ל-KUSHKASH -תרגום של בַּחְלַם בִּיכּ
بحلم بيك - בַּחְלַם בִּיכּ – עבד אלחלים חאפט' אני חולם עליך بحلم بيك انا بحلم بيك وباشواقى مستنيك בַּחְלַם בִּיכּ אַנַא בַּחְלַם בִּיכּ וּבְּאַשְוַאקִי מִסְתַנִיכּ אני חולם עליך, חולם עליך ובגעגועים אני מחכה לך وان ما سألتش فىَّ يبفى كفايه علىَّ וְאִן מַא סְאַלְתִש פִ'יַּא יִבְּקַא כְּפַ'איַה עַלַיַּא ואם לא תשאל עלי גם יספיק לי عِشْت ليالى هنيه احلم بيك انا بحلم بيك עִשְתִ לַיַאלִי הַנִיַּה אַחְלַם בִּיכּ אַנַא בַחְלַם בִּיכּ אני חייתי לילות שמחים חולם עליך, אני חולם עליך بحلم بيك يا حبيبى انا يا اللى مليت ايامى هنا בַּחְלַם בִּיכּ יַא חַבִּיבִּי אַנַא יַאלִּי מַלֵית אַיַאמִי הַנַא אני חולם עליך, אהובי אתה שמלאת את ימיי שמחה بحلم بيك عارف من امتى من اول ما عْرِفت احب בַּחְלַם בִּיכּ עַארִף' מִן אֵמְתַא? מִן אַוִּל מַא עְרִפְ'תִ אַחִבּ אתה יודע ממתי אני חולם עליך ? מאז שלמדתי לאהוב بحلم بيك وبحبك انت اول حب وآخر حب בַּחְלַם בִּיכּ וּבַּחִבַּכּ אִנְתַ אַוִּל חֻבִּ וּאַאחִ'ר חֻבּ אני חולם עליך ואוהב אותך אתה האהבה הראשונה והאחרונה وانت حياتى وابتساماتى وانت النور للعين والقلب וִ(א)נְתַ חַיַאתִי וּבְּתִסַאמַאתִי וִ(א)נְתֶ (אל)נּוּר לִלְעֵין וּ(א)לְקַלְבִ אתה חיי וחיוכיי ואתה האור לעיניים וללב وان ما سألتش فى يبقى كفايه علىَّ וּאִן מַא סְאַלְתִש פִ'יַּא יִבְּקַא כְּפַ'איַה עַלַיַּא ואם לא תשאל עלי גם יספיק לי عشت ليالى هنيه احلم بيك انا بحلم بيك עִשְתִ לַיַאלִי הַנִיַּה אַחְלַם בִּיכּ אַנַא בַּחְלַם בִּיכּ אני חייתי לילות שמחים חולם עליך, אני חולם עליך بحلم بالجنه اللى فى خيالى قبل الحب ما كانش..يْصُورْها. בַּחְלַם בִּ(א)לְגַנַּה אִלִּי פִ'י חַ'יַאלִי קַבְּלִ (א)לְחֻבִּ מַא כַּאנְשְ יְצוּרְהַא. אני חולם על גן-העדן שבדמיוני שלפני האהבה אי אפשר לתארה بحلم بيك وبيتهيألى ..انك جنبى ليالىالغربة בַּחְלַם בִּיכּ וּבִּיתְהַיַאְלִי אִנַּכּ גַנְבִּי לַיּאלִי (א)לְעֻ'רְבַּה אני חולם עליך ונראה לי שאתה לצידי בלילות הבדידות وافضل احبك واحكيلك يا حبيب قلبى וַ(א)פְ'טַ'ל אַחִבַּכּ וַ(א)חְכִּילַכּ יַא חַבִּיבּ קַלְבִּי אני אמשיך לאהוב אותך ולספר לך, אהוב לבי وباجمل اسم اناديلك يا حبيب قلبى וּבְּאַגְמַל אִסְםִ אַנַאדִילּכּ יַא חַבִּיבּ קַלְבִּי ובשם הכי יפה ,אני אקרא לך אהוב לבי وان ما سألتش فى يبقى كفايه علىَّ וּאִן מַא סְאַלְתִש פִ'יַּא יִבְּקַא כְּפַ'איַה עַלַיַּא ואם לא תשאל עלי גם יספיק לי عشت ليالى