עוד משחק....

OFIRB9

New member
עוד משחק....

נו מה כזו אני יוצרת פעילויות מטומטמות! (עם זה לא בסדר רק תגידו ואני אפסיק) זה משחק דומה לקודם אבל קוראים לו משחק התילבושות, מי שינחש ראשון באיזה פרק סאקורה לבשה את התלבושות בתמונות שאני שמה יקבל
(נקודה כאילו דה) והנה הראשונה-> עם המשחקים האלה לא כאלה גרועים אני יכולה להביא עוד המון...למטה יש רשימת משחקים עם אתם חושבים שאחד מהם טוב תודיעו (ותדעו שהרוב מיועדים לפאנגרלז מטורפות)
דברים שלא ידעתם על...(כל מני דברים משוגעים שלא יודעים על הדמיות וזה יוצא מצחיק) משחק השמועות(לוקחים משהו לא מובן מהסדרה ומחפשים כל מני דברים שיכולים להסביר את זה וזה יוצא מוזר מאוד... כמו למשל איך זה שמיילין היא המיועדת של שאורן אבל גם הבת דודה שלו? [ועל תמצאו לי דברים הגיונייים!]) משחק הציטוטים(לוקחים תמונות מהסדרה בפוזות שונות ומנסים ליצור ציטוט למה שהם אומרים כמה שיותר מצחיק) זה או זה(סתם שירשור שאלות של זה או זה כמו למשל קרו או סופי או קלף השנואו או קלף הפריז) הכי הכי (כמו זה או זה שירשור שאלות של הכי הכי כמו הכי הכי בישי הכי הכי קלף מגניב או הכי הכי הייתם רוצים לראות עם הראש בתוך פח זבל...) אלה כל המשחקים! (בטח מוכרים לחלק מכם) תגידו עם הם טובים לכם

SailoR VenuS

New member
כל הכבוד אבל אני לא מזהה../images/Emo12.gif

זה מפרק ששודר כבר נכון? כי יש כאלו שלא ראו ביפנית ^______^

SailoR VenuS

New member
אה אני יודעת מתי היא לבשה את זה!!!

מתי ש... נו!! אוף זה ברח לי ;_; אמממ שהרוח מעיפה אותה והיא מחזיקה בעץ עפה כולה ואז שאורן מתקדם כזה בקושי... אוף

Houndour

New member
אההה נכון! ../images/Emo79.gif

צודקת! זה מתחילת פרק 15 כששאורן תפס את סטורם ^^

OFIRB9

New member
על זה נדבר אחורי זה

לרמי, יש לי בעיה עם התילבושות, משום מה לא עולות תמונות...

למעלה