עוד סופ"ש

sigal38

New member
לא תמיד

אם זה היה תלוי בי הייתי עפה כנראה שלא ככ שואלים אותי...........

יערית

New member
לגבי מה את שואלת?

הרעב בעולם נשאר, הגשמים והרוחות באמריקה עדיין עושים א שלהם, המצב הכלכלי של מדינת ישראל לא השתנה, הגשם מאחר לבוא, 200,000 מובטלים בישראל עדיין לא מצאו עבודה{אולי כבר פחות} השמש זורחת הילדים בריאים הציפורים מצייצות השמיים מעוננים הדשא ירוק! על מה שאלת?

sigal38

New member
אישית אלייך

הסופ"ש הפרטי שלך ורק שלך העולם כמנהגו נוהג גם אם יש רעידת אדמה,צונמים,התפרצות הר געש אני מדברת על החיים שלך.......... אצלי למשל כל סופ"ש זה עונש לא אוהבת את השבתות......... פעם חיכית להם,היום אני פוחדת מהם

יערית

New member
ומה זה יתן לך

שאני אספר לך איך סופ"הש שלי הולך להיות?{ואיך אדע מראש?} האם צרת רבים נחמת טיפשים במיקרה הזה? לא רואה בשבתות עונש,אם כי התחושות מתחדדות יותר בשבתות.

פברואר68

New member
כמו השיר.....

"טוב טוב ושיהיה לנו טוב מההתחלה ועד הסוף... טוב טוב טוב ......."

פברואר68

New member
תמירצוי להזכיר לעצמינו כמה טוב...

אזזזזזזזזזזז אני מתחילה טוב שאני בריאה טוב שהילדים בריאים טוב שהאקס בריא.....אבא שלהם....נכון? טוב שיש לי עבודה ... טוב שיש היכן לגור.....גם אם זה לא שלי כרגע.... טוב שאני שמחה....חה חה חה טוב שיש לי אחות חברה מדהימה... ט ו ב ש ה ת ג ר ש תי יש............... מי רוצה לספר מה טוב לו....או שזה נגד עין הרע לומר שטוב לך ?

maof

New member
לפי דעתי........

רק לך יש תשובה לשאלה כל מה שתיבחרי יהיה
מעוף

sigal38

New member
נראה לך?

שאני מחליטה?הלוואי אני מחליטה שהסופ"ש הזה יהיה מעניין ומצחיק חחחחחחחחחח פאק.........אף אחד לא מקשיב

פברואר68

New member
קודם את מתחילה בהחלטה תאורתית

ואחר כך את עוברת לפעול בשטח במציאות לכוון את עצמך להגשים זאת תדאגי להיות מאושרת זו אחריות שלך

maof

New member
ניראה לי מאוד.......

שאני בוחר לעצמי לאן יובילו אותי המחשבות.... אולי יש געגועים לדבר שאיננו, אולי יש מחשבות ב....
למשהו רחוק ממני
אבל עדין אני מחליט מה לעשות עם התחושות ש...
מעוף - לפעמים צריך לראש לחשוב מה ש...
לא יכול

טוב../images/Emo24.gif

טוב זה לקום בבוקר ולשמוע את הציפורים מציצות, טוב זה כוס קפה על הבוקר,טוב זה חיוך של ילד ועיניים בורקות, זה פרח פורח והשמש מציצה לי בחלון בין סבך העיצים שממול.... טוב זה להינות מכל רגע שעובר...כי הוא לא חוזר.

פברואר68

New member
נכון זה ממש טוב ...

קדימה עוד אופטימים תכתבו כאן.......נעודד את הפסימים

רחלי228

New member
להציב מטרה ערכית

כמו "סוף השבוע הזה יהיה עבורי נהדר, מלא אושר וסיפוק" ותראי מה היקום יזמן עבורך.....

maof

New member
רחלי../images/Emo39.gif

כל חיי האמנתי ב....."תחשוב חיובי יהיה חיובי" מעוף

דפנה 11

New member
אין כמו הפתעות...

הכל פתוח וחכי להפתעות יש מצב שהן תגענה רק דאגי שהדלת והלב תהיינה פתוחות....

למעלה