רק ההתחלה, אני מאוד צעירה, זה יגיע עוד מעט, אין לי מה לדאוג"... ובאמת התנחמתי קצת, אספתי את עצמי כמו שאומרים לסיבוב נוסף, שאני מקווה שיהיה מוצלח יותר. (הטיפול האחרון כלל פיוריגון, כוריגון והזרעה). אני מניחה שיתגברו לי את המינון, למרות שאני קצת סקפטית ביחס להליך הזה. מקווה לשמוע בשורות טובות אצל כולנו.. תחזיקו מעמד

למעלה