עוד משחקים בסגנון SKYRIM?

golan2072

New member
עוד משחקים בסגנון SKYRIM?

אני נהנה מאוד מ-SKYRIM וכבר שיחקתי בו כמעט 200 שעות במצטבר. אשמח לשמוע על עוד משחקים בסגנון זה - משחקים מאוד מושקעים בעולם פתוח עם מספר עצום של משימות-צד ותוכן רב מאוד, שגם כאשר משחקים בהם 00 שעות מגלים עוד דברים מגניבים, חדשים ומסעירים בעולם שלהם. מה שאני מכיר הם קודמיו של SKYRIM, בייחוד MORROWIND. אבל האם יש עוד משחקים כאלו, אולי של חברות אחרות, ולא בהכרח פנטזיה (אפשר גם מודרני או מד"ב).

יש את fallout 3 ו-fallout: new vegas

fallout 3 הוא של Bethesda, אלו שעשו את skyrim.
זה משחק ארוך, לא זוכר לומר בשעות. יש גם גם מלא משימות צדדיות (והרחבות) אז אין בעיה להתבחבש בו.
ב-new vegas לא שיחקתי אבל למיטב הבנתי זה אותו השטאנץ.
&nbsp

ועוד שתי תוספות

לפולאאוט 3 יש כמה סופים, אז אם אתה בקטע תמיד יש לך תמריץ לעשות אותו שוב.
על שני המשחקים יש מבצעים בסטים (עכשיו ספציפית אין).

golan2072

New member
שיחקתי בשניהם, משחקים מעולים

Ihavenonick

New member
יש את The Witcher הראשון והשני

והמשחק השלישי בדרך...
&nbsp
בנוסף גם Kingdoms of Amalur היה מעולה

לא צלחתי את Kingdoms of Amalur

העלילה הייתה משעממת והמשימות חזרו על עצמן, הרגשתי שאין גיוון, כל הזמן לעשות את אותו הדבר.
אני חושב שהפסקתי בשליש משחק.
מה שכן, מנגנון הקרבות היה על הכיפאק.

Wolfinix

New member
מתוך התנסות חייה כמו שאומרים תנסה את RISEN

אומנם קונספט עולם קצת שונה מ SKYRIM (העולם כמעט ולא מתחדש לפי מה ששמתי לב) אבל העלילה בינתיים טובה (אני באקט 2) הקווסטים בנויים טוב כרונולוגית ויש המון מה לחקור ולגלות מה גם שמכניקת הקסמים מרעננת
(מגילות,רונות וגבישים)

Wolfinix

New member
מתוך התנסות חייה כמו שאומרים תנסה את RISEN

אומנם קונספט עולם קצת שונה מ SKYRIM (העולם כמעט ולא מתחדש לפי מה ששמתי לב) אבל העלילה בינתיים טובה (אני באקט 2) הקווסטים בנויים טוב כרונולוגית ויש המון מה לחקור ולגלות מה גם שמכניקת הקסמים מרעננת
(מגילות,רונות וגבישים)

sky121

New member
אם אתה לא מגביל את עצמך למחשב בלבד..

יש על ה-PS3 את: Dragon’s Dogma ואת Red Dead Redemption.
&nbsp
הייתי אומר גם FarCry 3, אך הוא שייך ליוביסופט. ואתה בטח יודע מה הם חושבים על שחקני ה-PC. (=מעל 90% פיראטים).

golan2072

New member
יש DRM מעיק בFar Cry 3? כי קניתי אותו בסטים

ואין לעי קונסולה.

sky121

New member
DRM כפול

אם רכשת משחק של יוביסופט דרך סטים, אתה צריך להתקין את Uplay, ולהפעיל את המשחק דרכו.
&nbsp
כל פעם שאתה תרצה להפעיל את המשחק: אתה צריך להיכנס לסטים, להפעיל את המשחק, יופיע חלונית של Uplay, להכניס את הסיסמה, ואז להפעיל את המשחק, בשביל שהוא יעלה.
&nbsp
אם תנסה להפעיל את המשחק רק דרך Uplay, הוא לא יזהה את המשחק. רק אם תפעיל אותו קודם כל דרך סטים.

QuantumPotato

New member
יש JUST CAUSE 2

עולם פתוח עצום בגודלו, והוא די כיפי ומגוחך.
פארקריי3 אמרו - והוא מצויין לדעתי אם כי העולם שלו די קטן - סה"כ אי לא גדול.
דאוס אקס אם עוד לא שיחקת.
2 המשחקים של PROTOYTPE או BORDERLADS.
.
&nbsp

QuantumPotato

New member
משחק קצת ישן, בעיקרון GTA עם כוחות-על.

העולם הוא עיר לא קטנה והכוחות של הדמות הראשית הם בעיקר שינויי צורה למיניהם. הסיפור ברמה בינונית מינוס. כנראה שתתאכזב אם אתה מחפש "כמו SKYRIM", אבל הוא עדיין די סביר.

golan2072

New member
בואו ונראה...

1) עולם פתוח, גדול, עם הרבה דברים ומקומות מגניבים לגלות, שרובם המכריע לא קשור לעלילה המרכזית, ואף לא בהכרח לעלילות המשנה.
&nbsp
2) המון עלילות משנה שאפשר להיתקל בהן סתם ככה כשחוקרים את העולם.
&nbsp
3) מגוון גדול של דברים לעשות בעולם, בייחוד כשאפשר להתעלם מהעלילה המרכזית אם רוצים ולחקור חופשי.
&nbsp
4) התוצאה: אפשרות לשחק את המשחק שוב ושוב ובכל פעם לחוות משהו חדש, מסעיר ומעניין.

למעלה