עוד משהו

טיפ-טיפ

New member
עוד משהו

אני רוצה לשפר כל מיני תכונות שלי. כשהייתי בת 9 עברתי תאונה עם ההורי שלי במכונית, ולפעמים אני יודעת מתי מכונית פונה לכיוון שלי ולפעמים לא, אני רוצה לשפר את זה. פעם אחת, טיילתי עם המשפחה שלי ועם חברים , היינו באילת וירדנו לאיזה קניון מה זה מסוכן, והסתכלתי לעננים והם היו בהירים נורא, חשבתי, ואמרתי להורים שלי שאני חוזרת למכונית, יש לי הרגשה לא טובה, אז חזרתי והתחיל לרדת גשם חזק, וכולם חזרו, רצים ורטובים למכוניות והתחלנו לנסוע כדי לא להתקע בגשם, בגלל שחול התערבב עם מים, והקניון התמלא כולו מים. זה אומר משהו? איך אני עושה מדיטציה? לא מצליח לי אני לא מצליחה להגיע לשלווה, מה אני יכולה לעשות? תוכלו לתת לי הצעות כדי שאוכל להרגע מתי שאני לחוצה למבחנים, איך אני יכולה לשפר את התכונות שלי? תכונות ישנות ואם אצליח גם חדשות? מקווה שתענו לי. ומקווה שהבנתם משהו. טיפי.

michalmandel@

New member
את גדולה

טיפי את גדולה! אמרו לך פעם שאת מדהימה? יש בך רגישות אדירה ויכולת ראיה ושמיעה מעל הממוצע. וגם חוש הומור מכוון שהצלחת להעלות חיוך על שפתי.תגידי בשביל מה את רוצה לשפר את היכולות שלך? בואי תסתפקי במה שיש בך כרגע ותנסי לחפש את ההתמקדות בשלוות הנפש שלך שזה השקט השלום והשלווה הפנימיים. ביום שתמצאי את כל אלא זה היום שכל חושייך הפנימיים יוכלו לעבוד במאה אחוז. איך עושים את זה? ישנם אין סוף סדנאות. ללמודי מדיטציה. עלייך לחפש את המורה המתאים לך ביותר. עלייך להזהר בבחירתך מכוון שכל זמן שלא למדת להבחין בין טוב ורע יש לך בעיה במי לבחור על מנת שיהיה המורה שלך. העולם שלנו מורכב מחמישים אחוזים של חיוב וחמישים אחוזים של שליליה ושני הצדדים ידברו את אותה אמת. אם עברת את גיל 16 השנים אז אין לי בעיה לנסות להמשיך לכוון אותך אם לא הגעת לגיל המתאים אל תתקרבי לנאמר למעלה כי נפשך עדיין לא מוכנה לקלוט את המסרים.כמו שאמרתי בדברי ההסבר על הפורום בידי רשימות של מומחים בתחום ואוכל לנסות להתאים לכל אחד את המומחה שלו באופן אישי ולא מעל דפי הפורום. לפרטים נוספים אפשר להשאיר בדואר האלקטרוני שלי.

למעלה