עוד סיבה למה לא סטרטר

../images/Emo41.gif אוף איתכם..ה-ב-ה-ר-ה ! ../images/Emo41.gif

במידה וכן יתקיים מירוץ - כרובי ייקח בו חלק וייתחרה מתוך מטרה שלא לסיים פחות מהמקום הראשון (ואם לא ראשון אז לפחות שאיתן לא יהיה לפניי).. וסטאר גייזר..יש לי חדשות בשבילך - דו"ש חזק עם רוכב טוב באוכפו - ייתן לכל 50 סמ"ק בראש..

בפעם האחרונה שבדקתי

הבנדיט לא דו"ש, ואתה לא רוכב, נו טוב, זה סקניה אמר

איתן כ.

New member
הוכרזת בזאת כמפסיד טכנית ../images/Emo6.gif

עקב אי התייצבות לתחרות. איתן טוב, ביי אני רץ לYNET לרשום הודעת נצחון. בעצם , רוצה הזדמנות אלגנטית יותר לרדת מהעץ? תודה שקטנוע מנצח אופנוע בעיר ונסגור עניין

לא לא ולא...

עכשיו זו כבר מלחמה .. אופנוע יכול לנצח קטנוע..(כשבאוכפים יושבים רוכבים ממוצעים ובינונים לגמרי אבל פסיכיים מספיק..) לא מודה בקביעה שלך..(דווקא הייתי מצפה שתכתוב הפוך..לא מתאים לך..לעיניים..) קבענו ? יש מירוץ בפועל ? יום שישי הקרוב ? 12 בצהריים ?

גרמי

New member
גת רימון מזכיר לי סיפור ../images/Emo13.gif

זוכרים שבתחילת מאי ירד המון גשם, ובוקר אחד כל היציאות מכפר סבא נסתמו בגלל הצפות? אז באותו יום היינו צריכים לקחת את מיקה, שהייתה אז בת כמה ימים בלבד, לבי"ח תל-השומר בשביל מעקב צהבת שתוכנן לשעה 9 בבוקר. רבע לשמונה ואנחנו מתכוננים לצאת (באוטו, כי עוד לא התקנתי אז מושב תינוק על הווספה שהיתה לי אז...) ושומעים ברדיו על החסימות. נהייתי עצבני לגמרי. להגיע מאוחר זה אומר שיכולים להתקע שם עד הצהריים, ואני שונא לעמוד בפקקים. אז החלטתי לעשות דבר, ויצאתי לכביש 444, נכנסתי לפ"ת ממזרח, והרחתי את דרכי דרך פסי ההאטה של גת רימון עד שהגענו לבית החולים בדיוק בשעה 9, ובלי לעמוד בפקק אפילו דקה (מחסום בטחוני בכניסה לפ"ת לא נחשב). חשוב לציין שמעולם לא היכרתי קודם את הדרך הזאת. הייתי נורא מבסוט מעצמי, וגם אשתי קיבלה הוכחה נוספת לכך שאני גבר (זוכרים את המסכן שנכנס ל IOL לשאול לעצתנו כי הוא כל הזמן מתפדח עם הבנות שהוא יוצא אתן כי הוא לא יכול להתמצא...) אז זה הסיפור, ולמי שפספס בפעם הקודמת - הנה מיקה בשיעור הראשון שלה.

איתן כ.

New member
OK אתה קובע....

בתור דובר מועדון האופנועים הישראלי. אופס... רק לא לדברר את זה למערכות העיתונים ולטלויזיה בתור פעילות להגברת הבטיחות

Easy_Rider

New member
זה מזכיר לי ....

לפני חצי שנה בערך, אני מתקדם בנחת עם הקטנוע הקודם שלי (ג´אנגל) לכיוון גשר ההלכה מכיוון ר"ג. פקק תנועה עצום מקדם את פניי, העלייה מאיילון חסומה לחלוטין, הירידה בצד השני גם כן, הכניסה לת"א פקוקה אימים ... ובאמצע הצומת, עומד ZX6 חדש, הרוכב לבוש חליפה, והוא לא יכול לזוז מילימטר. מכוניות עוטפות אותו מכל הצדדים ... והוא נמס ... מחום ... אין כמו קטנוע בעיר ... כמה שיותר קטן, כמה שיותר חזק ...

alfred

New member
זהו, שהמציאות טופחת לתיאוריה על...

פניה, סטירה אכזרית יש לומר. מדי פעם אלפרד מנסה להניע את הבימר עם הקיק רק בשביל הספורט (יש קיק גם לאצבע כמובן), והמסקנה המתבקשת היא שעדיף לאמן את שרירי הרגליים בדרכים אחרות. וחוץ מזה, איך זה שאיתן לא עושה שעווה, הרי אופניו מככבים לא מעט בפורום? אלפרד מעדיף להישאר וירטואלי. ככה השדון (
היכן הוא באמת?) אוהב אותו...

העדפה להשאר וירטואלי ?!?

נו...בחייייאת איתן.. יותר מוכר בפורום ממך יש רק את איזי ואותי.. מי לא מכיר אותך ואת פניך ? מי לא יודע ::::::: איזה קטנוע יש לך - איפה אתה גר - איזה רכב יש לך - באיזה פורומים אתה משתתף - מהו שמך הפרטי האמיתי ומהו שם משפחתך - אפילו את המייל שלך אנחנו יודעים ואת ההיסטוריה שלך במועדון אנחנו מכירים..זוהי זהות וירטואלית ?!? ותראה את אלפרד.. מלבד שיחת טלפון אחת קצרה וסודית עם בכיר בפורום ומלבד שיחה אחת עם חבר פורום אחר על דגם מסוים של ב.מ.וו - אף אחד לא מכיר אותו - לא יודע את שמו - לא יודע את המייל שלו - אפילו את איזור מגוריו אנחנו לא מכירים.. ז-א-ת זהות וירטואלית!!!

איתן כ.

New member
זה גם מה שבילבי אמרה ../images/Emo10.gif

אבל אני מעדיף להיות בת יענה ... כלומר אם לא ראיתי אותכם אז אני חושב שגם לא ראיתם אותי. טוב ... אז יום חמישי - החשיפה הגדולה - חברי הפורום נחשפים בפני כסיף (רגע כרובי , אל תתחיל להתפשט...).

כן...כן...בטח... ../images/Emo3.gif

שמענו עליך..
כRובי שהרגיש בהעדרו של כסיף במפגש האחרון..

איתן כ.

New member
הייתי במפגש ../images/Emo11.gif !!!!!!

אבל עם קסדה עם משקף כהה שלא הורדתי. וזו הצורה שגם אבוא לתחרות. אם בזמן הרישום, כאשר ירשמו שמות ומישהו יגיד מתחת לקסדה "כסיפפפף , איתנננננו כסיפפפפף" במבטא איטלקי , תדעו שאולי שכרתי את ולנטינו רוסי במיטב כספי להתחרות במקומי.

Miss Mor

New member
אתה לא חושב שהגיע הזמן

להראות את זיו פנייך??? או שאתה אולי מחכה להזמנה רישמית?! אם כן, אז קיבלת: הנדון: הזמנה של אדון איתן כסיף למפגש ביום ה´ הקרוב במקספלייס בזאת, אנו כל חברי פורום האופנועים של הפרדס מ 50 סמ"ק ועד בכלל, כל כוחות הסוס, החרגול והחמור... (ואולי עוד כמה תולעים ועוד יצורים שונים ומשונים)
קוראים לך, אדון כסיף, להיחשף ולהועיל ברוב טובו להגיע למפגש! רצוי בלי קסדה ואחרי שעווה!!!
וזה לא כי אנחנו כל כך רוצים, אבל שיהייה, אתה יודע...
Miss Mor לוקחת על עצמה את המשימה של החשיפה

למעלה