עוד מתחיל :p

itachiforce

New member
עוד מתחיל :p

אהלן, אני רוצה להתחיל לגלוש, קראתי את המאמרים פה וכל מני תגובות עזרה למתחילים אבל יש לי כמה שאלות, בגלשן חייבים להיות חרבות, יש כזה דבר גלשן בלי חרבות, אפשר לקנות חרבות כמה זה עולה? ואני גר בהרצליה אז רציתי לדעת יש מצב שבמקום להגיע לים כל פעם עם מונית אני יגיע עם אוטבוס והגלשן יהיה שם כבר, כאילו יש מקום לאחסן אותם? תודה לעוזרים

cyb3rmaniak

New member
מה זאת אומרת גלשן בלי חרבות???

אתה בטח מתכוון לגלשן עם חרבות נשלפות... כאלה שאפשר לנתק מהגלשן כי הם פשוט מתברגות. במקרה כזה, סט חרבות בסיסי יעלה לך 300 ש"ח. אין כזה דבר גלשן בלי חרבות בכלל... בלי חרבות הגלשן לא יזוז מילימטר. הוא פשוט יצוף. אם אתה מתכוון לגלשן שנשברו לו החרבות אז הוא צריך לעבור תיקון מקצועי בחנות ואין לי ממש מושג כמה זה יעלה. תן קצת פרטים- איפה שמעת על משהו כזה?...

itachiforce

New member
לא שמעתי

אני פשוט מתכנן לקנות איזה גלשן יד שניה באינטרנט, ובחלק מהתמונות לא צילמו את החלק התחתון אז רציתי לדעת אם זה אפשרי שלא יהיה לו חרבות. אבל אם אתה אומר שאין כזה מצב אז סבבה, ובקשר ללשים את הגלשן על החוף משהו יודע?

cyb3rmaniak

New member
יכולים למכור לך גלשן עם חרבות

נשלפות שחסרה חרב או למכור בלי חרבות... אבל אז מסתדרים על מחיר טוב וכל מה שאתה צריך לעשות זה לקנות סט חרבות ולהבריג אותם. זה פשוט לאללה. לגבי מקום אחסון- אני לא חושב שיש דבר כזה... אתה יכול להסתדר עם איזה בעל חנות גלישה או משהו כזה, אבל זה כבר תלוי בך ובו. אין משהו מסודר, אבל הכל אפשרי.

itachiforce

New member
וואלה תודה יש עוד

שאלות. בגלל שאין לי מושג אם אני יתמיד אם גלישה, ואין לי כל כך הרבה כסף לבזבז על גלשן אני מוגבל תקציבית, אני רוצה לקנות את הגלשן הזה: מידות:186 *46 http://www.yad2.co.il/Pic/200607/11/3_0_1_6_20060711130743.jpg שאני ילך לקנות אותו ולהסתכל מה לחפש בדיוק (כאילו דברים לא טובים בגלשן), ואתם יכולים לראות משהו מהתמונה? הגובה שלי הוא בערך170 אולי קצת יותר והמשקל 64 תודה על העזרה עד עכשיו :)

cyb3rmaniak

New member
אי אפשר לראות כלום בתמונה...

אם זה גלשן זול, רק תבדוק שאין עליו פיצוצים על הקו של האמצע ("עמוד השדרה שלו"). ומן הסתם, עדיף גם שלא יהיו פיצוצים שלא תוקנו. חוץ מזה, לך זה. הגלשן הראשון יכול להיות גרוטאה- זה לגיטימי לגמרי, ואתה לא תבדיל בינו לבין גלשן טוב יותר. תזכור- אתה צריך גם ליש, אז אם הוא לא נמכר עם ליש, תצטרך להוסיף 140 ש"ח כדי לקנות אחד. אה, ואני לא ממש רואה עליו אסטרודק... או שיש עליו איזה שארית כזו של אסטרודק ישן. קיצר- זה תלוי, אבל לא הייתי משקיע בגלשן הזה יותר מ- 500 ש"ח.

itachiforce

New member
תודה אחי

יש ליש ויש אסטרודק, המחיר הוא 300 ואני לוקח את זה יאסף את הגלשן מחר =) אם אני לא יבדיל בין זה לגלשן טוב יותר חבל על הכסף בכל מקרה, הוא רק אמר לי שיש פיצוץ קל בחרטום ושתיקון כזה לא יעלה ושצריך להוסיף רק איזה מגן .הרבה, כמה עולה שיפוץ בחרטום/ מגן חרטום?

cyb3rmaniak

New member
אם זה לא רציני, יכול להיות 50 שקל.

יכול להיות טיפה יותר. אבל בקטנה... מגן לחרטום אני לא יודע כמה עולה, אבל זה סתם חתיכת פלסטיק מסכנה... לא יכול לעלות הרבה. לך על זה. 300 שקל זה מחיר פיצוץ!

למעלה