מה ז ה?
S stam המקורית New member 28/7/05 #362 Hypertext Preprocessor או משהו כזה. ........ לא שאני מבינה מה זה אומר אבל בסדר...
ג גרמליןX New member 28/7/05 #365 אני אשמע מעפן, אבל.. למה הוא לא נותן לי לעבור לשלב השני, אם אני כותב לו ברוכים הבאים בתיבה?
ז זיו המגניב 2 New member 29/7/05 #367 אתה זה שעברת את שמונה עשרה במשחק ההוא נכון?? איך אני מחכה שתגיע ל 37 ותעבור לנו
ג גרמליןX New member 29/7/05 #370 אני כרגע לא במצב של מחשבה יש לי חיידק רדיואקטיבי במוח או משהו... (שכולל 4 ימי ג') קשה לי לחשוב ורשמתי לו באנגלית והוא לא נתן crufho vctho? bruchim habaim? איזה מהם?
אני כרגע לא במצב של מחשבה יש לי חיידק רדיואקטיבי במוח או משהו... (שכולל 4 ימי ג') קשה לי לחשוב ורשמתי לו באנגלית והוא לא נתן crufho vctho? bruchim habaim? איזה מהם?
ז זיו המגניב 2 New member 29/7/05 #368 נראה לי שעברתי אני ל בטוח נכון רשום מקור php ובכל שלב היה רשום במקורass.php אז רשמתי את זה בכתובת וזה הגיע למסך לבן לא יודע
נראה לי שעברתי אני ל בטוח נכון רשום מקור php ובכל שלב היה רשום במקורass.php אז רשמתי את זה בכתובת וזה הגיע למסך לבן לא יודע
ז זיו המגניב 2 New member 29/7/05 #369 בעצם לא לא נראה לי...אבל! כי היה רשום את השמות של מי שסיים ולא אמרו לי לרשום את השם אבל במקור שם יש שם של משהו וחיפשתי בגוגל וזה מצא לי מין מסמך כזה אולי זה רמז תכנסו גם אתם
בעצם לא לא נראה לי...אבל! כי היה רשום את השמות של מי שסיים ולא אמרו לי לרשום את השם אבל במקור שם יש שם של משהו וחיפשתי בגוגל וזה מצא לי מין מסמך כזה אולי זה רמז תכנסו גם אתם
ג גרמליןX New member 29/7/05 #371 איזה משפט במקור מצא לך מסמך? (כן, הגעתי ל-37) חיפשתי שם כמה ולא נמצא..
ז זיו המגניב 2 New member 30/7/05 #376 עשיתי את הכתובת + pass.php וזה הגיע למסך לבן כולו במקור יש שם משפט משהו 4.0 חיפשתי בגוגל ומצאתי כזה מסמך ואין לי מוסג מה לעשות
עשיתי את הכתובת + pass.php וזה הגיע למסך לבן כולו במקור יש שם משפט משהו 4.0 חיפשתי בגוגל ומצאתי כזה מסמך ואין לי מוסג מה לעשות
S sapir inbar New member 30/7/05 #372 יש לי בעיה... מה זה שלב 2? לא הבנתי...זה מובן רק כשזה מסומן??? תודה!