עוד סיבה לסרב

KatyRose

New member
אז בוא תגיד איזה בסיס

בסיסים עם מקלחות כאלה בטוח לא בסיס סודי.... אני גרה באיזור הדרום, יש לי מלא חברים שמשרתים פה בכל הבסיסים באזורים, שאלתי אותם והם פשוט צחקו בפרצוף כשאמרתי להם אם יש בסיס עם מקלחות כאלה. אולי בקאנטרי קלאב.

eviv

New member
הערה כללית להמשך הדיון

הדיון החל מעניין המשכו גם כן. בוא נדאג שימשיך להיות רלוונטי ושלא יהיה דיון בצעות על מקומות אטרקטיבים בבסיסי צה"ל השונים...

KatyRose

New member
אני לא מבינה מה כל כך לא ברור !

אז אולי זה חלק מתכונות של סרבנים, לספק עצמם בציבור,אני לא יודעת אבל מה לא ברור פה: בסופו של דבר, לאחר שמונה קצין בודק בפרשה, הוחלט בפרקליטות הצבאית לקבל את עמדת מפקד הגדוד, ולהעמיד את החייל לדין, בנימוק שמקלחת בצבא היא מקלחת ציבורית. עם זאת קבעה הפרקליטות כי לחיילים מותר להגיע לסיפוק עצמי בתוך שטח הבסיס, רק אם יעמדו בתנאי שהפעולה נעשית באופן פרטי וללא ידיעת חבריהם ליחידה. ? זה לא שאסור להם לספק את עצמם!! אני אישית הייתי נגעלת אם הייתי באה להתקלח במקום ציבורי (בצבא נגיד) והייתי שואלת אחת שמתקלחת שם אם היא מסיימת בקרוב והיא עונה לי: "רגע, אני מאוננת"

boyboy03

New member
לא תארתי שזה

יגיע לכדי דיון רציני, אלא סתם אתנחתא קומית שכזו. מוזר..

eviv

New member
קודם כל

אני רוצה להביא לתשומת ליבך את השלבים הלוגים שאת עושה. 1. אדם א' התומך בסרבנות לא הסכים איתי על עניין A 2. אדם ב' התומך בסרבנות לא הסכים איתי על נקודה A 3. המסקנה היא שכל הסרבנים לא יסכימו איתי על נקודה A. סתם הבאתי את זה כי זה נראה יפה לכל האורך של השרשור והמסקנה בהודעתך האחרונה... וגם כי זה היסק לא נכון שאת עושה הרבה פעמים בהרבה תחומים. דבר שני, גם אני קראתי את הכתבה כולה אך אחרי שקראתי אותה אמרתי לעצמי, אז צה"ל מרשה לאונן בזמן שאתה בבסיס. אבל איפה הוא מרשה? אם הוא לא מרשה במקלחות אז היכן כן? מודה שלא הייתי חייל וגם לא אהיה אחד כזה אך נראה לי שהמקלחות הם המקום שאפשר להיות בו באופן הכי פרטי בבסיס צהלי... עכשיו כולנו עסקנו בבעיה הזאת בעיקרוניות רבה כל כך ונראה לי מידי. לפי המידע בין השורות לכל אורך הכתבה ניתן לראות כי א' אוננות במקלחות מותרת, המקלחת על אף היותה ציבורית מאפשרת פרטיות בכך שהיא מופרדת ולא ניתן לראות לתוכה, והנקודה שעלתה לחייל במשפט זה שהוא דיווח על כך שהוא מאונן לחבר שלו . המסקנה מכך לפי דעתי שאם אתה חייל אתה יכול לאונן במקלחת אבל אל תספר את זה לחיילים שאיתך. יש להרבה אנשים הרבה מנהגים שמגעילים אותי, אך אם אני לא רואה אותם ולא מרגיש אותם לי אישית זה לא מפריע. כאשר אנשים חיים ביחד במשך שבועות הם סובלים מכל המנהגים הדוחים והמגעילים של האנשים שחיים איתם בשבועות הללו. לסיכום לא הייתי מסרב בגלל זה...

KatyRose

New member
אז כל המשוואה

הנחמדה שלך בקשר לA וכ"ו.... קח את זה איזי ... ההערה שלי הייתה הערה עוקצנית וצינית.. אין צורך להביא את הניתוח של הלייף איפה צה"ל מרשה? במיטה שלו. בחדר. כשאין אף אחד בסביבה. פעמים רבות דיברתי עם החבר שלי בטלפון והוא היה לבד לגמריי בחדר. כך שזה קורה חוצמזה, אתה אמרת בעצמך- לאונן מותר. לספר לחבר'ה- אסור. עובדה שאותו חייל הלך והלתונן, כלומר, הוא לא רצה לשמוע את זה. גם לי לא בדיוק כיף, ואפילו מטריד עד מאוד, כשמישהו מספר לי שהוא הביא ביד, או, אבוי, מביא ביד ברגעים אלה ממש!!!

eviv

New member
אני מזדהה איתך

באמת לא נחמד לשמוע אדם המתאר את המעשים הפרטיים שהוא עושה ואני לא רוצה לשמוע ממנו לגבי זה.

לא נמאס לך?

למעלה