עוד משהו שמטריד אותי עוד משהו שמטריד אותי אם דבש מגיע מדבורים וחלב מפרות מאיפה מגיעה משחת השיניים?
ש שאגי New member 19/6/01 #1 עוד משהו שמטריד אותי עוד משהו שמטריד אותי אם דבש מגיע מדבורים וחלב מפרות מאיפה מגיעה משחת השיניים?
ו ו(-_-)ו New member 19/6/01 #4 על איזה תואר אתה מתמודד? לא קשה לנחש! לך לישון, תתעורר בבוקר, תראה על מה בזבזת את זמנך. אולי תמצא את עצמך צבוע במשחת שיניים כמו בצופים אז תרגע.
על איזה תואר אתה מתמודד? לא קשה לנחש! לך לישון, תתעורר בבוקר, תראה על מה בזבזת את זמנך. אולי תמצא את עצמך צבוע במשחת שיניים כמו בצופים אז תרגע.
ח חן. New member 19/6/01 #7 ואני שמעתי שפעם, לפני משחת השיניים, היו משתמשים בתבלין הציפורן לנקיון השיניים....
א אילה. New member 19/6/01 #5 שאגי, תשמע, אתה מעלה סוגייה רצינית ביותר, שהדירה שינה מעיניי כל הלילה. הלכתי, חיפשתי במקורות, דיברתי עם חכמים במעלה הרים, פניתי לזקני השבט, לבעלות אוב ולשוטי הכפר ועקרביהם... ויש בידי תשובה! משחת השיניים מגיעה מ... השפופרת! אילה הלו? מישהו שומע?
שאגי, תשמע, אתה מעלה סוגייה רצינית ביותר, שהדירה שינה מעיניי כל הלילה. הלכתי, חיפשתי במקורות, דיברתי עם חכמים במעלה הרים, פניתי לזקני השבט, לבעלות אוב ולשוטי הכפר ועקרביהם... ויש בידי תשובה! משחת השיניים מגיעה מ... השפופרת! אילה הלו? מישהו שומע?
P PoshKale New member 19/6/01 #6 כמדומני משחת השניים זו סגסוגת מיוחדת המכילה חרא של פרה וחרא של תרנגול. השאלה מהיכן הצבע הלבן...