עוד נסיון

lonesome boy

New member
הצדק עמך... אבל

כוונתי לא הייתה שאוצף באלפי פניות של בנות המזילות ריר מעצם העובדה שאני בכבודי ובעצמי, לו הן רק חיכו כל ימיהם בבתוליהן, פרסמתי הודעת הכרות. אם זה באמת מה שפרסמתי.
פשוט התפלאתי לראות שאנשים קראו את הודעתי ולא תרחו להגיב אפילו בברוך הבא לפורום או כל דבר בנאלי אחר... אולי זה קטע דפוק שאפשר לראות כמה אנשים קראו את ההודעה שלךכי אז היה אפשר לפחות לנחם את עצמך בכך שכנראה הפורום לא נצפה. בכל אופן אני מקבל את זה שצריך ללמוד כף זכות וכנראה שאם מישהי הייתה מברכת אותי אפילו בצורה הפורמלית ביותר זה היה מתפרש על ידי חברותיה לפורום כ״הנה עוד פעם היא מתחילה אם כל אחד שנכנס לפה״
לגבי הפירוט הרב של מה שאני מחפש, זה בסך הכל מוזה רומנטית שנפלה עליי. אין לי קריטריונים מסויימים, פשוט תיארתי את מה שאני אוהב, לפעמים הפכים גמורים יכולים להתאים ממש נפלא... בקיצור אני מאוד גמיש.
קחו את הזמן
יש לכן עד יום ראשון בבוקר
סתםםםםם.
שבת שלום

קליספרה

New member
אני מתה על ההתבכיינות הזאת

הבט לרגע על שם הפורום.
האם כתוב למעלה פורום הכרויות ?- או פורום דייטים? או משהו דומה...?

אתה באת בהצהרה, מקסימה אגב, כי אתה מחפש את ה-אחת.
אני יודעת שכל אחד מכם חושב שהוא המציא את הגלגל במקוריותו, אבל זאת ממש הודעה לא ייחודית לפורום הזה - הבט הודעה אחת למטה....
הגעת לכאן לא במטרה להצטרף לקהילה, אז על מה ולמה אנחנו צריכים להגיב או לברך? קראתי , תייקתי כניק של בחור שנשמע נחמד אבל לא מבחינתי לא מעניין - עשיתי V והמשכתי הלאה.

בקיצור, רצית בלינדייט יש אתרים שמתמחים בזה -
אם אתה רוצה להשתלב בפורום חברתי ולקוות שמשם תבוא הישועה תפעל בהתאם - הצג את עצמך תתחיל להפגין נוכחות, תצטרף לפגישות ואולי תפגוש את האחת - יש כאן מותק של בנות וזה כבר קרה בעבר.

אבל אל תקטר שאנשים לא מקבלים פניך....תכל'ס, למה הרצון שלך בבליינדייט אמור לעניין אותי

lonesome boy

New member
אופס. הייתי בטוח שכתוב.

משום מה הייתי בטוח שזה פורום היכרויות... שוב אני וחוסר תשומת הלב שלי לפרטים הקטנים, אין לך מושג כמה שזה סיבך אותי כבר בעבר.
מה אגיד ומה אומר. חוזר בי מכל ההתבכיינות בעבר ולעתיד.

למעלה