עוד ניסוי

SabreRunner

New member
עוד ניסוי

קרן ישבה מול הברמן והסתכלה עליו, מחזיקה את ראשה בידיה, מתאמצת לחשוב. הברמן לעומת זאת, התאמץ שלא לצחוק. הוא החזיק קלף בידו כשגבו אל קרן. "זה 4 לב!" היא קראה לבסוף. הברמן צחק מכל הלב והניח על הדלפק את המלכה עלה. "זאת הפעם הרביעית שאת טועה. את חייבת לי 20 דולר." "אז תביא גם ICE." היא אמרה והניחה את הכסף על העץ. הברמן הסתובב למדפים מאחוריו ומבטו קפא. שלושה בקבוקי בירה היו הפוכים בצורות משונות, בקושי נשענים על הבקבוקים האחרים, הג'ין היה גוש קפוא, מה שהיה בתוך הבקבוק וויסקי לא היה אפילו בצבע הנכון וכשהוא ניסה להרים בקבוק של ICE הוא גילה שהבקבוק לידו היה דבוק עליו ולא רצה להשתחרר. "אז תביא את שניהם," היא אמרה, שילמה לו ולקחה את שני הבקבוקים לאחד השולחנות שם התיישבה וניסתה להפריד ביניהם. --------- מי שרוצה להצטרף ולהכיר את קרן, מוזמן.

SabreRunner

New member
הכוונה הייתה לזרום עם זה בצורת משחק

קרן הסתכלה על מי שישב מולה וניסתה לקלוט כמה שיותר עליו. היא תפסה בראש שני הבקבוקים וניסתה בכל הכוח להפריד ביניהם. "לכל הרוחות!" היא הטיחה אותם בשולחן. הם התנתקו והבקבוק שלא היה בידה התנדנד ונפל לשולחן כשהוא מתגלגל לכיוונו של הזר מולה. "אני מוויקלו, אירלנד. ואתה?" אמרה קרן. היא פתחה את הבקבוק שלה ולקחה לגימה.

mishmishi

New member
אז בוא נמשיך

הבר-מן שתק למספר שניות, ואז הוסיף. "אני מפה, וזה כל מה שאת צריכה לדעת". קרן שתקה ופנתה החוצה מן הבר. בחוץ היה כה חשוך וקר, ושום תקווה לא נראתה באופק. היא החלה ללכת לכיוון האורווה בכדי להשכיר סוס- איתו תוכל לחזור לביתה אך האורווה הייתה סגורה ולא היה כל פונדק באיזור מלבד הבר, אך היא לא רצתה לחזור לשם. היא פתחה את תיקה והוציאה ממנו את גלילה השינה. היא ניסתה להדליק מדורה בעזרת זלזל בערה, אך בדיוק כשהחלה המדורה לבעור- החל לרדת גשם. זה היה מן אות שכזה שאמר לקן- אין לך מה לעשות. את חייבת להישאר כאן. לעולם לא תוכלי לחזור הבייתה

mishmishi

New member
כשבקבוק האייס עוד בידה-

החלה קרן לשתות ובראשה עמדה המחשבה איתן: מה גרם לשינוי הקיצוני באופיו של הברמן? למרות שזה כבר לא שינה דבר- קרן חשבה שאולי היא לא הייתה צריכה לחקור אודות האיש והבטיחה לעצמה שלא תשאל עוד שאלות מסוג זה. לפתע ראתה חלון מואר בבית קטן מעץ, והחלה לשאת פעמיה לשם.

elik101

New member
פעמיה נעשו כבדים לנשיאה

והיא החליטה לשים אותם במריצה ולהתקדם במהירות רבה יותר אל עבר בית העץ הקטן שהאור בחלונו נראה כהולך ודואך... ככל שהתקרבה שמה לב שהבית אכן הולך וקטן ועד שהגיע אליו שמה לב שגובהו לא יותר ממטר וחצי... על הגזוזטרה ישב אדם קטן ומזוקן ועישן מקטרת עץ "ידעתי שתגיעי" אמר כשהניח את המקטרת בצד

mishmishi

New member
פששש סחטיין...

"מה הפרוש: ידעתי שתגיעי?", אמרה קרן אל הזקן כשתקווה פורצת בליבה,\ אך קולה נשמע מעט רוגז. "זה פשוט", אמר הזקן. "פרינצ'יפסה, ארגארו רולייד קרן שולדברהאג, אני ידעתי שתבואי, בדיוק כמו שאת ידעת שאני יהיה פה". בשלב הזה- קרן נמלאה חששות: איך הוא יודע את שמי המלא? ולמה הוא מתכוון? ידעתי שהוא יהיה שם?

iguessgrampy

New member
"לא אני לא!" התגוננה קרן

והסתובבה ללכת. "השם מאוקס אומר לך משהו?" שאל אותה הזקן לאחר שלקחה כמה צעדים. השם צילצל משהו מוכר לקרן אך היא לא ידעה בדיוק מאיפה. בחשש היא הסתובבה לפגוש את מבטו אך מצאה אותו עומד כמה צעדים ממנה מחייך.

SabreRunner

New member
דברים מוזרים קורים.

קרן הסתכלה על המופע בעין עקומה. היא לקחה לגימה מהבירה וצעקה אל הברמן "כבה את החרא הזה," כשהיא מרימה את ידה אל הטלוויזיה. היא הייתה יכולה להיות מאוד שמחה אם הטלוויזיה הייתה נכבית אבל עוד לפני שהברמן היה יכול להושיט יד לשלט, הטלוויזיה הפכה לעציץ עגבניות. "גם טוב," אמרה קרן לעצמה ולקחה עוד לגימה.

mishmishi

New member
"למה אתה מחייך?"

שאלה קרן בפליאה. "את יודעת למה, בדיוק כמו שאת יודעת מי זה מאוקס", "בטח שאני יודעת!" היא שיקרה במצח נחושה, כשבכוונתה לדלות עוד פרטים מן האיש. "אם את רוצה לדעת עוד", אמר הזקן כאילה קרא את מחשבותיה,"תבואי איתטי" ולקח אותה לעבר הבית. כאשר נכנסו פנימה נשמתה נעתקה! למרות קוטנו של הבית מבחוץ- מבפנים היה הבית גדול פי 7!

elik101

New member
בואי שימי את המריצה עם פעמייך שם

בפינה ואסביר לך הכל כאן מול האח... אמר הזקן והצביע על אדם לבוש בגדי נזיר "זהו האח" ומאוקס שלח אותו כדי שתוכלי להסביר לו למה התכוונת במכתב ששלחת לו. האח הקרח שלף דף נייר מקומט ופנה אל קרן: למה התכוונת כשכתבת :"

Nihau

New member
הדלת נפתחת ואל אפלוליות החדר

נכנס אדם גדול מידות עטוי גלימה ארוכה וכהה ובעל מגפים שאליהן מחוברים פעמונים מוזרים. הוא ניגש בקול צילצול אל הבארמן ושואל אם יש במקום הזה משקה טוב באמת. דממה משתררת בחדר והבארמן שולף בקבוק המכיל נוזל ירוק ותולעת השוחה לה בפנים במעין עווית של שכרות מאושרת. הזר מתבונן בתולעת ומחזיר את הבקבוק בעודו נועץ מבט חודר בבארמן "ביקשתי משקה חזק באמת! התולעת הזאת אפילו עוד לא נמסה אז זה לא טוב מספיק בשבילי! אם אין לך משהו חזק באמת אל תבזבז לי את הזמן!" טמפרטורת החדר יורדת בכמה מעלות ואז הבארמן שולף בחרדת קודש ובעזרת מלקחיים מפוייחים, בקבוק קטן מעלה עשן לבן. הוא מניח את הבקבוק בזהירות על הדלפק וטיפה אחת מהעשן המתעבה על דפנות הזכוכית זלגה על מדף העץ ומיד התחילה לבעבע ועץ השחיר ולאחר כמה שניות חור נוצר בשולחן והטיפה נעלמה. הזר שלף שקיק מצלצל והניח 10 מטבעות נוצצים על הדלפק- סכום שהיה בו די כדי לקנות חצי מהפונדק ביום רע. הוא לקח את הבקבוק בידיים חשופות לקול התנשוף הזוועה של הבארמן, הנהן ליושבי הפונדק ופנה אל עבר הדלת. הבארמן העיז לשאול אותו "למה אתה צריך את זה" הזר התמהוני פנה אליו חצי סיבוב "כדי לחזור לעתיד ולמנוע את מות אישתי" ופנה שוב אל הדלת

elik101

New member
קרן הרגישה בחילה קלה

לרגע הייתה בבית הזקן ולרגע הייתה שוב בפאב... העתקת גופה ממקום למקום גרמה לה לבחילה מה גם ששמה לב שברכיה כואבים מאוד ממעבר למעבר.... לחזור לעתיד ולמנוע את מות אישתי? חשבה בקול רם למה את מתכוונת ? שאל הנזיר .קרן מצמצה... שוב אני בבית הזקן מה קורה פה מי שולט בקפיצות האלה ומה לעזאזל היה בבקבוק בקפוא הזה? חשבה והניחה ידה על ראשה. נראה היה כי חום גופה החל לעלות והיא ייחסה זאת למעברים המהירים ממקום למקום... האממ כחכך הנזיר בגרונו, למה התכוונת במכתב שאל. מה בדיוק רצית בכך שתשיגי את מגילת הקרח והמים? מה תכננת להשיג באמצעותה?

Nihau

New member
הזר התבונן בסקרנות בבחורה המהבהבת

ואז שלף מכשיר קובייתי קטן מכיסו והתבונן בו בעודו מתאם פרמטרים נסתרים על הצמג כל עת שהבחורה הופיעה. "ממממ יש כאן דואליות טמפורלית דו קוטבית ייחודית הפועלת בסינרגיה עם 3 מימדי המרחב אך מקרטעת במימד הנוסף, מעניין" הוא חוזר לרגע אל הבארמן ושולף כרטיס צבעוני עבה מחומר דמויי נייר אך כבד יותר "תן את זה לבחורה כשתראה אותה שוב, היא אולי תרצה להתלוות אלי ולפתור את הבעיה הקטנה שלה" הוא שוב פונה אל הדלת ויוצא ממנה אל הכרכרה המוזרה האפורה שלו בחוץ.

elik101

New member
לקרן זה כבר היה יותר מדי

רגל פה רגל שם לפתע ההבהוב התחזק ואור חזק סינוור אותה ואז חושך.... צינה אחזה בה נראה כי היא הפסיקה להבהב אך היכן היא כעת? עיניה החלו להתרגל לחושך והיא ראתה מספר נקודות אור בגובה שהתבררו כחלונות על בתקרה גבוהה. גבוהה מאוד. היא עשתה צעד אחד וקול רקיעתה על הריצפה הדהדה בחדר... איפה אני שאלה בכל רם שהדהד בחדר... הרוח, קרה כקרח , פגעה בה במהירות וגרמה לה להתקפל אך בתוך הרוח היא שמעה..."את בארמון הקרח של נימנט..." מה? צעקה קרן, הרוח פגעה בה שוב והפעם הקול ששמעה היה קול חליל רפה שנשמע מרחוק... היא החלה ללכת אל עבר הקול

Nihau

New member
הקול הלך והתחזק

והשביל התפתל עוד ועוד במעלה ההר הקפוא ואז קרן לפתע הגיעה אל ראש ההר שעליו ישב אדם קיפוד מחזיק חליל קרח בידיו מכוסות הפרווה ומנגן אל הרוח. הוא פנה אליה בחיוך מלא שיניים קטנות לבנות וחדות "שמי הנסן, מי את?"

למעלה