עוד משהו? נרגעתם? על הכל יש קבלות.
מ מלאך האהבה New member 19/5/01 #2 קבלות אה... נסי פחות תלונות קצת יותר להיות חביבה ואין דבר כזה קבלות יש דבר כזה שהם ינסו ויראו מה בשטח בהצלחה לך עם אלפי הבננים מעל גיל 30
קבלות אה... נסי פחות תלונות קצת יותר להיות חביבה ואין דבר כזה קבלות יש דבר כזה שהם ינסו ויראו מה בשטח בהצלחה לך עם אלפי הבננים מעל גיל 30
פ פלג^ר New member 19/5/01 #3 אל תהיי אנטיפתית אגב מהקבלות.. הינך יכולה לעשות קבלות שבת וטיירות תרגישי טוב
מ מלאך האהבה New member 19/5/01 #5 מהממת חביבה בקשר לתגובה אני תמיד מגיב גם אם את מתנהגת מגעיל גם אם את מבוגרת ממני קצת נימוס... ותסתכלי על ההודעה הלפני אחרונה שלי מה שהמלצתי לך שם ולא שמת לב אבל הגבתי לכל הודעה שלך ככה שאת ממש בעננים ולא שמה לב
מהממת חביבה בקשר לתגובה אני תמיד מגיב גם אם את מתנהגת מגעיל גם אם את מבוגרת ממני קצת נימוס... ותסתכלי על ההודעה הלפני אחרונה שלי מה שהמלצתי לך שם ולא שמת לב אבל הגבתי לכל הודעה שלך ככה שאת ממש בעננים ולא שמה לב
מ מלאך האהבה New member 19/5/01 #7 כן הגבתי אמרתי אני בן 23 ואת 39 לא אותו גל מעבר לזה נתתי לך המלצות מה לכתוב תקראי אותן ומעבר לזה בלי קשר לגיל התייחסתי אלייך מתוך נימוס
כן הגבתי אמרתי אני בן 23 ואת 39 לא אותו גל מעבר לזה נתתי לך המלצות מה לכתוב תקראי אותן ומעבר לזה בלי קשר לגיל התייחסתי אלייך מתוך נימוס