בצבא חוץ מזה, שצה"ל כן מרשה לחיילים לפרוק, אבל בפרטיות מוחלטת . האמת? אני לא יודעת אם אתה היית שמח שיביאו לידך ביד, או יספרו לך שהם הביאו ביד איפה שאתה עומד ערום כרגע.... אבל בחורים לרוב לא אוהבים את זה.. זכותם! שכל אחד יעשה את שלו בפרטיות.
של כל החיילים!!! תאר לך אתה עומד עירום באיזה מקום, מתקלח, ופתאום אתה שומע את החבר שלך מספר לך שאתמול הוא הביא כאן, במקלחת איפה שכל החבר'ה מתקלחים, ביד. אולי אותך זה מדליק..אני לא יודעת.
שחבר שלי אתמול הביא ביד במקלחת? הכל נשטף... אני בטוח שבתקופה שהתגוררתי בבית אחי ואחותי גם עשו את זה(כל אחד לחוד). לא הפריע לי. זה מזכיר לי שחברתי לשעבר ספרה לי שבשיעור חינוך מיני המורה אמרה לבנות בכיתה לשטוף טוב טוב את המקלחת אם הן מתקלחות אחרי האבא או האח, פן יכנסו להריון מהזרע שאולי נשפך.
מעניין אותי איפה היית כי לרוב כשאני התקלחתי היו באיזור עוד שניים שלושה אנשים שהתקלחו במקלחות ליד או ששטפו פנים. אני אפילו לא אתחיל לדבר על טירונות וקורסים שבהם יש שעה בשביל כולם להתקלח...
וזה מאוד מעניין כי יצא לי לבלות בבסיסים מהצפון ועד הדרום ובשום בסיס שהייתי זה לא היה ככה, לא בחטמ"רים, מוצבים קטנים וגם לא בבסיסי אימונים. מעניין אותי, אם אפשר לשאול, איפה בדיוק שירתת?