עוד נסיון

lonesome boy

New member
עוד נסיון

היי
כתבתי פה על עצמי פה לפני כמה ימים ומה אני מחפש,
לא היתה ממש התלהבות כאן, לא שאני מצפה או חושב שמגיע לי איזה יחס מי יודע מה
אבל ראיתי שהרבה, אני מניח שגם בנות, צפו בהודעה ולא הבנתי למה יש כזה שקט תעשייתי.
לעומת זאת ראיתי שכאשר מישהו כותב פה משהו טיפשי כמו אני רוצה להכיר בחורה שמנה כי הן הכי שוות במיטה אז כולכן מברכות אותו בברוך בואך ל פורום.
אני לא ארד, כלומר כן, אבל לא לרמה כזאת... אני בטוח שיש כאן גם נשים אינטליגנטיות שפשוט אפשר לדלג איתן על מה שמיותר להגיד, כלומר אם אני כותב דווקא כאן אז דא...
אני גם לא מבין את ההתעסקות פה במי כן מתבייש להראות או מי לא מתבייש עם בחורה שמנה, לדעתי פשוט צריך להתעלם מהרגשות האלה ולהסתובב בבטחון עצמי של אני יפה, הרי משקל תמיד היה ותמיד יהיה עניין של אופנה. אז פעם אהבו באופנה את הביג מאמות והיום אוהבים שלדים.... אולי בגלל שיש היום לכולם כ״כ הרבה שלדים בארון אני מניח שזה ישתנה בקרוב ואני לא אתפלא עם יום אחד אישה ננסית תהיה הדבר או שטוחה או כל דבר אחר.
בקיצור את יכולה להיות שמנה ננסית ושטוחה ואני אשמח לדבר איתך ולהיות חבר שלך ומי יודע אולי ביום מן הימים כולם יקנאו בי.

polegra

New member
טוב, אז...ברוך הבא :)

תראה, קצת קשה להכיר אדם לפי הודעה אחת בודדת ולהגיב לו על סמך זה
אם תשאר פה תכתוב תגיע גם למפגשים אז בכלל הסיכויים שלך גדלים

אי אפשר לדעת למה הגיבו לך או לא הגיבו לך....אבל אם תהיה פה חלק מהנוף ובנות באמת יכירו אותך בצורה הלא מאיימת בכללי בפורום מאשר לפנו אליך במסר למשל זה יהיה קל יותר :)

בהצלחה!!!!

יש פה הרבה בנות נפלאות :)

טלי

lonesome boy

New member
תודה

העצה שלך ממש טובה. רק שאין לי סבלנות למחשבים. את מאמינה שעדיין אין לי אי פון אז ככה שלגולש אצלי זה רק מאוחר בלילה או משהו כזה.
אני חושב שאם מישהי תאהב את מה שהצגתי היא גם יכולה לפנות אליי באופן אישי ועדיין לא להיחשף ככה שבאמת כל האופציות פתוחות. אני בטוח שיש כאן בנות נפלאות באמת.

polegra

New member
חחחחח גם לי אין זה וינטג לגמרי ומצויין :) אבל

באינטרנט כמו בחיים, נשים נוטות פחות להתחיל עם גברים ולפנות אליהם

אין מה לעשות גם פה לרוב היוזמה צריכה לבוא מהצד של הגבר

אז עכשיו תחליט אתה האם זה מספיק חשוב לך על מנת לקחת חלק יותר פעיל או שלא....

הכדור בידיים שלך כמו בכל דבר בחיים

טלי

TopSound

New member
לא ממש מסכים איתך...

דווקא פה (ובכלל באינטרנט) אני חושב שהחוקים טיפה משתנים (ממגוון סיבות שאין לי ממש כוח לפרט אותן כרגע).
אם לחלוק מניסיוני האישי כמי שנמצא כאן לא מעט זמן (ואני לא רוצה שזה חלילה יתפרש כהשתחצנות, כי זה ממש לא אני), אני יכול להגיד לך שלא חסרות כאן נשים שלוקחות יוזמה ועושות את הצעד הראשון (על אחת כמה וכמה שאני מעולם לא פרסמתי הודעת הכרות על גבי הפורום).
מה שכן, אני מסכים איתך שלקחת חלק פעיל בפורום (הרדום משו לאחרונה) יגדיל באופן משמעותי את הסיכויים שלו למצוא את מה שהוא מחפש.

אלה היו שני הסנט שלי (או משו כזה).
אני פורש למיטה, אני צריך לשים את השבוע הזה מאחורי... אפשר שיר לפני השינה?
http://www.youtube.com/watch?v=zwFS69nA-1w

TopSound

New member
כנראה שהאנשים האלה עדיין לא מצאו את ה...

כפית המתאימה.
אני מאמין שנוכל להגיע לפשרה שתביא לשביעות רצונם של כל הצדדים.
השיר הזה דווקא עושה לי חשק לדברים אחרים...

polegra

New member
אבל מהודעה אחת בפורום לא ייעודי להכרויות?

זה דיי ירייה באפלה לא?

וטוב לדעת שפה החוקים משתנים לפעמים :)

טלי

TopSound

New member
לא ייעודי להכרויות? תלוי את מי שואלים...

אני מודע לזה שהפורום לא הוקם לשם המטרה הזאת, אבל אני בטוח שכמעט כל גבר שמגיע לכאן יגיד לך שזאת בדיוק הייתה המטרה שלו! מספיק שתעיפי מבט על העמוד הראשי של הפורום...
אם לומר בכנות, זאת גם הייתה המטרה העיקרית שלי כשהגעתי לכאן אי שם בעשור הקודם. ותקני אותי אם אני טועה, אבל למיטב ידיעתי יצאו מפה לא מעט זוגות ואפילו חתונות.

כמה גברים כבר לוקחים חלק פעיל בפורום באופן קבוע? כמה גברים באמת נשארים פה לאורך זמן? מרבית ההודעות של גברים בפורום מסתכמות בהודעות היכרות, הודעות הזויות וטרולינג. ואני שם בצד את כל אלה שפועלים אך ורק מאחורי הקלעים, ולא חסרים פה כאלה.
אם אתה באמת מחפש להכיר בת זוג שמנה, זאת הזירה האידיאלית! פורום שמרכז אוכלוסיה של נשים שמנות, ומההיכרות שלי עם הפורום, גם נשים מאוד איכותיות. פורום שחוסך ממך את שיטוט הבלתי פוסק באתרי הכרויות, עשרות אם לא מאות כרטיסים עם כל מני תיאורים מתחמקים לעודף משקל ועם טקסט שבלוני, משעמם וחסר מקוריות. פה אתה באמת יכול לקבל קצת מושג מעבר על האישה מאחורי המקלדת (אם תוכן זה הקטע שלך), הכול שאלה של אם אתה מוכן להשקיע קצת מעבר. ברור לי שמרבית הגברים שמגיעים לכאן לא ממש פועלים נכון (בלשון המעטה), אבל מי אני שאני אשפוט אותם?

ולפעמים עדיף לירות באפלה מאשר לא לירות בכלל...

polegra

New member
מקריאה באמת עולה שאתה צודק...

כנראה שפטתי לפי האני עצמי שלי מן הסתם....

כתבת יפה מאוד אגב :)

טלי

bali

New member
מנהל
היי ברוך הבא

אפשר להסביר לך קצת את התופעה שמפליאה אותך?...

קודם כל, נתת פירוט רחב על מה אתה מחפש, ולא ברור עד כמה יש בך גמישות לכך שאולי מישהי לא עונה על כולם. תהיה בטוח שלמצוא מישהי שתענה על כולם אחד אחד זה לא בדיוק קל ומהיר.
חוצמזה, נראה שאין לך סבלנות לתת לנו להתבשל ולחשוב על זה. עברו יומיים מאז. בהילות משדרת נואשות ו/או אובססיביות. זה קצת מרתיע.
ועוד חוצמזה, אנחנו לא מספיקות להכיר אותך... לא מעבר להודעות הראשונות שלך ולתחושת הבהילות של "נו תגיבו כבר". הרבה נשים לא נלהבות מלפנות למישהו שאינן יודעות עליו הרבה, ועוד בעולם האינטרנט שבו הכל יכול להיות פיקציה. תו לנו להכיר אותך.

מצטרפת להצעות של קודמיי שתשתלב פה בפורום, תכתוב ותגיב על נושאים שמעבר לבקשה שלך, ותן לנו להכיר אותך. ותהיה קצת יותר אקטיבי בחיפושים. אם אתה רואה מישהי שתופסת את עיניך, כתוב לה אתה ואל תחכה שהיא תפנה אליך. במקרה הכי גרוע היא לא תגיב או שתגיב לשלילה.

בהצלחה רבה

למעלה