עוד סדרה שמתחילה בS....

Nogmor

New member
עוד סדרה שמתחילה בS....

אחת מהדמויות הראשיות הוא חייזר מכוכב אחר שהגיע בעזרת חפץ חייזרי שמסתירים. אחת הדמויות הראשיות היא בחורה בלונדינית צעירה שמעולה בטכנולוגיה. דמות נוספת הוא בחור רע שכל הזמן משחק אותה כאילו הוא טוב. (סוג של מייבורן) הדמות הראשית מאוהב בבחורה שהוא לא אומר לה את זה.

Nogmor

New member
והסדרה היא.....

למי שיש עוד רעיונות שיוסיף בכיף.

subatoi

New member
הא! מגניב ../images/Emo13.gif

הנה עוד כמה (חלקם הזויים). אפשר להוסיף ש: - החבר'ה נתקלים בהרפתקאות מוזרות ללא הרף. - העלילה משלבת חפצים ושפה של תרבויות עתיקות שספק הגיעו מהחלל החיצון. - לגיבור הראשי יש חבר קירח. - לגיבור הראשי יש חבר שחור עור שלא מדבר הרבה. - קורין נמק הופיע בסדרה. - לגיבור הראשי יש קשר לדמויות מצוירות. - הגיבור הראשי מאוהב בבחורה שאביה הוא קצין בכיר. (נא להזהיר מספוילרים לעונה 5 והלאה, בבקשה, תודה
)

subatoi

New member
בואו נרכז את הלינקים

כי זה לא נשמר בשומקום, במקום לחפש אותם כל פעם מחדש, מספיק שנמצא את האחרון. אז הנה: המתחילה ב-S הראשונה, השנייה, והבת של זו שמתחילה ב-S (השלישית). יחד עם זו שהבאת עכשיו, זו הרביעית
מגניב לנו.

Nogmor

New member
מסתבר שקל למצוא.

יש עוד כמה אבל צריך לחשוב טיפה על מכנים משותפים. נראה לי צריך לבקש ממישהו כחול שיעשה לנו איזה שרשור רק של סדרות שמתחילות ב S ולטגלן את זה. כי יש עוד כמה לשם.

subatoi

New member
וואלה, יפה שזכרת

(לגבי הראשון), ובהחלט צודק (לגבי השני).

aerynsun

New member
הסעיף האחרון לא נכון

קלארק לא מאוהב בלואיס, לפחות לא בסמולוייל. הוא מאוהב בלאנה וללאנה אין אבא קצין בכיר.

subatoi

New member
זהו, שהתלבטתי בקשר לזה.

(אני בסוף עונה 4 בינתיים, ממתין ל-AXN) הוא לא ממש מאוהב בה, אבל יש בהם איזושהי כימיה. אני מודה שהוא לא מאוהב בה. אז אולי נכתוב... "מאוהב בה בשלב מסוים"?

aerynsun

New member
לא

ואני לא אוסיף מפעט ספוילרים. אני אוסיף למטה את הספוילר בכל זאת. :) ך ך ך ך ך ך ך ך ך ך ך ך ך ך ך ך ך סוף עונה שישית. בקשר ללאנה וקלארק זה נראה אבוד בעונה חמישית ושישית בגלל לקס ולאנה אבל , לא. שתראה את סוף עונה שישית תבין בין קלארק ללואיס יש כימיה קומית אבל בינתיים עדיין לא פתחו כלום בכוון רומנטי

Nogmor

New member
כן ולא. הוא אינטרסנט יותר מרע.

ולקס לא ממש *רע* רע.. הוא גם כן עושה מה שהוא עושה כי זה נותן לו כוח\כסף, זה לא שהוא מקבל הנאה מלדעת שהוא יכול להתעלל באנשים - זה רע רע (ע"ע גואולד).

Chelnak

New member
טוב, את סמולוויל מעולם לא יצא לי לראות

(אם כי את סרטי סופרמן כן). אגב, גם הגואולד הם לא רע מוחלט (ע"ע הלורד יו, בעל, ואפילו הטוק'רה, שפיסיולוגית הם גם גואולד).

למעלה