עוד סוג של אגדה

LadyG

New member
עוד סוג של אגדה

שהחזירה את נשמתה לבורא: Johnny Ramone מה- Ramones מת ביום ד' מסרטן. הפאנק הוא לא בדיוק כוס התה המועדפת עלי, אבל ללהקה חשיבות רבה והשפעה גדולה על לא מעט מוסיקאים, כולל ברוס ספרינגסטין, שלאחר הופעה באשברי פארק ניו ג'רסי, כתב שיר ללהקה, אבל המנהל האישי שלו, שכנע אותו להשאיר את השיר אצלו. השיר אגב הפך ללהיט ענקי והכוונה היא ל- Hungry Heart גם פיל ספקטור המפיק האגדי, מצא לנכון לשתף פעולה עם הלהקה. האגדות מספרות שספקטור גם איים ברובה על חברי הלהקה. בייננו, על ספקטור אפשר להאמין הכל. רונלד רייגן, מן סוג של נשיא אמריקאי היה מעריץ של הלהקה. אם זה טוב או רע - תחליטו בעצמכם
.

melancholy man

New member
ג'וני ראמון

לפני שנתיים נפטר אחיו והמייסד השני של הלהקה, שהתפרקה לפני שש שנים: די די ראמון, כך שהסיפור העצוב של אחת מלהקות הפאנק היותר מענינות כנראה נגמר לגמרי. רייגן היה מעריץ שלהם?, טוב לדעת שככה אנחנו מבזבזים אחלה שאלה לחידון
.

giba70

New member
ברוס כתב להם את "לב רעב"

גם זה פרט מעניין ששווה חידה

LadyG

New member
אתה צודק ../images/Emo13.gif

בזבזנו 2 שאלות ראויות לחידון.

תיקונים קלים, ברשותכם

הראמונס לא היו אחים באמת. הם לא היו כלל קרובי משפחה. מתוך ארבעת מייסדי הלהקה, שלושה נפטרו בשנים האחרונות: די די ראמון מת ממנת יתר לפני שנתיים, וג'ואי ראמון מת מסרטן לפני שלוש שנים. למיטב ידיעתי, ספרינגסטין לא כתב להם את Hungry Heart. אשמח לשמוע על מה מסתמך הכותב. רייגן לא היה מעריץ שלהם. ספק אם הוא ידע על קיומם. לעומת זאת, ג'וני ראמון היה רפובליקאי מושבע ותומך של רייגן (ובוש, וכו'). שאר חברי הלהקה לא היו שותפים לדעותיו הפוליטיות. הם אף הקליטו שיר אנטי-רייגן מובהק: Bonzo Goes To Bitburg, על ביקורו של רייגן בבית הקברות בבביטבורג, שם הניח הנשיא זר על קבריהם של חיילים נאצים. (ג'ואי ראמון היה יהודי). ואם חסרות לכם שאלות טריוויה על הראמונס לחידון הבא, יש לי כמה.

melancholy man

New member
העניין עם האחים הוא שלי

האמת הראמונס הם לא להקה שדיברה אלי מעולם ואני לא כל כך מכיר את ההיסטוריה שלהם, הסתמכתי על אתר אמין בד"כ, כנראה שטעיתי.

Jflyaway

New member
RAMONES בהחלט אגדה

שמח שמצאת לנכון להזכיר את זה (גם בגלל שפאנק זה בהחלט כוס התה שלי, כלומר: גם פאנק, והרבה...) תמיד אהבתי את ה RAMONES בעיקר שלושת האלבומים הראשונים. לזכרם אפשר לומר: "ONE TWO THREE FOUR"...

למעלה