עוד נקודות להשכלה...

taz512

New member
עוד נקודות להשכלה...

ידעתם שהאנדינים לא ידעו בכלל מה זה סוס עד שהאנשים "הלבנים" הגיעו לאמריקה?! ידעתם שגזע האפלוסה עמד על סף כליון ונשארו ממנו ארבע סוסים בלבד?! ושרק ע"י הכלאה עם קווטארים וערבים הצליחו להחיות את הגזע?! ידעתם שסוס המוסטנג נחשב לסוס האחרון שחי בעדרים חופשיים?! ושזה סוס מכוער בטירוף שדומה יותר לפרד מאשר לסוס הרגיל?! ידעתם שהטנסי ווקר מסוגל להגיע למהירות של 50 ומשהו קמ"ש בהליכה?! והסוס היחיד שמסוגל להתקרב למהירות שלו זה הספניש אל פאסו (אני לא בטוח איך כותבים את זה)?! רק כמה ידיעות טריוויה
עם יש לכם עוד תוסיפו ועם מישהו רוצה לשאול משהו בקשר למה שכבר כתוב תשאלו
טאז השד והידע

תותח, תותח.... אבל

מה יהיה עם השגיאות כתיב האלו? (ובכלל יש לומר "שגיאות הכתיב"...)

אבו-דני

New member
לווילדאקט מבקר סיפרותי מההפטרה

--- טאז התותח מאז שאיבד את מורתו בכיתה ג´ התאונה איומה עסוק ברעיית הבקר...להשקותו, לשמור עליו מפגע רע... אחר כך היה צריך לרכב ליישוב השכן להביא דואר..הרבה עבודה עכשו הוא משלים חומר ..חומר כתיבה..אל תפריע לו הוא בשיעור גמרא

taz512

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח(ל"ת)

מצטער מאוד על שגיאות הכתיב. אני פשוט כותב מהר ולא שם לב. ודבר שני באמת המורה שלי מתה בכיתה ג´ ומאז לא החליפו אותה
טאז שד בלי תקווה

את העבודה השחורה נשאיר לאבשלום קור

ווילדקאט, גם אם יש פה ושם שגיאות... זה באמת מה שמשנה ??? בואו ננסה כולנו ללמוד מהידע (הלא מועט) של טאז. טאז ימשיך להפציץ פה, כולם יהנו, את העבודה השחורה נשאיר לאבשלום קור.

K A R I N

New member
2 דברים יש לי לומר ../images/Emo108.gif

ראשית כל : חחחחחחחחחחחחחחח מצחיק מאוד הקטע עם אבשלום קור שנית: מופנה לאבו דני, אתה לא חושב שהגזמת קצת עם איך שאתה מהלל את טאז?????? לא שאני ממעיטה בידע שלו, יש לו המון ידע וטוב שהוא חולק אותו איתנו, אבל.... כל משפט שהוא מוציא מהפה לא צריך להודות לו ולהלל אותו, אחרי הכל אני חושבת שיש פה עוד הרבה אנשים עם ידע בסוסים ורכיבה. וכמובן שהכל ברוח טובה. אוהבת
קארין

אבו-דני

New member
על קארין אבו-דני ..הללויה ואהבה

--- כאשר מהללים אדם ולא סתם זו הללויה, שהיא בת דודה של אהבה... ולאבו-דני יש "עודף תקציבי" של חיבה... ומי אמר שלאבו-דני אין לקארין הערכה ? עובדה שהוא מקפיד על א´ בכתיבה ...סתתתאם קארין, באהבה אין גוזמא, כל כמות מחזירה לנותן ברכה.. לכן גם את קארין אני אוהב "ים" הרי היא משלנו מאותה משפחה חושבת שאת כל האהבה שיש בי תוכלי לבדך,לבדך לבדך... לשאת אותה?

K A R I N

New member
לא התכוונתי ל..

לכך שאני רוצה בכל "אהבתך" אלא בכך שאני חושבת שיש פה אנשים מוכשרים ומבינים בתחום לא פחות מטאז, אבל אתה עסוק בלהלל את טאז ולא ממש שם לב לדברי החכמה של אחרים. יום טוב קארין

zany

New member
הידעת? (תוספות)

הידעתם שלסוס הערבי יש רק 17 צלעות? (במקום 18). פירוש שם סוס ה"האקני" הוא מאמרה ישנה בצרפתית שאומרת "במיוחד לגברות". בעבר היו נערכים קרבות בין סוסים באיסלנד. הם היו מסוכנים ביותר. לכולם. סוסי קואוטר נרשמו בהתאגדות רק ב-1940, ועכשיו הם מהווים את זן הסוסים המכיל מספר רב ביותר של סוסים - למעלה מ-2 מליון סוסי קאוטר רשומים. וחזרה לטנסי ווקר - סגנון הפסיעה הייחודי שלו הוא תורשתי! כיצד מזהים סוס פיורד? - השיערות שלו לבנות עם פס שחור במרכז... פלומינו- לא להתבלבל, זה צבע, לא סוג. צמח הנורית - רעיל לסוסים. סוסים יכולים להגיע לגובה של 2.20 מטר ... (באמת!) -בזז

למעלה