עוד משחק חדש בריחה בריחה חדש
פ פלג קטנה New member 18/1/06 #4 אילנה אנא אל תכתבי את הפתרונות בנוש ההודעה ועוד בקשה קטנה אם אפשר, אנא צייני שאת מתכוונת לכתוב פתרון בסימן ספוילר (כדי שלא אציץ, או שכן )
אילנה אנא אל תכתבי את הפתרונות בנוש ההודעה ועוד בקשה קטנה אם אפשר, אנא צייני שאת מתכוונת לכתוב פתרון בסימן ספוילר (כדי שלא אציץ, או שכן )
א אימאית New member 18/1/06 #7 אז נשארו לי כרגע 2 דברים לפתור... 1. הקטע עם הצבעים.... המממממ ... לא ברור לי איפה התשובה, ואני מאוד מקווה שהיא לא ביפנית ניסיתי את הקומבינציות של הסיפרייה, אבל זה לא זה 2. מה זאת העצם הזאת איך אני אמורה (אם בכלל) להגיע אליה
אז נשארו לי כרגע 2 דברים לפתור... 1. הקטע עם הצבעים.... המממממ ... לא ברור לי איפה התשובה, ואני מאוד מקווה שהיא לא ביפנית ניסיתי את הקומבינציות של הסיפרייה, אבל זה לא זה 2. מה זאת העצם הזאת איך אני אמורה (אם בכלל) להגיע אליה
א אימאית New member 18/1/06 #8 מה, אפ'חד לא פה ../images/Emo35.gif לא מנסה../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif
M mitzy 22 New member 18/1/06 #11 ../images/Emo6.gif אני כאן אבל.. האנשים עם החלוקים הלבנים דופקים כבר בדלת. אני מ ש ת ג ע ת מהיפנית הזו..
../images/Emo6.gif אני כאן אבל.. האנשים עם החלוקים הלבנים דופקים כבר בדלת. אני מ ש ת ג ע ת מהיפנית הזו..
פ פלג קטנה New member 18/1/06 #12 האם בענין הצבעים את מתכוונת למדי החום? אם כן, אז את זה פתרתי.. אבל עכשו אני תקועה
א אימאית New member 18/1/06 #14 הא ../images/Emo35.gif לא לא.... אני מדברת על הקופסא עם הכפתורים בצבעים שצריך לדעת את הסדר ללחוץ עליהם .....
הא ../images/Emo35.gif לא לא.... אני מדברת על הקופסא עם הכפתורים בצבעים שצריך לדעת את הסדר ללחוץ עליהם .....
א אימאית New member 18/1/06 #16 אהה.... הוא נמצא בתיבה שבתוך המגירה... אבל בשביל לפתוח אותה, את צריכה קודם לפצח את השם והסיסמא למחשב ולשחק שם משחק קטן רמז נוסף : כדי להתבונן על חפצים, את מסמנת את החפץ ואז לוחצת על ה"?" תנסי לבדוק את ה..... -תגללי למטה אם את רוצה את הרמז- ספל....
אהה.... הוא נמצא בתיבה שבתוך המגירה... אבל בשביל לפתוח אותה, את צריכה קודם לפצח את השם והסיסמא למחשב ולשחק שם משחק קטן רמז נוסף : כדי להתבונן על חפצים, את מסמנת את החפץ ואז לוחצת על ה"?" תנסי לבדוק את ה..... -תגללי למטה אם את רוצה את הרמז- ספל....
א אימאית New member 19/1/06 #19 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תעזבי ת'עצם... ../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif לכי על הכרית (והאופציה הראשונה...) וגם... תנסי את האור... ותסתובבי... המממממ
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תעזבי ת'עצם... ../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif לכי על הכרית (והאופציה הראשונה...) וגם... תנסי את האור... ותסתובבי... המממממ
פ פלג קטנה New member 19/1/06 #20 אם את מתכוונת לדבר הזה שכתבת שם למטה למטה מינמיקודם אז מזמן הייתי שם. אני עכשו בתהיה של הצבעים רגעעעעעעעעעעעעעעע.
אם את מתכוונת לדבר הזה שכתבת שם למטה למטה מינמיקודם אז מזמן הייתי שם. אני עכשו בתהיה של הצבעים רגעעעעעעעעעעעעעעע.