עוד משהו שכתבתי..

עוד משהו שכתבתי..

פתחתי הודעה חדשה כי פשוט השרשור ההוא התחיל להתארך ואולי עוד ימשיך, אז בכל מקרה.. זה עוד משהו שכתבתי, וזה מכיל יותר רגשות כי זה קורה בהרבה פחות זמן, ואולי הסוף יעורר מחלוקות רבות אבל מקווה שתהנו.
היום האחרון ביחד
רק הבוקר התעוררתי לצידה. התעוררתי, אך לא פקחתי את עיניי. כדי לא להתאכזב, כדי לא לגלות שהיא רק אשליה. אבל הרגשתי את חום גופה המוכר לצידי, וקיוויתי נואשות שזו אמת, שהיא פה לידי. לא הייתה בי כל תחושה. ככה זה תמיד, לילות איתה. יש קסם באוויר וכל העולם נעלם, ורק אנחנו נשארות. אבל יחד עם זאת, שומעים כל רעש קטן, שומעים הכל כשאנחנו ביחד. כל רשרוש ענף, כל טל שנופל מפרח, כל איוושת רוח קלילה, כל פלג מים נשפך אי שם הרחק.. אני מרגישה אותה מתעוררת, יודעת שגם עיניה עצומות, כדי לא לגלות שהיה זה רק חלום. סוף סוף אני אוזרת אומץ לפקוח את עיניי, אור חודר אליהן. מתי הגיע הבוקר? היא גם פוקחת את עיניה, אנחנו מתקרבות זו לזו. השמיכה והסדינים מתחככים בעורנו בעוד אנו עושות את הדרך, שנראית כה ארוכה, זו אל זו. אני מביטה בעיניה, היא עושה את אותו הדבר, ולפתע הכל נעלם. נשאר רק מבטנו, נשארנו לבד, אך עדיין ביחד. אנחנו מסתכלות זו על זו במשך דקה ארוכה, מפחדות לשבור את קשר העין. את האהבה. את המציאות הנפלאה הזו. ואז, לבסוף, המבט ניתק. אני נעה קרוב יותר אליה, והיא זזה לפנות לי מקום. אני מחייכת אליה קלות. לא חיוך סתמי, אלא חיוך מלא אהבה. חיוך של אושר, אושר מושלם וטהור, שכמוהו לא הרגשתי זה זמן כה רב. והיא מחזירה אליי מבט שאותו כה קשה להסביר. מבט שמבודד אותי ואותה מכל דבר אחר, מבט מחשמל, מבט אוהב. היא מתקרבת אליי, ואנחנו במרחק של סנטימטרים זו מזו, עדיין כמעט לא מאמינות שזה קורה, שנחנו כאן, ביחד. אני מתקרבת מעט יותר, מניחה את שפתי על שפתיה, וברגע שאני עושה זאת, כל חלק בגופי מתעורר ובאותו רגע ידעתי שכל מה שאני רוצה זה היא. כל מי שאני, היא נתנה לי. והייתי כה אסירת תודה על כך. שפתיה מגיבות והיא מחזירה לי נשיקה. אני כמעט נמסה, חוסר התחושה ממלא את גופי בעקצוצים שגורמים לי להרגיש הכי נפלאה בעולם, וזה קורה רק איתה. השפתיים נפרדות, אך אנו מפחדות להתרחק, מהפחד שאם נעשה זאת, נחזור למציאות. מהפחד שלא עוזב שזו רק אשליה מאושרת. בסופו של דבר, אנחנו מתרחקות מעט. אני מניחה את ראשי על ביטנה מכוסת השמיכה. היא מלטפת את שערי, ואני עוצמת את עיניי. כה מאושרת עד שאני פוחדת להתפקע. כה מאושרת, ושלווה. שכחתי כמה טוב זה מרגיש, אנחנו ביחד. אנחנו משוחחות מעט, שיחה של בוקר רענן ומלא אושר. מדי פעם, אני מרימה את ראשי ומסתכלת עליה. כדי לוודא, כדי לוודא שהיא באמת שם. אני רואה את שיערה השטני, את כתפיה הצחות, את עיניה שרואות רק אותי. את אפה החמוד שמתקמט כשהיא צוחקת, את שפתיה שהנגיעה בהן גורמת לעולם להיעלם. הבוקר דוחק בנו לקום, אך אנחנו לא מסוגלות לזוז, ואולי גם לא רוצות. לא רוצות לגלות שיש עוד אנשים בעולם, מלבדנו. אנחנו עוברות את היום, שעה מאושרת אחת אחרי השנייה. עד שלקחו לי אותה. לא האמנתי שלקחו לי אותה. התלבשנו, התנשקנו את נשיקתנו האחרונה ששוב גרמה לליבי לדפוק מהר ולרגליי להינמס. אך לא ידענו, שזו תהיה הפעם האחרונה. הנשיקה האחרונה, החיבוק האחרון, הרגע האחרון ביחד. הייתי חושבת על מילים אחרות להגיד, הייתי אומרת לה הכל. מתוודה על כל מה שהיא נתנה לי, מספרת על כל האושר שחווינו, עד כמה אהבתי אותה ועד כמה היא לעולם תחסר לי. אבל זה קרה, זה קרה לפני שהספקתי להגיד. לפני שאמרתי לה הכל. עכשיו היא לעולם לא תשמע. היא הסתכלה עליי, בחיוך ובעיניים צוחקות. ואז לפתע נשמע רעש חזק של זכוכית נשברת, והבעת פניה התחלפה. השמחה הפכה לחוסר הבנה ולריחוק. היא הסתכלה עליי כאילו אני עומדת קילומטרים ארוכים ממנה, ואני לא הבנתי. לא את הבעת פניה, לא את מה שקרה, ולא את מילותיה האחרונות. לפתע טיפות דם ניתזו על חולצתי הלבנה, ובלבה נוצר חור. חור שרק חתיכת מתכת מסוגלת ליצור. חתיכת מתכת שהרסה הכל, לפתע. הכל קרה לפתע, הכל היה כה מהיר. היא נפלה, ועיניה נעצמו. רכנתי אליה במהירות, מנסה להעיר אותה, להחזיר אותה אליי. להחזיר את המבט האוהב, את הנשיקות הנפלאות, להחזיר אותה. אבל היא לא חזרה, והיא לא קמה עוד. לא ראיתי שוב את עיניה שאומרות שהכל יהיה בסדר. אחזתי בגופה שהחל להתקרר במהירות כה רבה, הרגשתי את הדמעות מאחורי עיניי, חונקות את כולי. הרגשתי את הדם נספג בחולצתי, הלבנה, הנקייה. אבל לא שמתי לב. דבר לא שינה לי. כל מה שעשיתי היה להתבונן בה בעיניים לא מאמינות, מלאות בדמעות. ראיתי את הבעת פניה השלווה, אילו מעולם לא הייתה פה. כאילו לא תחזור. ידיי אחזו את גופה, מנסות להקים אותה לחיים, מזיזות אותה מעלה, אליי. אך היא שקעה למטה, כמו היה כוח בלתי נראה שדוחף אותה רחוק ממני. לא היה בי עוד כוח, הרגשתי שאני מתמוטטת. מחזיקה אותה, שיערה החלק נשפך בין ידיי. מרגישה את מגעו הרך של עורה, שכעת כבר היה קר כקרח. לא משנה מה עשיתי, כלום לא קרה. היא לא קמה שוב. ואני לא אהבתי עוד לעולם.

קידבו

New member
how is this natural?

her death was a human death by human hands. noooooooooooooooooooooooooo חחח בערך ציטוט, מהזיכרון.

charmer

New member
מיה, מוכשרת שכמותך!

כל השבועיים האחרונים שלא היה לי אינטרנט, את יודעת כמה התגעגעתי למגילות שלך? ועכשיו התעלית אפילו על זה. באמת.. פשוט מצוין. גאוני. לא יודעת מה עוד להגיד.

charmer

New member
נו, איך לא?

אותי לא בעיה לכבוש, עם נושא שכזה. יום אחד.. יום אחד אני גם אאזור אומץ ואכתוב איזה משהו לכאן.

buffySpirit

New member
מצויין

שיפור ענק מהקודם. ועכשיו להערות: אני חושב שאת עדיין משתמשת פה ושם ביותר מידי נקודות. ומתחילה הרבה פיסקאות חדשות כשלא צריך. למרות שאלה דברים טכניים - הפיק יכול להיראות אפילו יותר טוב אם שמים לב אליהם. למרות שמאד אהבתי את הפיק - הרגשתי שבסופו, כשהכדור עשה את דרכו ל..., היה שינוי בפיק. כאילו ברחת קצת מהדרמה. וזה מאד מובן, בהתחשב בסיטואציה כזו כואבת. במשך כל הפיק, עד ש..., העברת את התחושה, את "ווילו", בצורה מצויינת. אבל כשהדבר הנורא קרה (טארה עוברת לברוקלין, כמובן) - עברת שוב ל"סיפור מאורעות" (ביחס להתחלת הפיק ואמצעו). אפשר היה לכתוב פיק שלם רק על אותו הקטע, ואת מסוגלת לזה. שיפור ענק מהקודם. אהבתי.

charmer

New member
היעזו אנשים להעיר למיה?../images/Emo12.gif

טוב.. אז סבבה לך שאתה מנסה לשפר את כשרון הכתיבה הנעלה של מיה המושלמת שלנו. אבל לפחות שבהערות שלך יהיה הגיון כלשהו. נקודות, התחלת פסקאות וכאלה זה משהו שדווקא מאוד מאוד מתאים כשכותבים בלוג "אוטוביוגרפי", מנקודת מבט של מישהו. אולי אתה מבין בצורה כלשהי בכתיבה, וחלילה שאנחנו, האנשים חסרי הנסיון שכמותנו, נעז להגיד משהו, אבל זהו בדיוק העניין. בשביל שדמות תדבר בצורה אמיתית והגיונית היא צריכה לדבר כמו אדם נורמלי ולא כמו כותב מנוסה. וככה בן אדם מדבר. עוצר משפט, חסר הגיון תחבירי לפעמים ועוד. זה ההבדל בין כתיבת ספר לכתיבת תסריט, או חלק ממנו. דבר שמאוד קשה ללמוד כשמתחילים לכתוב ומיה עלתה על זה בדרך מצויינת. ובעניין הרגע הנורא (טרה לא עברה לברוקלין, היא הייתה באירופה בכלל, או הלכה לאיבוד בחנות לבנים בניו-יורק. שתי הגרסאות הרווחות כאן בפורום..) - לגמרי מתאים וחכם מצד מיה לדלג "בנוחות" על הקטע הזה. כי זה מה שווילו הייתה עושה במוח שלה אם היא הייתה מנסה לעבור במחשבותיה על היום ההוא. אני בטוחה שזה רגע שחלקים ממנו נמחקו מהזיכרון שלה ואת השאר היא מדחיקה. אז מיה יודעת בדיוק מה היא עושה, ויתמזל מזלו של כל מפיק, יוצר, הוצאת ספרים או עורך עיתון כלשהו לקבל אותה לידיו. אני מצטערת אם הגזמתי קצת, אבל אף אחד לא מתעלל במיה שלא בצדק ויוצא מזה בשלום. אוהבים אותך מיה!

talrv

New member
לא נראה לי שהוא התכוון להתעלל..

בסך הכל רצה לתת קצת ביקורת בונה לדעתו. זכותה של מיה וזכותך לא להסכים, אבל אין צורך להתקיף אותו. טל.

buffySpirit

New member
אני לא אוהב הודעות ילדותיות

אבל אני אגיב בכל זאת נקודות ופיסקאות הם דבר חשוב בפיקים. מה שאתה אומר, שדמות צריכה לדבר רגיל - זה נעשה בציטוטים, בתוך מרכאות. בגלל זה רוב הפיקים נכתבים בזמן עבר. פיק יכול להיכתב בצורת תסריט, אך רוב האנשים לא יודעים איך לכתוב תסריט, או חוקים בתסריטים, ולכן כותבים בצורת סיפור. גם אני חושב שהיא עלתה על זה בצורה מצויינת, אבל תמיד יש מקום לשיפורים. לרוב, אנשים מעלים פיק לרשת בכדי לקבל פידבק (וביקורת בונה נכללת בזה) ולהשתפר. אם באיזושהי צורה בהודעתי, מיה נפגעה - אני מצטער. אבל עדיין, אני חושב שהיא זאת שאמורה להחליט, ולא את. בפיקים, עדיף לא להתחמק מהדרמה, במיוחד בעיקר הפיק, ומה שהפיק חותר אליו. זה קצת בעיה לתת הרבה דימויים ותחושות בחלק הפחות חשוב בפיק, ובחלק החשוב - לסגת. (דרך אגב, תיאוריית טארה-עברה-לברוקלין היא עתיקת יומין. את לא היית בזמנו בפורום, אז אני לא מאשים אותך) "אולי אתה מבין בצורה כלשהי בכתיבה, וחלילה שאנחנו, האנשים חסרי הנסיון שכמותנו, נעז להגיד משהו," הא? את בטוה שזה מה שמשתמע מהודעתי? "אף אחד לא מתעלל במיה שלא בצדק" again with the - huh? אולי תגדירי "התעללות"?

אני חיה, אף אחד לא התעלל בי..

תודה שירן על ההודע המתוקה שלך... Miss you! ותודה ל-BuffySpirit על ההערות ועל המחמאות.. מיה.

למעלה